rolas Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Vstupuji do klubu kosmonautů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Ist spät, jdu spat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Taky se zase hrdě hlásím do klubu :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Pěkné fotky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 musim povedat ze odkedy mam tieto tak ine na ruke tiez velmi niesu... rozumna velkost, strojovna ktora poskytuje vsetko co clovek realne potrebuje, WR200... Moje řeč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Industrial Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinker Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Ešte som sa nestihol pridať k vám do klubu, tak to hneď a zaraz napravím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 Pěkné, móóć pěkné... Jen ten příkaz datumovky z příspěvku #323 "DIE 21" mě krapet děsí... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Už brzy . Už jsou na cestě! Sice jeté, ale vypadají dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus24 Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Pořídil jsem si první hodinky Fortis a to Aviatis B-42 Blue Horizon Chronograph. Hodinky mají evokovat dobu, kdy do letadel usedali první odvážní muži v hnědých kožených helmách a bundách a vydávali se vstříc dobrodružství až tam, za modrý horizont . Aspoň tak nějak jsem to někde četl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Skvělý barvy ciferníku a ručiček, to bych taky mohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 hmm mne tie hodinky pridu prilis moderne aby evokovali prvých lietajucich odvazlivcov... ale su paradne, chceme viac foto!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Možná to dělá ten řemen. Dát je na tmavě hnědý kožený NATO a bude to hned o něčem jiném. Taky se přimlouvám za další foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommek Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Hmm hezke! Snad prvni Fortisy tady, ktere jsou z te "nove" kolekce, pokud se nepletu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 ... nieco zo starej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruselak Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 tož už nějaký pátek je mám a spokojenost největší, halt se akorát oproti digitálkám samy nenatáhnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruselak Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta3 Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2016 Takonečně i já jsem majitelem - B42 Flieger day-date. Jsou báječné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Photo or Did Not Happen ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 B-42 OFFICIAL COSMONAUTS 647-10-11-LTak uz je mam 4roky... kupoval jsem je 27.10.2012, nj leti to. Ve ctvrtek jsem na ne koupil novou gumu. A musim se pochlubit, ze s novym kaucukem vypadaji fortasy jak nove, pouzdro a ARko bez sramu... Ty hodinky jsou opravdu univerzalni, mel jsem je na ruznych kozenych remenech, vcetne origose, NATO pasku, kaucuku a vsechno to tak nejak "prirozene sedelo" . Nevyzkousel jsem jen tah, ale ja moc tahy nemusim...Jsou to hodinky hlavne do prirody, do vody, ale hodim na ne pekny kozeny remen a razem jsou spolecensky... k fraku asi ne, kdo dneska ale nosi frak, ze? A jeste musim jednu pochvalu prozradit, ze vsech hodinek co mam a nebo jsem mel, tak prave na B42 jsem mel nejvic pochvalnych reakci.Jsem rad, ze jsem si je poridil, klidne bych to udelal zas... mno, i kdyz mozna kvuli soucasne cene bych se podival i ke konkurenci, treba Sinn 104 St Sa A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se