Přejít na obsah

Kolik je nás? (Fortis diver)

Petrson

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po měsíci...

Pořídil jsem si první hodinky Fortis a to  Aviatis B-42 Blue Horizon Chronograph.

Hodinky mají evokovat dobu, kdy do letadel usedali první odvážní muži v hnědých kožených helmách a bundách a vydávali se vstříc dobrodružství až tam, za modrý horizont . Aspoň tak nějak jsem to někde četl. :whistling:

85656_18_95_l_38_11_h.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

B-42 OFFICIAL COSMONAUTS 647-10-11-L

Tak uz je mam 4roky... kupoval jsem je 27.10.2012, nj leti to. Ve ctvrtek jsem na ne koupil novou gumu. A musim se pochlubit, ze s novym kaucukem vypadaji fortasy jak nove, pouzdro a ARko bez sramu... 

Ty hodinky jsou opravdu univerzalni, mel jsem je na ruznych kozenych remenech, vcetne origose, NATO pasku, kaucuku a vsechno to tak nejak "prirozene sedelo" . Nevyzkousel jsem jen tah, ale ja moc tahy nemusim...

Jsou to hodinky hlavne  do prirody, do vody, ale hodim na ne pekny kozeny remen a razem jsou spolecensky... k fraku asi ne, kdo dneska ale nosi frak, ze? 

A jeste musim jednu pochvalu prozradit, ze vsech hodinek co mam a nebo jsem mel, tak prave na B42 jsem mel nejvic pochvalnych reakci.

Jsem rad, ze jsem si je poridil, klidne bych to udelal zas... mno, i kdyz mozna kvuli soucasne cene bych se podival i ke konkurenci, treba  Sinn 104 St Sa A

post-7330-0-58900300-1477769681_thumb.jpg

post-7330-0-57118100-1477769686_thumb.jpg

post-7330-0-39727700-1477769696_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...