African Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Mimochodem, na kolika cca začínají pera se šroubovacím víčkem?Dají se sehnat dobře, je to jen malá rada do budoucna. I v kapse když se ti otevře a dotkne látky, tak počítej že ti tam vyteče komplet a hadr můžeš vyhodit. Samozřejmě že do kanceláře zase k častému používání je to blbé, protože furt šroubuješ, tady je lepší určitě co máš, naklapávací :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Ono tohle bude moje první pero asi po 25 letech:-D Malá v první třídě začala psát perem a mě se to začalo hrozně líbit. A protože sem hodně chytlavej na hezký věci a jestli mě to alespoň trochu půjde, počítám, že to nebude poslední kousek. A nějaké šroubovací, bych určitě taky užil... Tak uvidíme:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Já mám dva šroubovací Piloty každej asi za 10 USD :-) Když máš naklapavaci tak to chce pouzdro jinak je to špatný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Jako malý cestovní šroubovací mám tohle: http://www.nomos-store.com/en/Things/Neomatik/Fountain-pen-neomatik.htmlJe lehký a píše dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Ono tohle bude moje první pero asi po 25 letech:-D Malá v první třídě začala psát perem a mě se to začalo hrozně líbit. A protože sem hodně chytlavej na hezký věci a jestli mě to alespoň trochu půjde, počítám, že to nebude poslední kousek. A nějaké šroubovací, bych určitě taky užil... Tak uvidíme:-) Je to krásný koníček a velká zábava, ale stejně drahá jako hodinky když trochu ulítneš Mám na cestě tady toho fešáka M-project, víčko zůstane vždy ve stejné poloze jako logo, no není to pecka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Jako malý cestovní šroubovací mám tohle: http://www.nomos-store.com/en/Things/Neomatik/Fountain-pen-neomatik.htmlJe lehký a píše dobře. Supr stylovka k Nomosům :-) Je to krásný koníček a velká zábava, ale stejně drahá jako hodinky když trochu ulítneš Mám na cestě tady toho fešáka M-project, víčko zůstane vždy ve stejné poloze jako logo, no není to pecka? Tak to je fešák! Jak je to vlastně s tím Mont Blanc? Je to něco jako Rolex nebo spíš takovej Hublot? A nebo Patek? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinzberatel Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Krasny MB aj ked na hrote ma teda MN podľa toho njusona... Prosim Ta, na prelome 42 a 43 sekundy je aky typ pera-hrotu? Ten predposledny tesne pred plniacim MN hrotom opat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 To Kristian.nov: Značka jako taková je my sympatická, její historie, výrobky, no až na smartwatch Made in China :-) Ale budiž, peníze to asi nese a kdo se jim dnes brání, jinak každopádně kolekce psacích potřeb je velmi kvalitní, nápaditá a rozsáhlá od levných až po velmi drahé limitky. Mě prostě ta značka velmi baví, to je asi všechno :-) To Martin: Je to redukce pro psaní na dotykové displeje, ale zkušenost s tím mám nulovou. Nikdy jsem ho neměl, ani nezkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Právě u mě přistál M-project a už si tady píšu nákup :-) Určitě nejlepší záležitost od MB pro každodenní časté užívání. Nebude přitahovat pozornost a nasazování víčka je opravdu vychytralá věc, super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 U psaní musí člověk i fajnově vonět, jinak to celé ztrácí smysl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 vod kdy se yeti voní ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 vod kdy se yeti voní ?Však nemyslím sebe, píšu člověk :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcacka Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 Jé, Legend mám taky. :-) A k němu pero Classic ze sedmdesátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Hezké pero, no a Legend voní velice pěkně, asi mi to sedí o trochu víc než Emblem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcacka Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Píše jak sen, má hebký a velmi šťavnatý hrot. Co se týče Legend, bylo to tak trochu rande naslepo. :-) Ale líbí se mi a většinou ho používám, když jdu mezi lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinzberatel Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Šťavnaty hrot Namacany v krvi podla foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcacka Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Mám pocit, že tou dobou tam byla bombička s Mont Blanc Burgundy Red. :-) Takže spíš víno.Pořádně krvavou fotku mám taky, je to maličké československé pero ze čtyřicátých let - Penco Junák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcacka Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Důkaz místo slibů, že to s hodinkama nesmím tak přehánět jako s pery. Celá první část CZ veteráni (40. - 60. léta), na druhé straně v první řadě taky vintage pera, spodní řada moderna plus pár handmade kousků od zde vámi velmi milovaného papiho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Wow :-) Člověk do toho spadne ani neví...ještě že mi prozatím hrabe jen okolo cestování a hodinek :-) Krásný to máš moc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcacka Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Ještě do toho připočítej knížky (asi pět knihoven), od papírové modelařiny už pomalu ustupuju a komiksy už si taky tolik nekupuju. Vlastně je tam spousta věcí stejná jako u hodinek - za plně funkční vintage nebo NOS kousky nejžádanějších značek se platí majlant, když koupíš krám, musíš mít někoho, kdo ti ho opraví (hlavně u těch veteránů). U moderních per se držím kousků pod tři tisíce, i když můj vysněný kus stojí asi dvacku. Nejdražší veterán i s opravou vyšel na cenu těch Wengerů. Miluju analogový věci, všechna ta pera píšou, jen u jednoho nebo dvou musí ještě dojít k opravě, ale to už může být kdykoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se