Rimmer Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Potřeboval bych náhradní díly - tělo a víčko na Lamy Studio odřené používáním. Nevíte, kdo v ČR může mít, abych se vyhnul DPH a clu + výpalnému Poště při objednávce zpoza louže? Asi tak 10 let zpět jsem koupil na penshopu, ale víckrát už jsem nebyl úspěšný, v podstatě ani neodpovídali na emaily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února před 8 hodinami, Rimmer napsal: Potřeboval bych náhradní díly - tělo a víčko na Lamy Studio odřené používáním. Nevíte, kdo v ČR může mít, abych se vyhnul DPH a clu + výpalnému Poště při objednávce zpoza louže? Asi tak 10 let zpět jsem koupil na penshopu, ale víckrát už jsem nebyl úspěšný, v podstatě ani neodpovídali na emaily. Čo tak skúsiť rovno Bibelot? Majú svoj servis a sú oficiálnym distribútorom Lamy v ČR. Alebo by som napísal priamo do Lamy. Dane sa báť nemusíš, je to nemecká firma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmer Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Před hodinou, Peto86 napsal: Čo tak skúsiť rovno Bibelot? Majú svoj servis a sú oficiálnym distribútorom Lamy v ČR. Alebo by som napísal priamo do Lamy. Dane sa báť nemusíš, je to nemecká firma. Děkuji, to jsem právě nevěděl, že distributor je Bibelot - dnes je prodává kde kdo. Ve fabrice mně už kdysi odkázali na místní zastoupení, tak jsem to popravdě ani nezkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmer Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února Tak Bibelot to asi není a díly na Lamy neumí objednat, přičemž tvrdí, že to nejde, resp. nabízí přeposlat pero výrobci. Správná odpověď je activa.cz, kde to paní Dudová ochotně zařídí. Nakonec jsem našel i staré maily, pomohla mi poprvé už v r. 2007 Takže happyend bez cla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února (upraveno) Letos vezmu fešáka na cesty ať se podívá také do světa, akorát si uvědomuji že jsem si do letadla nikdy plnící nevzal a koukám, že v návodu jsou nějaká upozornění. Určitě nebudu mít celý let pero hrotem nahoru a nerad bych aby mě vyteklo. Létáte s plnícími pery? A nějaký tip? Vím, nejlepší asi aby bylo prázdné, ale to nechci, protože si v letadle píšu různý kravinky. Upraveno 20. února uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmer Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února Co jsem létal s perem, nevybavují si obtíže nebo inkontinenci a to leželo v tašce nad hlavou vodorovně bez zvláštní přípravy. Plností je asi myšleno, aby nad inkoustem nebyl pokud možno vzduch, který se ve sníženém tlaku roztáhne a mohl by inkoust vytlačit ven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února před 32 minutami, Rimmer napsal: Co jsem létal s perem, nevybavují si obtíže nebo inkontinenci a to leželo v tašce nad hlavou vodorovně bez zvláštní přípravy. Plností je asi myšleno, aby nad inkoustem nebyl pokud možno vzduch, který se ve sníženém tlaku roztáhne a mohl by inkoust vytlačit ven. To dává smysl, tak ho prostě před odletem naplním a uvidíme....jako kdyby mě vyteklo, tak to nedám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března @African tak jak to dopadlo? Ja si radsi davam pero do letadla do takoveho toho sacku na tekutiny. Nikdy mi uplne nevyteklo, ale u jednoho se jakoby cela oblast pera pod vickem pokryla kapickami inkoustu. Kdyz jsem ho vzal poprve do ruky, tak jsem vypadal jako "hornik", ale nic co by nespravil ubrousek, voda a mydlo. Hodit si pero jen tak do tasky, nebo kapsy se do letadla bojim, ale ta prihoda se mi stala v letadle jen jednou a neni mi jasne, jestli za to mohlo letadlo, protoze podobne kousky jsem parkrat zazil i bez letadla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března Před hodinou, nazdarhodiny napsal: @African tak jak to dopadlo? Ja si radsi davam pero do letadla do takoveho toho sacku na tekutiny. Nikdy mi uplne nevyteklo, ale u jednoho se jakoby cela oblast pera pod vickem pokryla kapickami inkoustu. Kdyz jsem ho vzal poprve do ruky, tak jsem vypadal jako "hornik", ale nic co by nespravil ubrousek, voda a mydlo. Hodit si pero jen tak do tasky, nebo kapsy se do letadla bojim, ale ta prihoda se mi stala v letadle jen jednou a neni mi jasne, jestli za to mohlo letadlo, protoze podobne kousky jsem parkrat zazil i bez letadla. Ještě jsem nikam neletěl Ale každopádně to udělám stejně jako ty, děkuji za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března Poridil jsem bratricka od Montblancu k me 149, a sice Robert Louis Stevenson. Jeste jsem nemel zadny kousek z Writer’s Edition. Tohle pero ma spoustu krasnych detailu, odkazujicich na R.L. Stevensona a jeho knihy. Pero je pomerne velke a tezke, coz mi vyhovuje. Ma hrot F, coz je pro me zmena oproti 149 s M. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března krásný kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 1. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna Nádhera. V první vteřině jsem myslel, že jsem ve vlákně o dalekohledech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 1. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna Nádhera. V první vteřině jsem myslel, že jsem ve vlákně o dalekohledech.Diky kluci. Ano, spravne, tohle pero ma pripominat namornicky dalekohled Drazky na vicku potom drevenou palubu lodi a spona na vicku je lodni kolik pro uvazovani lana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna V 30. 3. 2024 v 10:30, michalval napsal: Poridil jsem bratricka od Montblancu k me 149, a sice Robert Louis Stevenson. Jeste jsem nemel zadny kousek z Writer’s Edition. Tohle pero ma spoustu krasnych detailu, odkazujicich na R.L. Stevensona a jeho knihy. Pero je pomerne velke a tezke, coz mi vyhovuje. Ma hrot F, coz je pro me zmena oproti 149 s M. Super je, luxusní záležitost včetně krabice, ta by měla své čestné místo v prosklené vitríně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 2. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna Před hodinou, African napsal: Super je, luxusní záležitost včetně krabice, ta by měla své čestné místo v prosklené vitríně Díky. To si piš! Krabice už je v knihovně a (docela úspěšně) předstírá, že je knížka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna Tak už chybí pouze Portal a jsem komplet https://www.parkerpen.com/parker-im-last-frontier.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 10. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna Ten Submerge je krásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna před 2 hodinami, Navros napsal: Ten Submerge je krásný Pěkné, mě se tedy líbí obě, za ty prašule halda muziky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 10. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna Naživo jsou určitě krásná obě pera, na první pohled je mi ale barevně mnohem sympatičtější právě Submerge Parker pera umí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 11. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna Fajn pokec o MB na WDL podcaste https://youtu.be/6eVi-u2n0sA?si=wvOjKJ-E-Tko5lVe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se