KGrob Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2008 Díky.Vidím to skutečně na ten hrot M.Chtělo by to vidět "in natura" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 26. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2008 nerad ruším, ale všim jsem si tohodle pera, myslim, že tady nebylo, nebo alespoň jsem si nevšiml je od Caran dAche...zajímavý kus, více na ofic. stránkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 26. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2008 nerad ruším, ale všim jsem si tohodle pera, myslim, že tady nebylo, nebo alespoň jsem si nevšiml je od Caran dAche...zajímavý kus, více na ofic. stránkách Caran d´Ache dělá opravdu nádherné (některé cenové drsné) kousky. Když se vyjádřím k tomuto kusu, tak přemýšlím, jak by se mi s ním asi psalo, když má tolik zdobený, hrubý (na dotek) korpus. Jinak, že by ten kus i tikal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 (upraveno) Pánové, nehodilo by se někomu na psací stůl tohle? Zrovna se to draží... Upraveno 29. ledna 2008 uživatelem Andreas.ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 Vezmete mě do klubu i s kuličkovým perem (Caran d'Ache Ecridor CHEVRON), nebo je to tady pouze pro ortodoxní inkousty ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2008 Vezmete mě do klubu i s kuličkovým perem (Caran d'Ache Ecridor CHEVRON), nebo je to tady pouze pro ortodoxní inkousty ? Ecridory Chevron som uz kupoval dva (ale plniace) ... teraz si zadovaz toto a mas vybafco a aj peknu seriu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 30. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2008 Vezmete mě do klubu i s kuličkovým perem (Caran d'Ache Ecridor CHEVRON), nebo je to tady pouze pro ortodoxní inkousty ? Proboha, co tady s tou propiskou. Trubte na popláááách !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2008 Ecridory Chevron som uz kupoval dva (ale plniace) ... teraz si zadovaz toto a mas vybafco a aj peknu seriu Hmmmmmm - to přímo svádí k zamyšlení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlos Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Omlouvám se pokud se to v tomto vlákně už probíralo: Kde nejraději nakupujete kvalitní psací potřeby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2008 v I-MAXu na Flóře je v přízemí malý krámek s psacíma potřebama, tam jsem párkrát kupoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2008 v I-MAXu na Flóře je v přízemí malý krámek s psacíma potřebama, tam jsem párkrát kupoval Myslis ten s pery Mont Blanc? Nebo tam je i jiny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 3. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2008 Omlouvám se pokud se to v tomto vlákně už probíralo: Kde nejraději nakupujete kvalitní psací potřeby? Co je pro tebe kvalitní Pavlosi? Ona dokáže být kvalita i relativně levná (řekněme zhruba od 2.000) nebo taky trošku snobská (jojo, přiznávám se) a ta už je někde jinde. Já kupoval na netu i v kamenném obchodě (Carollinum), "vyžebral" u známých a příbuzných stará (mnohdy skvělá) osvědčená pera. Nejsem sám, ale už jsem to tu psal, s Montblancem doma, s Pelikanem všude jinde (i s těmi dalšími). Bál bych se, že by mi to někdo mohl šlohnout - midloch by mohl vyprávět. Je to jako s hodinkami, stejně neskončíš u jednoho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2008 Myslis ten s pery Mont Blanc? Nebo tam je i jiny? Joo, ten Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlos Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2008 Co je pro tebe kvalitní Pavlosi? Ona dokáže být kvalita i relativně levná (řekněme zhruba od 2.000) nebo taky trošku snobská (jojo, přiznávám se) a ta už je někde jinde. Já kupoval na netu i v kamenném obchodě (Carollinum), "vyžebral" u známých a příbuzných stará (mnohdy skvělá) osvědčená pera. No řekněme konkrétně 5 - 20 tisíc. Ale to je jedno zajímalo mě kam se podívat kde mají slušný výběr, dobrý přístup, něco o tom vědí atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2008 Mám dva stejné Parkery - Frontier - hrot F s konvertorem. Jsem spokojen a denně jeden z nich používám. Oba dva jsem dostal, jeden k narozeninám, druhý od školy za bakalářskou práci. Potom mám ještě plastového Pelikana na bombičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 4. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2008 No řekněme konkrétně 5 - 20 tisíc. Ale to je jedno zajímalo mě kam se podívat kde mají slušný výběr, dobrý přístup, něco o tom vědí atd. Rozhlédl bych se po Praze, a to co ti padne dobře do ruky (myslím, že vyzkoušet, jak ti to padne do ruky za to stojí) si zkus objednat u paní Reginy Martini v Německu., přestože k uvedeným cenám ti napálí DPH, tak to za to stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2008 Mám dva stejné Parkery - Frontier - hrot F s konvertorem. Jsem spokojen a denně jeden z nich používám. Oba dva jsem dostal, jeden k narozeninám, druhý od školy za bakalářskou práci. Potom mám ještě plastového Pelikana na bombičky.V který škole se za bakalářskou práci dostává plnící pero?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2008 Vit: slušný - já kdysi dostal za německý diplom obyč. skládací deštník, když už jsem teda vstoupil mezi velký chlapy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2008 Pepino65: Tam bych si vybral. Můžeš stručně prosím vysvětlit co jsou velikosti těch hrotů? B, BB, M, EF atd. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 4. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2008 Pepino65: Tam bych si vybral. Můžeš stručně prosím vysvětlit co jsou velikosti těch hrotů? B, BB, M, EF atd. Díky Jedná se o tloušťku stopy písma, EF - extra fine - velmi slabá linka, atd. až po O3B, to je "podpisovka" - tlustá linka jak z malířské štětky Na str. 8 tohoto vlákna jsou přibližné síly linek uvedeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se