Přejít na obsah

Plnicí pera a doplňky

Pepino65

Doporučené příspěvky

Zdravím,

doufám,že svým příspěvkem nevyvolám žádné pohoršení...pokud ano tak ho klidně smažte :-)

Kdyby měl někdo zájem tak prodám Cross Townsend model 706 s Fkovým hrotem ( http://internetovy-obchod.msbox.cz/plnici-...3-s-22-dp-5838/ )

zjistil jsem, že se mi s ním blbě píše a taky chci něco decentnějšího.. :sad01_anim:

pero je skoro nepoužité (popsáno pár stránek) včetně 5ti bombiček a konvertoru

cenu bych viděl tak 5 tkč, předání asi osobně v Praze,nebo pokud mi budete věřit, klidně pošlu na dobírku :-)

(a omluvte prosím kvalitu foto, jsem na fotografování úplně levý :crying_anim: :-D )

post-1525-1209236499.jpg

post-1525-1209236519.jpg

Upraveno uživatelem kwaak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Viem, že sa tu poväčšinou preberajú najmä plniace perá. Ale teraz som dostal chuť na guličkové pero. Potrebujem ho k plniacemu, aby v obale na perá nebolo samé. :)

Čo poradíte?

A co kulickove plnici - Mega Ink Ball - http://www.hisnibs.com/mega_white.htm

Odkaz ke komentáři

Vřele doporučuji web firmy KYNSEY, kromě omračujících cen, je to opravdu materiál pro fajnšmerky.

Vypadají pěkně, ale některé jsou moc přezdobené na můj vkus. O cenách nemá smysl mluvit za jedno pero bych měl dvoje IWC BP.

Nedávno jsem pořídil Pelikan souveran M 805. Jsem s ním hodně spokojený, píše parádně, zelené okénlo není možné vůbec rozeznat, celé pero je černé.

Odkaz ke komentáři

Tak nám český výrobce spustil své stránky http://www.hardtmuth.cz a jsou vcelku zajímavé. Patrně se chtějí celou svou produkcí orientovat na high zákazníky (pokovení doplňků a hrotu platinou, nezveřejnění ceny apod.). Vcelku zajímavá pera, ale nemůžu si pomoci, šroubovací víčko je šroubovací víčko. Jinak ta pera jsou elegantní. Chtělo by to vyzkoušet. ;)

Odkaz ke komentáři

Zajímavé...

V něčem mi to připomíná elton... asi bych si opravdu raději vybral něco ze světových značek... Na Pelikany ani Sailory si opravdu nemůžu stěžovat... Pera pro každodenné psaní bez jediné chybičky...

Kdybych pásl po luxusním vzhledu, tak bych řešil např. OMAS... Anebo - my dream pen - Nakaya...

Odkaz ke komentáři

Zajímavé...

V něčem mi to připomíná elton... asi bych si opravdu raději vybral něco ze světových značek... Na Pelikany ani Sailory si opravdu nemůžu stěžovat... Pera pro každodenné psaní bez jediné chybičky...

Kdybych pásl po luxusním vzhledu, tak bych řešil např. OMAS... Anebo - my dream pen - Nakaya...

Já jsem v tom viděl taky paralelu, ale ruku na srdce, tohle je marka jak sviň, s patřičnym kapitálem se z toho dá udělat hodně, to PRIM má o dost jinačí možnosti a samozřejmě pozici ...

Odkaz ke komentáři

...no jo, česká klasika... řeči o tom, jak to může koupit jen výjimečný jedinec, který bude navržen radou starších. Třeba sebelepší porodník, učitel nebo akademik to vzhledem ke mzdě nebude. Takže to zase bude nějaký politicky spřátelený top manažer nebo mediálně známá tvář ze šoubizu.

Kéž bychom pokročili do stadia trochu rafinovanějšího marketingu (jistě, nejdřív musí vzniknout náročnější spotřebitel, což v době hysterické poptávky po všem od Evy a Vaška až po 3+kk byty za 20 mio asi nehrozí)...

Edit: samozřejmě značka je to jak bejk a dodnes ji znají po celém světě, je nadějné, že zkouší comeback (už mě štve ta současná ČR nálepka: crystal, beer and female slaves)

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Neviem, či by bola podpora na založenie nového vlákna s obdobnou tématikou ako je pri hodinkách. Aké pero používajú V.I.P. ľudia. Čo vy na to? Mňa by napr. zaujímalo, kto s akým perom píše. Známy manažéri, politici....

Čo vy na to?

Odkaz ke komentáři

Neviem, či by bola podpora na založenie nového vlákna s obdobnou tématikou ako je pri hodinkách. Aké pero používajú V.I.P. ľudia. Čo vy na to? Mňa by napr. zaujímalo, kto s akým perom píše. Známy manažéri, politici....

Abys nebyl zklamán... V oblasti psacích potřeb je úpadek dobrých mravů a zvyků snad ještě horší, než u hodinek.

Odkaz ke komentáři

bandicoot, protřel bych oči a zaposlouchal se do názorů jinde, než v germánii, ranná devadesátá léta odvál čas.

Proteus - JÁ používám na věci do mega rotring lava hrot F, modrý rotring inkoust. Pro záležitosti nad mega famózní jedinečný sailor demonstrator hrot zoom, se kterým už jsem se naučil plynule pracovat, do Čech jen pro mě exkluzivně dovážený šedý inkoust sailor. To vše díky afrikabovi, kterému musím ještě jednou poděkovat. Je totiž jasné, které pero používám častěji, ne? :)

Odkaz ke komentáři

Čo vy na to?

Jak už ti odpověděl JJ, je to opravdu hrůza. Stálicí je opravdu jen Vašek Klaus (v českých luzích a hájích). Jinak jsou u nás povětšinou barbaři. nejhorší jsou pochopitelně umělci, ti nemají o psacích potřebách vůbec žádné povědomí. :crying_anim02:

No přesto, všímejme si, když se tomu budeme trochu věnovat, je možné, že budeme žasnout.

Odkaz ke komentáři

Predpokladám, že takí ako premieri, prezidenti, predsedovia parlamentov nepoužijú hociakú propisku. :) :D Ale je pravda, že umelci a podnikatelia píšu s tým, čo im príde pod ruku. Škoda, že si neuvedomujú, ako také niečo bije do očí. ako ked si človek dá k čiernemu obleku biele ponožky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...