bandicoot Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2010 Když dorazila naginata... Perfekt. Mám Pro Gear silver, nib B a paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2010 (upraveno) Podle me je blbost kupovat prvnackovi i toho nejlevnejsiho Parkera, protoze nez se nauci netlacit, tak jistojiste nekolik hrotu "rozskripe". Vyber nejaky obycejny, vyzkousej, at moc nepousti (to je vyhoda kvalitnich per "pro dospele", ze ke kance je skoro ani nedonutis) a bude. Stejne pujdes za dva tydny pro novy, protoze pokud hrot vydrzi prvotni napor, tak ho nejspis ztrati. Souhlasím, z těch obyčejných per se nám osvědčilo toto trojboké za 35 Kč. Nedělá kaňky a dětem se dobře drží. Nebo z edice LEGO Bionicle, to se i líbí, ale cena kolem 200,-Kč. Upraveno 22. ledna 2010 uživatelem Luk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2010 Jo tak s Bioniclem bych měl VELKEJ úspěch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2010 Jo tak s Bioniclem bych měl VELKEJ úspěch Měl jsem strach jak dlouho vydrží ty obrázky. Jsou to jen nalepené samolepky. Děti s nima píší už dva roky a pera vypadají jako nová. Na víčku je napsáno Senator Germany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2010 děkuju...to bude zřejmě favorit. Bioniclů máme doma spoustu........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikkke Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 Konvertor u Sailora. Tuší tu někdo, jestli by se dal nahradit něčím lepším? Setkal jsem se s myšlenkou, že by se dal použít konvertor od Pilota CON-70(nějak upravený), což by bylo perfektní, ale vzápětí jsem četl, že to asi nepůjde. Má někdo nějakou zkušenost? Chtěl bych čas od času experimentovat s inkoustem a s tím stávajícím konvertorem co u Sailoru je to neni zrovna pohodlné. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2010 Musím se pochlubit s kouskem, který jsem přiřadil do své sestavy - ale zůstává hezky v teple domova, tenhle nebude pro každodenní psaní. Vintage Mont Blanc No.22 - zlacený 17kt zlatem, zhruba z padesátých let. Pozůstalost po pradědovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 (upraveno) Taaakze vazeni peromaniaci potreboval by som od vas radu. Neviem kde inde sa spytat,ale chcel by som nejake pekne, plniace pero so srobovacim uzaverom. Najlepsie cierne,pripadne chromove, k saku. Som mladsi,takze nie nieco extra vysperkovane Cenova relacia tak viac pri zemi,neviem ako sa pohybuju ceny,ale tak cca 150?. Dakujem Upraveno 31. ledna 2010 uživatelem Benne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 (upraveno) doporucim Sailor diky, celkom zaujimave kolekcie, japonske veci ja mam rad Kludne postujte dalsie tipy,budem len rad... este jednu vec, tie atramentove nadobky co su v perach su univerzalne? Alebo zalezi na znacke pera ? Upraveno 31. ledna 2010 uživatelem Benne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 muj Sailor 1911 - hrot M (na urovni evropskeho F), cerna se zlatymi doplnky - sroubovaci uzaver zatim je to asi nejlepsi pero, co mam, snad jen konvertor od Watermana mi pripada o par procent lepsi, jinak je dokonale... tady je fotka tak to vyzera paradne... No musim si este pokukat,co znamenaju hodnoty ako hrot M Ja ale volim radsej nieco bez zlata, nenosim vobec zlato,neviem,ci by sa hodilo mat teda pero so zlatymi prvkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proteus Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Plniace pero od Sailora môžem len doporučiť. Mám dve. Jedno čierne so zlatými doplnkami - professional gear a demonstrator. To prvé je fakt super. Mám ho v F-kovej verzii hrotu. Môžem len odporučiť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 doporučím Ti Waterman Charleston, kupovaný zde, Tvé požadavky splňuje, černý, šroubovací uzávěr, buď zlaté nebo stříbrné doplňky, jinak moc fajn prodejce, platba převodem až po obdržení pera, konvektor + navrch sada 10 bombiček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 dela se i se "stribrnymi" doplnky a dokonce i pruhledne... to se mi asi libi nejvic hrot M - sirka hrotu a psane stopy - od EF-F-M-B, M je "medium" - ale Sailor ma medium tensi, nez evropska produkce ty mas to large pero predpokladam,ze ? dakujem ostatnym za rady, sailor sa mi velmi paci,ale cena je trocu privysoka zatial co som narychlo pozeral, ale mam nad cim rozmyslat veru Tombed, velmi pekne, aj dobra cena, nemas zive fotky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Benne, příspěvek 1314 v tomto vlákně, více nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 ne, zakladni, pri psani s nasazenym vickem je to fuk aaaa,vyborne,takze sailor je spat v hre, cena pri klasickej velkosi je uz prijatelna No mam z coho vyberat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Pozri sa ešte na Pelikan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 kibi,este otazocka na teba, kde si kupoval pero ? chcel by som ho v nejakej normalnej cene,takze urcit to bude cez net. U nas ak by ho aj niekde mali,tak by stalo minimalne dvakrat tolko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 aaaa,vyborne,takze sailor je spat v hre, cena pri klasickej velkosi je uz prijatelna No mam z coho vyberat Kdyz budes hledat, najdes tady srovnani hrotu M a EF per Sailor. Ja pouzivam EF a naprosto v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Kdyz budes hledat, najdes tady srovnani hrotu M a EF per Sailor. Ja pouzivam EF a naprosto v pohode. uz som nasiel,dik EF sa mi zda dost tenke, skusim asi to M hroty sa daju menit,nie ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 kibi,este otazocka na teba, kde si kupoval pero ? chcel by som ho v nejakej normalnej cene,takze urcit to bude cez net. U nas ak by ho aj niekde mali,tak by stalo minimalne dvakrat tolko Dovolim si odpovedet za Kibiho. Pero jsem mu prodaval ja . Doporucuji prodejce na ebay engeika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se