Kain 232 Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Přes několik drobných omylů jsem si konečně vybral, doufám ty pravé a definitivní hodinky, alespoň na pár let. Chtěl bych se zeptat, jak se k nim výhodně dostat. Hledám pouze nové a od prověřeného prodejce. Vzhledem k tomu, že jsem často na cestách, hlavně Hong Kong, USA - NY, zvažuji i možnost nákupu venku. Přes partnery jsem zatím zjistil retail ceny,USA se vždy liší, ale je kolem 7300usd (122500), Hong Kong 7500usd (126000). Určitě s nimi půjde o ceně jednat. V Praze jsem se dostal na nějakých 150tisMáte někdo radu či prodejce který by s tím pomohl? Nebo zkušenost s jakou slevou se dá venku počítat? Díky Karel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 (upraveno) 150k je dost, ceníkovka bude okolo 155k, jestli se nepletu. To není sleva ani 5%, myslím, že při platbě v hotovosti by u Bechyněho dali více. Někdo tady kupoval nové SUBy a dostal se na slušnější cenu, teda. Kdyžtak SZ Upraveno 10. května 2011 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Ceníkovka je 6650 EUR takže 150 tisíc je velmi slušně cena. Samozřejmě oproti zahraničí je navýšená o DPH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Ceníkovka je 6650 EUR takže 150 tisíc je velmi slušně cena. Samozřejmě oproti zahraničí je navýšená o DPH. Při současném kurzu mi to teda vychází jako 159k. Nic moc sleva teda. Píšu to proto, protože se tady lidi dostali na lepší cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 (upraveno) Záleží za kolik kupuješ eura, ale s u nás budeš platit korunami, takže počítej reálný kurz 25,60. U Bechyně je standard 5% a v Carollinu 7% při platbě v hotovosti. P.S. ještě se zeptám kteří lidí se dostali na lepší cenu, o nikom osobně nevím, navíc Rolex výrazně nedávno zdražil. Upraveno 10. května 2011 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 (upraveno) Pokud víš, kde to za ty zmiňované ceny u prověřeného prodejce venku koupit, nic bych neřešil, nasadil je na ruku a plachtil zpátky. Za nové se u nás na takovou cenu nemůžeš dostat, ani když připočteš letenku...Edit: chybka Upraveno 10. května 2011 uživatelem pevo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Trochu OT, kouknul jsem, jestli jsou skutečně značený "LN", když jinou lunetu na ocelových GMT IIC neznám a narazil jsem na pěknou vizualizaci:http://www.r-l-x.de/forum/showthread.php?78230-GMT-Master-116710-im-Farbenrausch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Trochu OT, kouknul jsem, jestli jsou skutečně značený "LN", když jinou lunetu na ocelových GMT IIC neznám a narazil jsem na pěknou vizualizaci: http://www.r-l-x.de/...im-Farbenrausch Moc pekne udelany, v takovem pripade bych asi nevahal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 U Carollina se dá dosta 10% a nestálo to ani moc námahy a v únoru byla jejich nabídka 135. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 jinak kurz za nákup eura čistě jen dle kurzovního lístku je na úrovni 24,70 CZK/EUR, od 1 tis EUR je individuální kurz a dá se nastavit ještě lepší..takže 25,60 zmiňované výše je situace někde na počátku roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 U Carollina se dá dosta 10% a nestálo to ani moc námahy a v únoru byla jejich nabídka 135. v únoru žil Bin Ládin, bylo spousta sněhu, vláda vypadala soudržná, benzín nestál 36, a GMT IIC stály 136, jo kde jsou ty únorové sněhy jsou ... a 10% na GMT CII tomu říkám heroický výkon. Bral jsi jich deset najednou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 v únoru žil Bin Ládin, bylo spousta sněhu, vláda vypadala soudržná, benzín nestál 36, a GMT IIC stály 136, jo kde jsou ty únorové sněhy jsou ... a 10% na GMT CII tomu říkám heroický výkon. Bral jsi jich deset najednou? Já nevím proč by to měl být heroický výkon, já se rozhodoval mezi nima a subama (a skončil u DJ), ale už při druhé návštěvě v rámci rozhodování se mi na přímý dotaz (víc to nejde?) a nespokojenost s nabídnutou slevou 5% nabídli deset takže nevím. Jestli je to myšleno tak, že je to málo tak bohužel, asi neumím smlouvat, já byl v situaci, která byla spokojen, protože jsem se dostal na cenu co byla na chrono 24 (+-). Těch 135 je samozřejmě po slevě, ale to je asi jesný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kain 232 Odesláno 10. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Mam doplnujici dotazy, jak je to s dovozem, unikem platby cla a dph? Nekdo zkusenosti? Je jasne, ze bych je mel na ruce, ale papiry se mi do kufru nebude chtit dat. Zatim jsem se dostal treba sem : chrono24 http://www.chrono24.com/cz/rolex/gmt-master-ii-116710-steel-ceramic-bezel--id1502609.htm?dosearch=true&picnum=1&query=116710&resultview=list&searchResultIndex=7&searchexplain=1&sortorder=1&suchen=Hledat&tab=details&urlSubpath=%2Fsearch%2Findex.htm pres ebay se mi to moc resit nechce. A ted zasadni otazka, myslite si, ze se cela akce vyplati, nebo to koupit v klidu v čr a zmackount prodejce? Jak je to se zarucakem? Cely svet pocitam, resi to pak u nas pak bez problemu? Predem diky za napady, podnety a prijemne straveni doby, nez pristanou na mem zapesti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Já nevím proč by to měl být heroický výkon, já se rozhodoval mezi nima a subama (a skončil u DJ), ale už při druhé návštěvě v rámci rozhodování se mi na přímý dotaz (víc to nejde?) a nespokojenost s nabídnutou slevou 5% nabídli deset takže nevím. Jestli je to myšleno tak, že je to málo tak bohužel, asi neumím smlouvat, já byl v situaci, která byla spokojen, protože jsem se dostal na cenu co byla na chrono 24 (+-). Těch 135 je samozřejmě po slevě, ale to je asi jesný. No jestli jsi těch deset procent SKUTEČNĚ dostal, tak jseš pašák. Normální to rozhodně není, ale asi k tak velké slevě měli nějaký důvod. Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Jenom takovej nápad, tak si krabičku pošli domů poštou:-), záruční kartu pro jistotu u sebe a hodinky na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 No jestli jsi těch deset procent SKUTEČNĚ dostal, tak jseš pašák. Normální to rozhodně není, ale asi k tak velké slevě měli nějaký důvod. Super. Dokázat to může účet :-), ale fakt s tím nebyl problém, mě to přišlo, že jsem na ně ani nějak netlačil a že to dávaj každýmu, ale zase je pravda, že to byl kousek "z výlohy" a třeba se ho už chtěli zbavit. Docela mám chuť tam zkusit zajít a zeptat se na nějaký jiný jestli bude sleva stejná :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kain 232 Odesláno 10. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Jenom takovej nápad, tak si krabičku pošli domů poštou:-), záruční kartu pro jistotu u sebe a hodinky na ruce. Spis mi slo o to, jake s tim mate zkusenosti. Jak se dph v zahranici vraci atd, nez o krabicku... Krabicka vs 20-30tis uspory, to by davalo smysl. Otazka vsak zustava, zaruka, pripadny servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Zkus si pročíst forum, mám pocit, že jsem tu někde před nedávnem viděl diskusi na téma jak velkou slevu dostane člověk v USA a záruka je mezinárodní, takže s tím by problém neměl být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kain 232 Odesláno 10. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Zkus si pročíst forum, mám pocit, že jsem tu někde před nedávnem viděl diskusi na téma jak velkou slevu dostane člověk v USA a záruka je mezinárodní, takže s tím by problém neměl být. Diky, kdybys na to nahodou narazil, dej prosim odkaz, procital jsem, ale bez vysledku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Dokázat to může účet :-), ale fakt s tím nebyl problém, mě to přišlo, že jsem na ně ani nějak netlačil a že to dávaj každýmu, ale zase je pravda, že to byl kousek "z výlohy" a třeba se ho už chtěli zbavit. Docela mám chuť tam zkusit zajít a zeptat se na nějaký jiný jestli bude sleva stejná :-). Takže těch deset procent jsi dostal na DJ, chápu to dobře.... ne na GMT IIC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se