Přejít na obsah

Hodinky Detomaso

Doporučené příspěvky

Jestli je to tohle,máš tam nejpravděpodobněji tenhle calibr  Chronograph Series - SII VD53 a tuhle baterii  SR920SW,jestli to tohle neni,pátrej nejdřív po calibru a potom po baterce.Nebo to odnes hodináři,nebo to rozpul a mrkni na baterii.

já bych je rozpůlil.....................fričkou..................když tak je pošli........

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

Vážení, tři roky tady pomlouváte hodinky, o kterých nejspíše víte úplné h...o. Vyobrazené hodinky jsem koupil na Aukru za 1935,- Kč i s poštovným a dělají za 2 dny 1 vteřiu +. Není to žádná hitparáda, ale ne každý si může dovolit Rolexky, Breitlingy, či Omegy. Nevím, jak dlouho je Detomaso na trhu, ale Ebay i Aukro je nelepší způsob reklamy (i kdyby si nakrásně přihazovali sami prodejci).

Většinou tady rozdáváte moudra o tom, jaké jsou to sr..ky, ale málokdo s něma má osobní zkušenost. Je dobré, když chci něco hodnotit, abych o dané věci měl i trochu ánunk.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

No, tak to asi není úplně nejštastnější způsob, jak vstoupit na toto fórum. Ale když už jsi tady, tak vítej.

Btw. argumentovat "přesností" chodu u quartzového strojku... no nevím.

Edit: Ale je fakt, že o hodinkách tady většinou víme úplný h***o :)

Upraveno uživatelem pekl76
Odkaz ke komentáři

Vážení, tři roky tady pomlouváte hodinky, o kterých nejspíše víte úplné h...o. Vyobrazené hodinky jsem koupil na Aukru za 1935,- Kč i s poštovným a dělají za 2 dny 1 vteřiu +. Není to žádná hitparáda, ale ne každý si může dovolit Rolexky, Breitlingy, či Omegy. Nevím, jak dlouho je Detomaso na trhu, ale Ebay i Aukro je nelepší způsob reklamy (i kdyby si nakrásně přihazovali sami prodejci).

Většinou tady rozdáváte moudra o tom, jaké jsou to sr..ky, ale málokdo s něma má osobní zkušenost. Je dobré, když chci něco hodnotit, abych o dané věci měl i trochu ánunk.

Vstup jak se sluší opravdu.

Jen ta tvá reakce mi přijde jako reklama.

Odkaz ke komentáři

Komentuju zasadne jen hodinky,ktere jsem mel ci mam.nikdy jsem nemel rlx ani becka,to podotykam.za tim,ze je to smejd,si stojim.

Odkaz ke komentáři

Abych ty vaše hemzy trochu profiltroval:

- toto vlakno jsem nezaložil, pouze jsem přidal komentář k hodinkám, které vlastním (na rozdíl od mnohých z Vás, kteří o nich s největší určitostí vědí ho..o - týká se hodinek Detomaso - pro bolestíny,   co se cítí být dotčeni, že by snad úplné ho..o ví o hodinkách obecně.

- skromný skutečně jsem a k mé SX4 GLX jdou opravdu skvěle.

- pro pána, co má pro něj měsíc 40 dnů si neodpustím poznámku - čti pozorněji!!!

- fórum jsem myslím nespletl, ale pan dotazující si zřejmě popletl vlákno.

Nechce se mi věřit, že téměř 25 let po převratu narazím na bolševický syndrom právě tady. Kdo není s námi je proti nám, že jo :fyou: !!!

Odkaz ke komentáři

- toto vlakno jsem nezaložil, pouze jsem přidal komentář k hodinkám, které vlastním (na rozdíl od mnohých z Vás, kteří o nich s největší určitostí vědí ho..o - týká se hodinek Detomaso - pro bolestíny,   co se cítí být dotčeni, že by snad úplné ho..o ví o hodinkách obecně.

- pro pána, co má pro něj měsíc 40 dnů si neodpustím poznámku - čti pozorněji!!!

Nechce se mi věřit, že téměř 25 let po převratu narazím na bolševický syndrom právě tady. Kdo není s námi je proti nám, že jo :fyou: !!!

:goof:

Odkaz ke komentáři

Nerozčiluj se. Praskne ti žilka, a budeš tahat nohu....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...