Daemonultimate Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 Neber to tak vážně,já si tu poznámku vlastně neodpustil jen kvůli té tvé poslední větě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Jestli je to tohle,máš tam nejpravděpodobněji tenhle calibr Chronograph Series - SII VD53 a tuhle baterii SR920SW,jestli to tohle neni,pátrej nejdřív po calibru a potom po baterce.Nebo to odnes hodináři,nebo to rozpul a mrkni na baterii.já bych je rozpůlil.....................fričkou..................když tak je pošli........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jamik66 Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 Vážení, tři roky tady pomlouváte hodinky, o kterých nejspíše víte úplné h...o. Vyobrazené hodinky jsem koupil na Aukru za 1935,- Kč i s poštovným a dělají za 2 dny 1 vteřiu +. Není to žádná hitparáda, ale ne každý si může dovolit Rolexky, Breitlingy, či Omegy. Nevím, jak dlouho je Detomaso na trhu, ale Ebay i Aukro je nelepší způsob reklamy (i kdyby si nakrásně přihazovali sami prodejci).Většinou tady rozdáváte moudra o tom, jaké jsou to sr..ky, ale málokdo s něma má osobní zkušenost. Je dobré, když chci něco hodnotit, abych o dané věci měl i trochu ánunk. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 Tak to GRATULUJEM! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 (upraveno) Přidávám se s gratulací,paráda a moc pěkný hodinky. Upraveno 11. července 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekl76 Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 (upraveno) No, tak to asi není úplně nejštastnější způsob, jak vstoupit na toto fórum. Ale když už jsi tady, tak vítej.Btw. argumentovat "přesností" chodu u quartzového strojku... no nevím. Edit: Ale je fakt, že o hodinkách tady většinou víme úplný h***o Upraveno 11. července 2014 uživatelem pekl76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 Fantasticky hodinky, gratulu moc moc uprimne. Vsechny si nás dostal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 Jamik, ciwe, nemáš náhodou bráchu? Nějakýho Jirku Luděru? Ale hodinky parádní, o tom žádná... hlavně ta strojovna, to se musí nechat 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 (upraveno) Luxus pro Českou republiku mě vždy spolehlivě dostane do kolen.Nejlépe vědí,co je pro nás dobré a ještě to umíme krásně obhajovat. http://www.luxuryrepublic.cz/product/detomaso-hodinky-1932/ Upraveno 11. července 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boroevic Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 Hmmm.... 20 vteřin za měsíc u quartzu, zřejmě slušnej oddíl A navíc - pokud ty subciferníky nejsou namalované čínskou tuší, tak tě jeden vyšel v přepočtu na 645 Kč a to se vyplatí..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atta Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 Vážení, tři roky tady pomlouváte hodinky, o kterých nejspíše víte úplné h...o. Vyobrazené hodinky jsem koupil na Aukru za 1935,- Kč i s poštovným a dělají za 2 dny 1 vteřiu +. Není to žádná hitparáda, ale ne každý si může dovolit Rolexky, Breitlingy, či Omegy. Nevím, jak dlouho je Detomaso na trhu, ale Ebay i Aukro je nelepší způsob reklamy (i kdyby si nakrásně přihazovali sami prodejci).Většinou tady rozdáváte moudra o tom, jaké jsou to sr..ky, ale málokdo s něma má osobní zkušenost. Je dobré, když chci něco hodnotit, abych o dané věci měl i trochu ánunk. Vstup jak se sluší opravdu. Jen ta tvá reakce mi přijde jako reklama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 I ja ti gratuluji k vysnenému kusu. Kazdy mame sve sny. Jsi skromny a mily hoch a urcite ti pujdou k tve sportovni dacii. A mas pravdu, o hodinkach vim hovno. A i to mi staci k tomu, abych zde pronesl, ze je to cinska sranděra! Čus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 Vážení, tři roky tady pomlouváte hodinky, o kterých nejspíše víte úplné h...o. Vyobrazené hodinky jsem koupil na Aukru za 1935,- Kč i s poštovným a dělají za 2 dny 1 vteřiu +. Není to žádná hitparáda, ale ne každý si může dovolit Rolexky, Breitlingy, či Omegy. Nevím, jak dlouho je Detomaso na trhu, ale Ebay i Aukro je nelepší způsob reklamy (i kdyby si nakrásně přihazovali sami prodejci).Většinou tady rozdáváte moudra o tom, jaké jsou to sr..ky, ale málokdo s něma má osobní zkušenost. Je dobré, když chci něco hodnotit, abych o dané věci měl i trochu ánunk.Komentuju zasadne jen hodinky,ktere jsem mel ci mam.nikdy jsem nemel rlx ani becka,to podotykam.za tim,ze je to smejd,si stojim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 (upraveno) twl, zase jeden jantar. Nespletl sis fórum? Třeba s psychologickým? Jak nas.at co nejvíce lidu? Upraveno 11. července 2014 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jamik66 Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 Abych ty vaše hemzy trochu profiltroval: - toto vlakno jsem nezaložil, pouze jsem přidal komentář k hodinkám, které vlastním (na rozdíl od mnohých z Vás, kteří o nich s největší určitostí vědí ho..o - týká se hodinek Detomaso - pro bolestíny, co se cítí být dotčeni, že by snad úplné ho..o ví o hodinkách obecně.- skromný skutečně jsem a k mé SX4 GLX jdou opravdu skvěle.- pro pána, co má pro něj měsíc 40 dnů si neodpustím poznámku - čti pozorněji!!!- fórum jsem myslím nespletl, ale pan dotazující si zřejmě popletl vlákno.Nechce se mi věřit, že téměř 25 let po převratu narazím na bolševický syndrom právě tady. Kdo není s námi je proti nám, že jo !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 Abych ty vaše hemzy trochu profiltroval: - toto vlakno jsem nezaložil, pouze jsem přidal komentář k hodinkám, které vlastním (na rozdíl od mnohých z Vás, kteří o nich s největší určitostí vědí ho..o - týká se hodinek Detomaso - pro bolestíny, co se cítí být dotčeni, že by snad úplné ho..o ví o hodinkách obecně.- skromný skutečně jsem a k mé SX4 GLX jdou opravdu skvěle.- pro pána, co má pro něj měsíc 40 dnů si neodpustím poznámku - čti pozorněji!!!- fórum jsem myslím nespletl, ale pan dotazující si zřejmě popletl vlákno.Nechce se mi věřit, že téměř 25 let po převratu narazím na bolševický syndrom právě tady. Kdo není s námi je proti nám, že jo !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 Kdo neuznává Detomaso je bolševik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 Abych ty vaše hemzy trochu profiltroval: - toto vlakno jsem nezaložil, pouze jsem přidal komentář k hodinkám, které vlastním (na rozdíl od mnohých z Vás, kteří o nich s největší určitostí vědí ho..o - týká se hodinek Detomaso - pro bolestíny, co se cítí být dotčeni, že by snad úplné ho..o ví o hodinkách obecně.- skromný skutečně jsem a k mé SX4 GLX jdou opravdu skvěle.- pro pána, co má pro něj měsíc 40 dnů si neodpustím poznámku - čti pozorněji!!!- fórum jsem myslím nespletl, ale pan dotazující si zřejmě popletl vlákno.Nechce se mi věřit, že téměř 25 let po převratu narazím na bolševický syndrom právě tady. Kdo není s námi je proti nám, že jo !!!Nerozčiluj se. Praskne ti žilka, a budeš tahat nohu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 Kdo neuznává Detomaso je bolševik!a kdo nemiluje Graf de monte howno, je oportunista a trockista! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 a kdo nemiluje Graf de monte howno, je oportunista a trockista!A patří na sibenici! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se