Přejít na obsah

Hodinky Detomaso

Doporučené příspěvky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...
  • po měsíci...

"Německé stylové hodinky" s italskou značkou navozující příbuznost se slavným výrobcem supersportovních automobilů De Tomaso? Už to je podezřelé. Ale pokud ta čína pro tebe dobře vypadá a Miyota to zvládne, tak za šestnáct stovek žádná tragedie. Jen je třeba si dát pro příště pozor na vznosné názvy hodinek (často připomínající výrobce z jiných sfér) a tomu odpovídající podezřelé ceny. Číňani jsou šikovní kluci ...

...hezky napsané

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pánové tak jsem nějak náhodou zabrousil do tohoto vlákna, trochu početl, a rozhodl se zjistit o co kráčí. Bleskurychle jsem narazil na ebay za cca 2,5K na tohle.

http://www.ebay.com/itm/DETOMASO-MILANO-OROLOGIO-UOMO-CRONOGRAFO-ACCIAIO-ARGENTO-PELLE-DATA-NUOVO-/161704014257?hash=item25a64f71b1:g:Kx4AAOSwgQ9V5HvF

Na první pohled velmi elegantní hodinky, za které bych se nestyděl. Zajímavý design, nic co  by se dalo zařadit jako evidentní kopírka něčeho, prostě klasika. Dál jsem zjistil, že strojek je ze švajcu, a pouzdro nerez ocel. Dál jsem se podíval, co obdobného v chronografu nabízí Japan a Swiss, a za kolik. Japonsko obdobná sorta strojků - na kámen též nenarazíš, je možno za dlouhé peníze navíc pořidit nějaké další  elektronické funkce. Swiss ( díval jsem se Tissot, Certina) podle mého soudu design docela hnus, ale záleží na vkusu každého soudruha, že... a cena taky úplně jinde. Takže abych to shrnul, můj názor je ten, že jsou to docela kvalitní hodinky v této kategorii a za cenu, za kterou u vámi doporučovaných značek nekoupíte v quartzu téměř  ani hoďky s dvěma ručkama, né tak v chronografu. Takže si myslím, že pro toho, kdo nebazíruje na značce, to nemusí být špatná koupě. Pokud někdo ví o lepších hodinkách co se týče materiálu, strojku, atd. za obdobnou cenu, rád se podívám.

Odkaz ke komentáři

Nikdy si nedělej názory dřív, než je budeš mít v ruce. Měl jsm v ruce vícero kousků této rádoby hodinářské značky a kvalita je stejná jako u fejků těch horších kategorií. Odpovídá tomu i to rozpoložení funkcí subčíselníků. Ale ať si každej kupuje co chce, hlavně ať to tu potom nevychvaluje. Není to pravda.

Jedna z ukázek toho co jsem V RUCE měl. ... aha, tak fotky už jsou pryč, ale nabídnu stejnou kvalitu. Ingersoll.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...