Jörg8X Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Toto je celkom fajn http://www.luxuryrepublic.cz/product/elegantni-panske-hodinky-yves-camani-taravo-se-dvema-nezavisle-bezicimi-strojky-3274/Fajnové věci tam mají... Třeba: http://www.luxuryrepublic.cz/product/nove-originalni-panske-sportovni-hodinky-grand-touring-3254/MALÉ CIFERNÍKY JSOU POUZE NA OKRASU A NEPLNÍ ŽÁDNOU FUNKCI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Děsivá srač.ka, jejichž název (Yves Camani) vnikl zřejmě z Yves Rocher a Giorgio Armani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minuso Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 u mna bola spokojnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 hmmmmmmm..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 (upraveno) Tohle tema je super doufam, ze to nevezmou spatne vsichni ti bolsevici s rolexama na ruce Upraveno 17. září 2015 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YvanD Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 ja by som bol tiez spokojny ale su dost drahe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minuso Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 ja by som bol tiez spokojny ale su dost drahe Yvan, otazka je ci by si bol naozaj spokojny:) paradne auto, ale asi by si bola viac v servise Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 "Německé stylové hodinky" s italskou značkou navozující příbuznost se slavným výrobcem supersportovních automobilů De Tomaso? Už to je podezřelé. Ale pokud ta čína pro tebe dobře vypadá a Miyota to zvládne, tak za šestnáct stovek žádná tragedie. Jen je třeba si dát pro příště pozor na vznosné názvy hodinek (často připomínající výrobce z jiných sfér) a tomu odpovídající podezřelé ceny. Číňani jsou šikovní kluci ......hezky napsané Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Pánové tak jsem nějak náhodou zabrousil do tohoto vlákna, trochu početl, a rozhodl se zjistit o co kráčí. Bleskurychle jsem narazil na ebay za cca 2,5K na tohle.http://www.ebay.com/itm/DETOMASO-MILANO-OROLOGIO-UOMO-CRONOGRAFO-ACCIAIO-ARGENTO-PELLE-DATA-NUOVO-/161704014257?hash=item25a64f71b1:g:Kx4AAOSwgQ9V5HvFNa první pohled velmi elegantní hodinky, za které bych se nestyděl. Zajímavý design, nic co by se dalo zařadit jako evidentní kopírka něčeho, prostě klasika. Dál jsem zjistil, že strojek je ze švajcu, a pouzdro nerez ocel. Dál jsem se podíval, co obdobného v chronografu nabízí Japan a Swiss, a za kolik. Japonsko obdobná sorta strojků - na kámen též nenarazíš, je možno za dlouhé peníze navíc pořidit nějaké další elektronické funkce. Swiss ( díval jsem se Tissot, Certina) podle mého soudu design docela hnus, ale záleží na vkusu každého soudruha, že... a cena taky úplně jinde. Takže abych to shrnul, můj názor je ten, že jsou to docela kvalitní hodinky v této kategorii a za cenu, za kterou u vámi doporučovaných značek nekoupíte v quartzu téměř ani hoďky s dvěma ručkama, né tak v chronografu. Takže si myslím, že pro toho, kdo nebazíruje na značce, to nemusí být špatná koupě. Pokud někdo ví o lepších hodinkách co se týče materiálu, strojku, atd. za obdobnou cenu, rád se podívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 (upraveno) Nikdy si nedělej názory dřív, než je budeš mít v ruce. Měl jsm v ruce vícero kousků této rádoby hodinářské značky a kvalita je stejná jako u fejků těch horších kategorií. Odpovídá tomu i to rozpoložení funkcí subčíselníků. Ale ať si každej kupuje co chce, hlavně ať to tu potom nevychvaluje. Není to pravda. Jedna z ukázek toho co jsem V RUCE měl. ... aha, tak fotky už jsou pryč, ale nabídnu stejnou kvalitu. Ingersoll. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. ledna 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se