Jiribartl Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Je až s podivem, kolik místa se tu k tak slovutnému výrobku věnuje, vzhledem k ostatním značkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 A proc se tedy do toho tzv. podvrzeneho luxusu strka safirove sklo? http://www.luxustime.cz/www-luxustime-cz/eshop/10-1-DETOMASO-TOP/0/5/839-Panske-automaticke-hodinky-Detomaso-San-Marino-DT1007-C hmm, safir a Miyota 8215... to uz je znamka kvality a luxusu. Toci se to tady jak pes za ocasem a ty hodinky vazne za to nestoji, aby to tady zabiralo tolik mista. Uz bych i tohle vlakno uzamkl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit3k Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Je až s podivem, kolik místa se tu k tak slovutnému výrobku věnuje, vzhledem k ostatním značkám Aspoň třeba někdo, kdo se v tom nevyzná (včetně mě) jako ostatní tady podobně nenaletí...neuškodí, když to přiláká trochu pozornosti, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 na aukru je vidět jak český človíček dokáže obchodovat s levným nákupem z ebaye.... levno koupím, draho prodám a ještě lépe, udělám super název aukce - původní cena 35 000!!!!! Teď jen 3500,- a lidi opravdu kupují..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klaucz Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 hmm, safir a Miyota 8215... to uz je znamka kvality a luxusu. Toci se to tady jak pes za ocasem a ty hodinky vazne za to nestoji, aby to tady zabiralo tolik mista. Uz bych i tohle vlakno uzamkl. On tam taky ten safír ani kalibr nemusí být. Vozí to sem všehoschopný podvodníček. U Graf... a Yves... psal také podobné nesmysly. Samé švýcarsko, pravé diamanty, ruční práce,...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Creck Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 chvala Bohu ze som nasiel tuto stranku lebo inac by som zrejme vyhodil 70eur za nic ... :/ takze vdaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 vidis? to je osveta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amplitube Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 Tak Vazeni, zabite ma,odstrelte ma,...ano som ten blazon,co to zariskoval a vrhol sa do neslavnych Detomaso ! Ano priznavam ,som neznalec,ale zas vzhladom k tomu,ze su to moje momentalne asi stvrte hodinky,tak to ,ze som si ich kupil,nepovazujem az za tak moc trapne..Aby ste si nemysleli,ze som uplny blb,tak zacnem tym,ze moje normalne hodinky ,ktore denne nosim su tie s ciernym vnutrom :http://www.hanowa.ch...edomchrono.htmlhttp://www.swissmade...8848&image=8849...alebo v CZ :http://www.svetcasu....-A-DAREK-ZDARMAhttp://www.hodinkyeg...hanowa-65115040 Potreboval som este jedny ''imidzovky'' komplet cierne,vacsie,modernejise,ktore vizualne hned ukazu...Ano viem,ze presne takato veta sem na tento blog moc nepatri,ale verte,ze sa najde vela takych,ktory idu presne po tejto vete,a mozno prave im tymto aspon trosku pomozem...Hladal som samozrejme v cenovej kategorii do 2500,- Kc !!! ...Mimochodom,ak mi niekto najde hodinky podobneho vzhladu do tejto sumy,budem mu moc vdacny,mne sa to nepodarilo!Islo mi naozaj o to,najst hodinky,ktore budu vypadat kompet cierne,s ocelovym remienkom,budu trochu vacsie,aspon 42 mm,a budu stat do 2500 ,- Kc...V tomto si myslim,ze som moc toho na vyber nemal...preto som do nich isiel!Samozrejm,ak by som hladal seriozne,a mal viac penazi,ani o ne nezaskrtnem, a hladam serioznejsie znacky a kvalitu!Ale na ten ucel,ktory som potreboval su absolutne vyhovujuce!Nemienim sa v nich potapat,nemienim v nich utekat,skakat ani sportovat,nemienim ich nosit kazdy den!Proste len obcas,opatrne ,na paradu k dofarbeniu. A teraz k hodinkam samotnym : tu su nejake odkazy : original stranky :http://www.detomaso-...ssic_SL1624C-BK stranky cz,kde som ich kupil :http://hodinky-kaspa...ke-hodinky.html Hodinky,mam len par hodin,takze este Vam asi toho moc nenapisem,ale kazdopadne vyzeraju slusne,su tak akurat velke na moju relativne malu ruku,remienok nic moc,dost tenky,odopinaci patent remienku sa dobre odopina,ale zlozitejsie zapina,ale nevadi mi to az tak moc...zvyk..Knofliky su dost trapne,slabe...cifernik je celkom pakny,hlboky,paci sa mi cervena sekundovka..Datum finguje,lebo sa prave pred chvilou sam prepol.....motor asi funguje,pac idu presne - zatial..,vsetky funkcie funguju...Ruky som uz par krat umyval pod vodou a vse ok...Boli v peknej striebornej krabicke,vse komplet zalepene,kazda cast osobitne,k tomu karta zarucna... Zatial vse funguje ako ma,na ucel vizualny su idealne! zatial uvidim,co ukaze cas... ...Budte radi,ze tu mate aspon jedneho blazna,co sa obetoval,zariskoval,a aspon ich otestuje a da vediet ostatnym ake su,ci budu... ....taaak a teraz do mna....! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Ja si myslim, ze uz o teto znacce bylo tady napsano dost a i v dobrem umyslu usetrit nekterym penize... ale kazdy strujce sveho stesti Kolega v praci presne tyhle chtel, dalo to docela zabrat jej presvedcit, ze tohle ne. Hmm, uz jen doplnim, ze pred 14dny sla po netu kampan na tyhle uzasne hodinky a to za nejakych 1500,- Mohl jsi usetrit tisicovku. Tak at slouzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 ....taaak a teraz do mna....! [/size][/color]No bit ta nebudeme Casom si hlavu o mur budes buchat sam Mna na tej stranke zaujali Revue Thommen. To je paradicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amplitube Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 hmmm tisicka nastve .. dakujem,ze ma tu nezbijete,hlavu si zatial o mur netrieskam,a dufam,ze nebudem... zatial... kazdopadne som momentalne testovaci kralik,takze budem avizovat jak funguju po case... ...jooo,a ked si budem chciet kupit hodinky,mile rad si necham od Vas poradit...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Nosit je budeš sám a až se tady trochu rozkoukáš, tak se budeš divit, co se dá za 2500 sehnat lepšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diable Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 ktore vizualne hned ukazu.. Ukážou maximálně to, že se snažíš ohromit stejnou sortu lidí jako Ty - lidi s nulovým vkusem a povědomím o hodinkách. Tuhle funkci jistě splní měrou vrchovatou. Jinak je to klump k ničemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amplitube Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 Budem strasne rad,ale skutocne,ked mi date tipy na takto vypadajuce zaujimave celo cierne hodinky v cene 2500,- Kc...dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 Budem strasne rad,ale skutocne,ked mi date tipy na takto vypadajuce zaujimave celo cierne hodinky v cene 2500,- Kc...dik Cau, to mas jedno. Ony jsou fakt hnusny /a to nesouvisi s cenou, stejne hnusny by byly za bura/, ale na to, proc, mozna prijdes, mozna ne. Taky mam jedny detomasa doma, taky jsem si argumentoval stejne jako ty - design /jenze ten je prave hrozny/. Hlavne, az tu budes nejaky cas trochu intenzivneji cist, zjistis, ze tohle forum je o hodinkach, a ze detomaso nejsou hodinky, ale jen ukazatel casu. A to casto neni totez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 Nevím přesně o kterym modelu je řeč, a co Detomaso,pane vedoucí?Detomaso nebrat!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spita Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2012 Nevím přesně o kterym modelu je řeč, a co Detomaso,pane vedoucí?Detomaso nebrat!!! ...asi před dvěma roky jsem známému sehnal z ebay "pozlacené" Detomaso s koženým páskem a strojkem Seiko. Cena u nás byla uváděna kolem 6t, ale za 1500 kč si dost chrochtá, i když hodinky nosí každý den, stále to jsou fešáci a to jak tělo, tak i řemínek...zase bych tu značku tak nezatracoval.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk1 Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2012 Jeden z milionu prodejců v Čechách je můj známý. Co jsem se o tom s ním kdysi bavil, tak říkal, že na to moc reklamací nemá, ale to může být i tím, že si spousta lidí řekne "koupil jsem za pár korun, co můžu čekat...". Každopádně viděl jsem a i tenkrát jako "hodinkami nepolíbený" jsem nevzal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 (upraveno) ...asi před dvěma roky jsem známému sehnal z ebay "pozlacené" Detomaso s koženým páskem a strojkem Seiko. Cena u nás byla uváděna kolem 6t, ale za 1500 kč si dost chrochtá, i když hodinky nosí každý den, stále to jsou fešáci a to jak tělo, tak i řemínek...zase bych tu značku tak nezatracoval.... opravdu Luxus pro Cˇeskou republiku s luxusní doporučenou cenou,co bych už mohl chtít víc? http://www.luxuryrepublic.cz/product/hodinky-detomaso-1533/ Upraveno 20. prosince 2012 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 Stačí kouknout na aukro, tam se tohohle h...su, pardon luxusu válí kupa ( jak už jsem psal, jedny jsem měl, stálo to za to a reklamace by se ani nevyplatila ). Jiné, zde daleko více odsuzované značky, jsou proti tomuhle šrotu fakt luxus a kvalita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se