Trojan Odesláno 15. června 2013 Nahlásit Odesláno 15. června 2013 (upraveno) Tak kdo se chystá zítra? Tohle s sebou beru na chatu - je to na 2 pruty, StCroix UL a Shimano BeastMaster DropShot MH.... bylo těžké vybrat co vzít, a co nechat doma Na UL prakticky jen twistery, pár "žížal", mikro rippery a smáčci. Na normální vláčku gumy, rippery (od Relaxu jenom), Rapaly atd... Upraveno 15. června 2013 uživatelem Trojan
cody Odesláno 15. června 2013 Nahlásit Odesláno 15. června 2013 Herdek to abych sel namocit chleba:-) Ba ne, zejtra jsem v praci, leda bych chytal u nas v bazenu Holandany do podberaku. Na Holandanky bych musel vzit vrhaci sit:-)
Trojan Odesláno 15. června 2013 Nahlásit Odesláno 15. června 2013 Zítra a s chlebem, to je skoro svatokrádež :-D
Egroeg Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 (upraveno) Tak už jsou dnes nějaké úlovky? Ja to dnes nestíhám, takže to budu dohánět zítra. Upraveno 16. června 2013 uživatelem Egroeg
Egroeg Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 V 1. 2. 2013 v 21:49, jogurt napsal: Tak ja se take pridam. Polozena, privlac a sem tam nejakej sumik Neplanuje nekdo letos navstivit Svedsko na privlac?Já bych jel hned kdyby to šlo. Dvě malé děti doma a nepochopení od ženy mě ale dost limitují. (((
Trojan Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Vstával jsem v 5 a po 7 jsem byl na Bítově, jel jsem s vozíkem dřeva. Mohl jsem s klidem spát, chytil jsem jednoho mizerného okouna, většina nechytla nic. I ti boleni si vzali dovolenou.
Trojan Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Tak nakonec to nebylo tak zlé, vzal jsem synovce na loď a ze zvyku jsem bafl i prut. 67cm, dnes je k večeři. :-)
cody Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Hmm, slusnej oddil! Ja prisel ted domu a tchyne ktera posledni tejden chytla prd dotahla 4 kapry. Jindy bych ji velebil, dnes me zklamala. Otevru dvere... citim rybinu... na stole kapri:-(
kejklik Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Odesláno 27. května 2014 Letos opět Norsko a Fiskeorgasmus, po květnové pánské jízdě bude v létě 10 dní na Vikně (u Rorviku). Zatím je nás 5 na šestilůžkový apartmán a dvě lodi. Termín 30.7. - 9.8. + cesta. Někdo by neměl zájem smočit vercajk?
ricous Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Odesláno 27. května 2014 kejklík: jelikož máte (rybáři) v daný termín sezónu, jsem bez šance si vzít tak dlouhou dovolenou... Ale od začátku října do konce roku mám volněji, kdyby někdo něco vymyslel, na tejden.
kejklik Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 Od konce září jsou tresky nastěhované v hloubce, den se brutálně zkracuje, deště přechází ve sněhové bouře. Jestli se neutrhneš od dubna do půlky září, tak si v Norsku nezachytáš....Sestava se během víkendu dokompletovala, tak už jen můžu stříhat metr.
Vašeck Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 Hele mám jeden prut na vláčku ten má špičku 11 g to je málo, to je jasný. Pak mám druhej prut ten má asi 50 g, ale to je na tresku málo co? Jaký rybářský prut minimálně na ty prokleté tresky je potřeba? Protože já viděl jen takové sčudle, ale kolikrát na netu vidím takové, že mám pocit , že by mě to sežralo ruku.
Lobber Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Odesláno 21. září 2016 Kluci, teď o víkendu jsem věnoval kompletní vybavení bráchovi. A rád bych nakoupil nové vybavení . Máte někdo nějaký ověřený www obchod, nebo nakupujete osobně? Zrušili nám tu jediný obchod a jsem línej pro to někam jezdit... Po projetí netu nevím na jakou stránku zabrousit... Za případné tipy děkuji :0))) 1
paia Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Odesláno 21. září 2016 Vyhni se Tomi Korda i Tomi Fishing. Dobré zkušenosti s Tropic Liberec, Vipa, RSP Fishing, U Habakuka, Sarfix, Lastia (rco-fishing.cz). U Sportcarpu si dej pozor na to, co mají skladem, jejich e-shop totálně kecá, spoustu věcí skladem nemají, teď jsem čekal na svoji objednávku o 14 dní déle a to jsem objednával vše, co měli mít skladem. Co budeš kupovat?
Qwuiddo Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Odesláno 21. září 2016 Ja doporucuji Rybarske potreby Zerp na Francouzske ulici.Maji od kaprariny, pres dirky az po more. Myslim, ze maji i eshop.
Lobber Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Odesláno 22. září 2016 (upraveno) Díky kluci, kouknu tedy ještě na cenové rozpětí a uvidíme.... Paipa: Hele tak nějak opravdu vše. Komplet výbavu, od prutů, báglu, až po krabičky a vše co v nich má být. Krom křesílka to jsem nepustil :0D.. Upraveno 22. září 2016 uživatelem Lobber
paia Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Odesláno 22. září 2016 (upraveno) kaprařina / feeder / vláčka ? a kam to máš nejblíž? Upraveno 22. září 2016 uživatelem paia
Trojan Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Odesláno 22. září 2016 (upraveno) V 22. 9. 2016 v 6:18, Lobber napsal: Díky kluci, kouknu tedy ještě na cenové rozpětí a uvidíme.... Paipa: Hele tak nějak opravdu vše. Komplet výbavu, od prutů, báglu, až po krabičky a vše co v nich má být. Krom křesílka to jsem nepustil :0D..Tu prodejnu v Nadrazni zrusili?Jinak ja vetsinu veci kupoval na ebay z JPN, US a UK, ale to jeste $ byly za 18-20kc. Jinak je docela dobra prodejna je ve Zdare, take v Nadrazni. Maji tam St. Croix ktery clovek jinak tezko sezene (uzasny pruty) a je to prodejna Gammarus, takze sortiment kopiruje eshop.Fakt zalezi na jakou metodu shanis vybaveni... Edit: a tata nema vyuziti pro dve delicky s baitrunnery od Shimana, pc cca 10k, tak kdyztak dej vedet a poslu info pres sz. Upraveno 22. září 2016 uživatelem Trojan
Lobber Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Odesláno 22. září 2016 Mno, hodlají ho rušit, aspoň co jsem slyšel... A tedy i nedávno viděl... Co se týče prutů, tam nekoupíš nic ( a na přání je to děsný problém). V báglech je to úplně jedno a to samé... prostě bída ... Jinak jsem příznivcem toho klasického kaprovitého rybaření * Pohodička * na křesílku a vyčkávání, zda-li kolem něco propluje :0D... Sem tam zajdu na přívlač,ale to opravdu jen zporadicky ....
bohus76 Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 Tak se chytají ryby :-) https://vtm.zive.cz/clanky/australan-chytal-ryby-ze-stolicky-zavesene-pod-dronem-ted-mu-hrozi-vysoka-pokuta/sc-870-a-200034/default.aspx?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se