Návštěvník Snow Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2011 Včera jsem byl na kontrole v nemocnici a dozvěděl se opravdu bezvadnou zprávu. Pokud se můj zdravotní stav nezlepší, momentálně se spíš zhoršuje, čeká mě ještě letos další operace mozku. No super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
www.aljancic.com Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2011 Snowe, i já ti držím palec pro štěstí. Mně jenom zblblo jedno oko a hned jsem měl bobky. Nejdřív nic a pak si člověk najednou musí zvykat na všechno. Je to k pos*ání ale říkám si, zaplať pánbů že žijeme teď, kdy už s lecčím uměj ty doktoři zakejvat. Ať je líp! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 V pondělí jsem byl na pravidelné kontrole na neurologii plus na novém vyšetření a dozvěděl jsem se opravdu báječnou zprávu. Na podzim si zbalím fidlátka a odeberu se na další operaci mozku, no paráda . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 V pondělí jsem byl na pravidelné kontrole na neurologii plus na novém vyšetření a dozvěděl jsem se opravdu báječnou zprávu. Na podzim si zbalím fidlátka a odeberu se na další operaci mozku, no paráda . Ty opravdu víš, jak si s doktory užívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Doufal jsem, že se už operace nebude muset opakovat. Bohužel se můj zdravotní stav nezlepšuje, spíš naopak, je to v prdeli. Navíc mám na mozku nový nález . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Vím, že se to lehce říká, ale když se budež už teď nervačit a furt na to myslet, moc si nepomůžeš, určitě ne psychicky!Co tak vypnout, a vypadnout do lesa, hřiby, kolo, trochu pivka..?Jo a hlavně pozitivně myslet!!Vydrž kámo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 (upraveno) Ani se s tím moc nestresuji, už jsem hodně zažil. Odreagovávám se tady na fóru, zde mezi perfektními lidmi mi je fajn . Edit - jo, a to pivo bych si rád dal. Bohužel jím denně skoro čtyřicet prášků a ty se s alkoholem nesnáší . Upraveno 14. července 2011 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 To je v prd.eli, Snowe. Další důvod pro mě dorazit na nějaký váš nejbližší sraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 (upraveno) Moje martyrium zdaleka nekončí. V pondělí jsem se vrátil z neurologické kliniky a dozvěděl jsem se, že mě čeká krom operace mozku, o které jsem již několikrát psal, protože mě tísní, další zákrok. Jedná se o komlikovanou operaci, kterou v Čechách podstoupilo pár desítek pacientů. Než na ní půjdu, budu vás kamarádi hodně prosit, aby jste mi drželi palce. A to jsem se vůbec nezmiňoval o třetí, která je nezbytná. Odkládám ji už více než rok, bezprostředně mě ohrožuje na životě, přesto na ni s..u. Přiznám se, bojím se na ní jít. Naštěstí mám cigára a chronomag, tak zatím přežívám, o tom, jak to půjde dál, nemám ani zdání. Upraveno 31. srpna 2011 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Vyderzaj pijanier!!! A nenech se furt nasirat:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Snowe, palce Ti drzim dlouhodobe. Drz se! A s tou operaci... pokud Te to fakt ohrozuje na zivote, nechces si to rozmyslet, prekonat strach a jit na ni? Ja vim, mne se to mluvi, ale... No, proste Ti drzim palce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Držím pěsti - na severu musí být lidé tvrdí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Přeju Ti aby to všechno dobře dopadlo, budu určitě držet palce! Pro mě seš jedna z klíčových osob tohoto fóra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Drž se, držím pěsti!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 drz se, Rome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 (upraveno) Kluci díky !!! to little_w - Honzo, kdyby to bylo alespoň do hlavy, tam jsem už zvyklý, ale zákrok směřuje do krajiny břišní a to mám hrozně velký strach. Odkládám opraci jak to jen jde. Už jsem měl v únoru stanovený termín, ale vyklouzl jsem. Zalhal jsem lékařům, vymyslel jsem si chřipku a tudíž se operace odložila, pak jsem se už nepřihlásil, jsem magor. Upraveno 31. srpna 2011 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Uff, držím palce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 To zvládneš!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 (upraveno) kurwa snowe myslim na Tebe a drzim palce !!!!a se mnou cela rodina Upraveno 31. srpna 2011 uživatelem grga_pitic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 no co dál.....?! za prvé - s tou krabičkou Ti budu říkat CyberSnowe Nebo Terminátore...vyber si A ten pupek už, sakra, vyřeš, ať se můžeš normálně nažrat a nejsi jen na sucharech a těch srágorách. Nebo dopadneš jako já a to je fakt to poslední, co Ti ejště chybí. A neser Cigára a Chronomag Tě nespasí....a ty cigára už máš taky zapár, nezapomeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se