Přejít na obsah

Mějte se fajn

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow

Včera jsem byl na kontrole v nemocnici a dozvěděl se opravdu bezvadnou zprávu. Pokud se můj zdravotní stav nezlepší, momentálně se spíš zhoršuje, čeká mě ještě letos další operace mozku. No super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Snowe, i já ti držím palec pro štěstí. Mně jenom zblblo jedno oko a hned jsem měl bobky. Nejdřív nic a pak si člověk najednou musí zvykat na všechno. Je to k pos*ání ale říkám si, zaplať pánbů že žijeme teď, kdy už s lecčím uměj ty doktoři zakejvat. Ať je líp!

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
Návštěvník Snow

V pondělí jsem byl na pravidelné kontrole na neurologii plus na novém vyšetření a dozvěděl jsem se opravdu báječnou zprávu. Na podzim si zbalím fidlátka a odeberu se na další operaci mozku, no paráda :worried_anim:.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Ani se s tím moc nestresuji, už jsem hodně zažil. Odreagovávám se tady na fóru, zde mezi perfektními lidmi :) mi je fajn :smile_anim: .

Edit - jo, a to pivo bych si rád dal. Bohužel jím denně skoro čtyřicet prášků a ty se s alkoholem nesnáší :sad01_anim:.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
Návštěvník Snow

Moje martyrium zdaleka nekončí. V pondělí jsem se vrátil z neurologické kliniky a dozvěděl jsem se, že mě čeká krom operace mozku, o které jsem již několikrát psal, protože mě tísní, další zákrok. Jedná se o komlikovanou operaci, kterou v Čechách podstoupilo pár desítek pacientů. Než na ní půjdu, budu vás kamarádi hodně prosit, aby jste mi drželi palce. A to jsem se vůbec nezmiňoval o třetí, která je nezbytná. Odkládám ji už více než rok, bezprostředně mě ohrožuje na životě, přesto na ni s..u. Přiznám se, bojím se na ní jít. Naštěstí mám cigára a chronomag, tak zatím přežívám, o tom, jak to půjde dál, nemám ani zdání.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Kluci díky !!!

to little_w - Honzo, kdyby to bylo alespoň do hlavy, tam jsem už zvyklý, ale zákrok směřuje do krajiny břišní a to mám hrozně velký strach. Odkládám opraci jak to jen jde. Už jsem měl v únoru stanovený termín, ale vyklouzl jsem. Zalhal jsem lékařům, vymyslel jsem si chřipku a tudíž se operace odložila, pak jsem se už nepřihlásil, jsem magor.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

no co dál.....?!

za prvé - s tou krabičkou Ti budu říkat CyberSnowe :lol2: Nebo Terminátore...vyber si ;)

A ten pupek už, sakra, vyřeš, ať se můžeš normálně nažrat a nejsi jen na sucharech a těch srágorách. Nebo dopadneš jako já a to je fakt to poslední, co Ti ejště chybí. A neser :)

Cigára a Chronomag Tě nespasí....a ty cigára už máš taky zapár, nezapomeň ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...