pete Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 Tak brzo tady čau. Jinou možnost si ani nezkoušej! Opatruj se chlapáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 Držim pěsti chlape,... žádný zapíjení smutku v hospodě se konat nebude, na to zapomeň. Pěkně se vrátíš. Tak snadno Ti to neprojde :-) Těšíme se na Tvůj návrat a na další parádní posty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 Drz sa pane, bez Teba by to tu nebolo ono. Tesim sa na tvoje dalsie clanky ked sa vratis. Peto Vzhledem k tomu, že nastupuji do nemocnice na závažnou operaci mozku s nejistým koncem, napadlo mě, rozloučit se, co kdyby. Za ta léta strávená na chronomagu jsem si udělal pár osobních, velmi dobrých kamarádů, nechci říct přátel, protože slovo kamarád pro mě znamená víc. Bylo mi tady s vámi dobře, fóru jsem věnoval neskutečné moře času a učinil jsem tak rád, nelituji jediného okamžiku. Mnohokrát jsem se neskutečně vytočil, parkrát s velkou pompou práskl dveřmi a pak se zase připlížil zpátky. Bez chronomagu jsem si už neodvedl život představit, taková je to droga. Pokud vše dobře dopadne a já doufám, že ano, rád se vrátím a budu zase prudit dál. Jestliže se poněkud nezadaří, dozvíte se to, zajděte do knajpy a trošku zapařte, ovšem nepřežeňte to. Mějte se fajn. Roman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 Taky držim pěsti a přeju brzkej návrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 drzim palec a at se tady co nejdrive objevis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendy Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 AŤ to dobře dopadne,také držím palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 Držím palce, zas bude lip! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobika Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 Pěsti zaťatýRob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 Ať máš stejně bezproblémový průběh, jako můj táta, kterej se zotavuje po nejhnusnější možné věci na ledvině. Bude OK, tak nevidím důvod, proč by se nedal dohromady daleko mladší borec :-)Kdy budeš orientačně zpátky? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 Držím palce, moc se těším na další tebou vložené odkazy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 Někdy tě posere pták, jindy zase posereš ty jeho, tak teď je řada na tobě! Drž se, dobře to dopadne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 Drzim palce Roman, nech vsetko dopadne co najlepsie a aby si tu s nami bol co najskor. pato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 Držím päste chlape, rýchlo sa zotav! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 To dáš, chlape! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 Přeji brzké uzdravení a držím palce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 myslím že všichni budou souhlasit s tím že loučit se není třeba. Ale vítat budem moc rádi! Takže ať je to brzy a bez problémů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 Drzim palce, tvoje prispevky mi byly dycky virtualni cestou k peknym hodinkam, diky tobe si ted vybiram hodinky takovy jaky vybiram, takze se koukej uzdravit:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 takze dnes ide roman na to. drzim palec!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 takze dnes ide roman na to. drzim palec!!! Ráno jsem si na to vzpomněl, držím všechny palce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Roman to dá,držim palec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se