Cyril Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 Doufám, že to klapne....Těším se na PAM 00382 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 (upraveno) Těším se na to, že do týhle pojebaný zkorumpovaný a předražený země snad v co nejbližší době dorazí nové SEAMASTERY... už 6 měsíců onanuju jen nad fotkama a live jsem viděl prd... Upraveno 15. září 2011 uživatelem lastam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 Těším se na to, že do týhle pojebaný zkorumpovaný a předražený země snad v co nejbližší době dorazí nové SEAMASTERY... už 6 měsíců onanuju jen nad fotkama a live jsem viděl prd... Vzdyt se muzes sbalit a vyrazit jim naproti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 Vzdyt se muzes sbalit a vyrazit jim naproti nejbliz je to do UK, to je porad jeste daleko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 Zítra jdu na Sněžku,nebyl jsem tam asi 20 let a to ji mám 15 km od baráku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Kluka(11) vybrali hrát fotbal za Okres. V šetnácte nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 Na objednanou pepsi colu ....aneb pepsi věci žádné kecy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Tesim sa na halusky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Já se těším na dobrou plzeň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Já se těším na Marosha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladap Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 do nové práce, kterou byla docela fuška sehnat. Jó krize. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 Suma mi nikdo prodat nechtěl, tak jsem chvíli šetřil a těším se na Oris TT1 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 Těším se na dnešní večer, svezu se tramvají (konečně bez auta), dám si Kozlíka (konečně pivo), projdu se po městě (konečně z práce)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 Na víkend, páč mě to tenhle tejden v práci fakt s...o. Dle předpovědi má být pěkně, tak vyvětram rodinu někde v přírodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 Těším se na dnešní večer, svezu se tramvají (konečně bez auta), dám si Kozlíka (konečně pivo), projdu se po městě (konečně z práce)... Tahle modelová situace mi taky chybí, jen bych vyměnil Kozlíka za Plzničku. Já se těším na večerní dodávku Fedexu a balíček s Grand Seikama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 Při pondělku se těším na pátek :-)čekání snad vylepší pošťák s balíčkem :-) tikajícím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 Teším sa, že mi príde na Slovensku nezohnateľný fajkový Rattrays Bagpiper Dream. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 pošta nikde, jdu si koupit nový řemen a budu se tedy těšit na zítřek, třeba už to s tím balíčkem vyjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emba Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 Těším se na Baselworld 2012 ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 Já se těším na lyže. Bo to je nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se