Milis Odesláno 5. června 2011 Nahlásit Odesláno 5. června 2011 Kdo není připosranej nosí cokoli. Kecy jsou jen nutnou součástí pro případnou obhajobu nositele. Ceho se udelalo vic - limuzin Wartburg nebo hodinek Rolex? Ja Wartburga mel, ale uz se nevyrabi.
Kalifx Odesláno 5. června 2011 Nahlásit Odesláno 5. června 2011 Ceho se udelalo vic - limuzin Wartburg nebo hodinek Rolex? Ja Wartburga mel, ale uz se nevyrabi. Hrozně rád bych pochopil, jakou souvislost má tvůj dotaz s probíraným tématem. Ale i tak se pokusím odpovědět... Limuzíny (sic) Wartburg nemají s Rolexem pohříchu (naštěstí) společnýho vůbec nic. Rolex je relevantní značka, která má jistou symbolickou hodnotu (jaká je to hodnota, je právě plně v moci vnímání nositele). Wartburg oproti tomu nemá nic. Značka je to sice také, ale její hodnota se váže pouze k nočním polucím drážďánského dělníka a jeho sošné, východoněmecké, paní. Já myslel, že se bavíme o diskutabilnosti opravdickejch značek. Ne o chimérickejch tužbách kapitánů ekonomického zázraku, jménem RVHP.
Milis Odesláno 5. června 2011 Nahlásit Odesláno 5. června 2011 Kalife, vubec to neres. Ja jen chtel rict, ze sem mel limuzinu Wartburg, ale pak jeste Barkase, coz melo stejnej motor, jako Wartburg. To je cely, to je moje zpoved.
Kalifx Odesláno 5. června 2011 Nahlásit Odesláno 5. června 2011 Kalife, vubec to neres. Ja jen chtel rict, ze sem mel limuzinu Wartburg, ale pak jeste Barkase, coz melo stejnej motor, jako Wartburg. To je cely, to je moje zpoved. Tak já už to neřeším... Jenom snad... Ale to né, to by jsi přece nemohl myslet vážně... Jakože Rolex má inhauz? A spousta těch ostatních takyhodinářů ne? ... A že Rolex mně nabízí svezení v dvanáctsettrojce (paralelu jsem zvolil čistě záměrně, abych urazil a taky trošku, že ten škodováckej motor byl fakt jedinečnej... ), zatímco Baryk má pouze cosyk dvojtaktního, co vyráběl Podnik Pro Podporu Motorizace Vychodoněmeckých Automobilek a stejný motor se často vyskytoval v drezínách, tramvajích, rotavátorech, poplužních dvorech a dokonce v pohonné jednotce maringotky Klauna Ferdinanda? to je možný výklad...
Milis Odesláno 5. června 2011 Nahlásit Odesláno 5. června 2011 Kalife ja uz nevim, ktera bije. Pro mne je Wartburg Submariner a Barkas Daytona. V takovych pomerech ja ziju.
Kalifx Odesláno 5. června 2011 Nahlásit Odesláno 5. června 2011 Kalife ja uz nevim, ktera bije. Pro mne je Wartburg Submariner a Barkas Daytona. V takovych pomerech ja ziju. A v čem by jsi chtěl jezdit?
Hasňa Odesláno 5. června 2011 Nahlásit Odesláno 5. června 2011 To musel byt teda panecku matros. Kluci kurnik, tez bych si dal.
Milis Odesláno 5. června 2011 Nahlásit Odesláno 5. června 2011 A v čem by jsi chtěl jezdit? Ja nevim.
Kalifx Odesláno 5. června 2011 Nahlásit Odesláno 5. června 2011 To musel byt teda panecku matros. Kluci kurnik, tez bych si dal. Komická vložka v tragickým dramatu dnešního večer je v tom, že jsem úplně střízlivej. Ale přesto je možný, že na mě zejtřkem počínaje uvalí fatvu valná většina hrdých nositelů rolád s logickým dovětkem, že kdo neochutnal, nepochopí. A to bude v jistém ohledu velmi spravedlivý soud. Ja nevim. Mám to stejně... Ale mám řešení... Použiju citát: "... jestliže ani cesta není cílem, pak by mohla křižovatka být tím dostačujícím východiskem..."
Návštěvník Kamil Odesláno 5. června 2011 Nahlásit Odesláno 5. června 2011 To musel byt teda panecku matros. Neřekl bych. Rozhodně Dali #42 a Kalifx #75 mají pravdu, k čemuž bych si dovolil dvě vlastní citace.EDIT: Ale k tématu. Nějak mě ty hodinky neberou jako zezačátku. Plánuju nechat si jen čtvery. ............ A dám si chvíli pokoj, shromáždím nějaké finance a pak koupím něco, co by stálo za to zdědit.Poslední dobou se tady všichni rozplývají nad Rolexem. Jsou to určitě dobré hodinky s většinou in-house kalibry, s dlouhou historií, pro laiky asi největší symbol, zřejmě nejvíc kopírované. Ale je mnoho jiných hodinářských firem s bezesporu stejně dobrou reputací a mnoha komplikacemi, o kterých se Rolexu může jenom zdát. Když se nad tím člověk zamyslí, tak Rolex vlastně není nic výjimečného, jsou to kvalitní hodinky za přemrštěnou cenu.
Milis Odesláno 5. června 2011 Nahlásit Odesláno 5. června 2011 Mám to stejně... Ale mám řešení... Použiju citát: "... jestliže ani cesta není cílem, pak by mohla křižovatka být tím dostačujícím východiskem..." Souhlasim a odpovim staroceskym uslovim: Sobe jezek kaderav.
Kalifx Odesláno 5. června 2011 Nahlásit Odesláno 5. června 2011 Souhlasim a odpovim staroceskym uslovim: Sobe jezek kaderav. S ohledem na velmi nízkou schopnost vlastní odrazivosti (chemicko-optická podstata mého autonomního materiálstva mně to nedovoluje) nezbývá než jen suše a lehce egoisticky glosovat: "Ježkovy voči!"
azeppelin Odesláno 5. června 2011 Nahlásit Odesláno 5. června 2011 Jerett> masírka jako masírka no ne? Holt někdo fičí od mala na kosmonautech a někdo na potápěčích. K tomu připosranému Česku... ty značky jsou tu pravda vnímány pořád víc jak v zahraničí. Důsledkem toho je tu vysokohorská přirážka na značky, které v anglii nosí popeláři do práce. Ale zase bych na nás nebyl tak přísný. Přece jen u nás prakticky neexistuje stabilní linie nějaké vyšší třídy společnosti. Docela zajímavě o tom mluvil nedávno chlapík co pro ČT dělá dokumenty a zabývá se prvorepublikovým Brnem (pan Jeřábek). To násilné přerušení určitho vývoje společnosti se jen tak neobnoví. Ale kavárenští povaleči se množí stejně jako lepší hodinky, pomalu ale jistě. V zahraničí je to taky o brandu. Jen je to víc ustálené v těch společenských třídách a podle toho si ti konkrétní jedinci kupují příslušně statusovou značku.
dagou Odesláno 6. června 2011 Nahlásit Odesláno 6. června 2011 Kucí, kucí. Přečtěte si knihu od D.Robertsona - Přežili jsme v Pacifiku a pochopíte, proč Rolex...
Návštěvník 12345 Odesláno 6. června 2011 Nahlásit Odesláno 6. června 2011 Kucí, kucí. Přečtěte si knihu od D.Robertsona - Přežili jsme v Pacifiku a pochopíte, proč Rolex... To sem teda nečet,zajímá mě to..,předpokládám že jim Rolex zachránil život,že by pomocí kyklopa rozdělalí ohěň?nebo uhranul žraloka a ten pak nehryzal? Začínám se bát o život - šetřím na Rolex.
dagou Odesláno 6. června 2011 Nahlásit Odesláno 6. června 2011 Ani ne tak tohle, ale prostě tam hrajou roli v určování směru a chlapík je s nima spokojenej. Víceméně mě kdysi hrozně udivilo, že řešil spoustu zajímavých věcí, měli obrovský problémy s vodou a jídlem a on tam zmiňuje, že je rád, že má spolehlivý hodinky, který přežily námořní katastrofu a jsou schopný přesně měřit čas. Taková malá oáza klidu. Asi pro něj znamenaly strašně moc, respektive to, že se na ně moh spolehnout, když je zmiňuje.
azeppelin Odesláno 6. června 2011 Nahlásit Odesláno 6. června 2011 Ani ne tak tohle, ale prostě tam hrajou roli v určování směru a chlapík je s nima spokojenej. Víceméně mě kdysi hrozně udivilo, že řešil spoustu zajímavých věcí, měli obrovský problémy s vodou a jídlem a on tam zmiňuje, že je rád, že má spolehlivý hodinky, který přežily námořní katastrofu a jsou schopný přesně měřit čas. Taková malá oáza klidu. Asi pro něj znamenaly strašně moc, respektive to, že se na ně moh spolehnout, když je zmiňuje. fííha tak ty rolády se přece jen můžou šiknout
obchodnik-o3 Odesláno 6. června 2011 Nahlásit Odesláno 6. června 2011 uz chybaju len vlastnosti P.S.:teraz vazne,som tiez rolex pozitiv aj ked nie majitel
StanoBare Odesláno 6. června 2011 Nahlásit Odesláno 6. června 2011 ...že má spolehlivý hodinky, který přežily námořní katastrofu a jsou schopný přesně měřit čas. Taková malá oáza klidu. Asi pro něj znamenaly strašně moc, respektive to, že se na ně moh spolehnout, když je zmiňuje. Môže byť....napríklad Richard Byrd (veliteľ us. námorníctva - známy polárny letec), keď osamotene prezimoval v predsunutej polárnej základni - inak vôbec v prvej vnútrozemskej (1934,Antarktída) - spomína okrem iného aj na ukľudňujúci záchytný bod - pohybujúcu sa sekundovku na hodinkách, krásne viditeľnú pri jasnom Mesiaci...(ale on nemal Rolex, zrejme Wittnauer alebo Hamiltony)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se