gas Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 Kasli na to, jsou to hodinky jako kazde jine, hlavne se z toho nepos.rat
lib Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 Neměnil bych, PO teda možná jo, ale Moony rozhodně nechat. Taky bych to tak viděl. A, abych uzavřel tu vaši "generační" debatu, na stárnutí u chlapa je parádní, jak se mu pořád s přibývajícím věkem rozšiřuje okruh potenciálních partnerek
Baker Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 To je fakt, Karlossi chces promazat off-topic prispevky ?
Karloss Odesláno 2. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2011 To je fakt, Karlossi chces promazat off-topic prispevky ? Klidně to zatím nech, docela jsem se pobavil ..všem vážně díky za rady pro i proti. Prozatím si dám tu sprchu a uvidíme...snad bude ráno moudřejší večera. Dotaz na ty z Vás, kteří se už nějaké ty RLX mají...dostavil se pak onen kýžený pocit západoněmecké spokojenosti.....nebo je to klasika a za čas hledáte zase dál....?
Peta-Biker Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 Klidně to zatím nech, docela jsem se pobavil ..všem vážně díky za rady pro i proti. Prozatím si dám tu sprchu a uvidíme...snad bude ráno moudřejší večera. Dotaz na ty z Vás, kteří se už nějaké ty RLX mají...dostavil se pak onen kýžený pocit západoněmecké spokojenosti.....nebo je to klasika a za čas hledáte zase dál....? Vidíš na Bakerovi, je to individální. lib ho třeba uřejmě našel
Jarett Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 Klidně to zatím nech, docela jsem se pobavil ..všem vážně díky za rady pro i proti. Prozatím si dám tu sprchu a uvidíme...snad bude ráno moudřejší večera. Dotaz na ty z Vás, kteří se už nějaké ty RLX mají...dostavil se pak onen kýžený pocit západoněmecké spokojenosti.....nebo je to klasika a za čas hledáte zase dál....? Já jsem konvertoval z Omegy na RLX během jednoho týdne a spokojenost je největší. Jen mám těch rolád furt málo Je to nekontrolovaně návykové .... Jinak poměr 2 Omega ku 1 Rolex mi přijde odpovídající mému vnímání hodnoty.
lib Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 Klidně to zatím nech, docela jsem se pobavil ..všem vážně díky za rady pro i proti. Prozatím si dám tu sprchu a uvidíme...snad bude ráno moudřejší večera. Dotaz na ty z Vás, kteří se už nějaké ty RLX mají...dostavil se pak onen kýžený pocit západoněmecké spokojenosti.....nebo je to klasika a za čas hledáte zase dál....? Člověče, já Ti nevím, já to měl asi takhle: Před tím jsem měl P.O. (42mm). Na těch hodinkách prostě bylo všechno, na co můžeš v tomto segmentu pomyslet: - WR 600 ... skoro omračující - plastický indexy ... paráda - ručky ... efektní, dyzajnovaný na podporu lumi - lumi ... paráda od večera do rána (ale o něco horší než na SMP 2254) - luneta ... bez chyby - přesnost ... v rámci mechanik praktická nula - AR ... nová generace - šedá barva - bez chyby - pohodlí ... no, nic moc - ruka "uherák", 16,5 asi (měnící se celkem dost podle okolní teploty). To už je průměr 42 a výška 14,1 troškudost cítit. Asi před rokem jsem koupil Suby ND 14060M (stará koncepce, nechtěl jsem kyklopa). Nechtěl jsem, aby mi je prodával pošťák, takže v kamenným = nic moc cena. Kromě jednoho odpoledne po nákupu Eterna Air Force jsem je vlastně nesundal z ruky. A proč?: - WR 300 ... říkají: To Ti stačí, víc neřeš! - plastický indexy ... paráda - ručky ... výborně vypadají vpři rozprostřeným světle. Tak akorát široký, krásně se na nich láme světlo. - lumi ... plocha nic moc, ale vydrží až do rána ... někdy říkají: "Nezdá se Ti, že spíš nějak moc dlouho?" - luneta ... bez chyby - přesnost ... paráda! Ale hlavně: třeba rozdíl mezi položením na noc na 9 a položním sklíčkem dolů se dá odhadovat na čtvrt sekundy za den. Stabilita; dělej si se mnou, co potřebuješ, já se z toho nezblázním. Beru je i na kolo apod. a nic se neděje. - AR ... tady říkají: "Wot kakoj čjort? A k čemu je to dobrý???" - pohodlí ... paráda! A když ta ruka v teple nateče? Dva tahy párátkem a je to přeštelovaný. Když není po ruce párátko? V lese normálně sebereš na zemi dřívko a je to. Nebo špičatější klíč, propiska, cokoliv. S glidelockem je to určitě ještě pohodlnější. Holt vývoj Po pár měsících na winderu šly P.O. pryč. Závěrem? Rolády nejsou super hyper hodinky. Jsou prostě dobrý tak nějak akorát. Akorát na každodenní nošení. Tak nějak říkají: "Jo, to je přesně to,co potřebuješ. Žádný blbosti navíc. Chceš víc než to minimum? Tak běž jinam!" A hodnotím tím jen ty "sportovní" ocelový modely. Leopardí Daytony jsou samozřejmě kapitola sama pro sebe. (Pár z těch v.u. věcí jsem tady už určitě říkal, tak omluvte senila, ale ono se kolem toho nic moc novýho vymyslet nedá.)
tombed Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 přesně tak, mají vše co mají mít, precizně vycizelované, ale ani píď navíc... a tohle zjištění, že víc nepotřebuješ tě stálo 2x tolik co POa proto si to musí každý rozseknout sám, pocity a zkušenosti jsou nepřenositelné a nepřepsatelné.
lib Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 přesně tak, mají vše co mají mít, precizně vycizelované, ale ani píď navíc.... Presne!! Mne se tento pristup libi, nekoho jineho muze nasirat.
Senseeei Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 Ak mas s nimi zazitky, tak je to sucastou tvojho zivota. Vzdy ked sa na ne pozries tak si spomenies. Nepredal by som ani jedny.
Karloss Odesláno 3. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2011 Tak jsem to tak předběžně spočítal a pro se vyjádřilo 7, proti taky 7....to jste mi moc pánové nepomohli ... zbytek váhá mezi dcerou a vnučkou . Sprcha zatím taky nepomohla, spánek byl neklidný...jak já tohle jenom vyřeším. No nic... asi je okouknu ještě v Carolinu, třeba mě osvítí Duch svatý. Každopádně díky moc všem a mějte pěkný víkend.
Frantik Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Odesláno 3. června 2011 Tak jsem to tak předběžně spočítal a pro se vyjádřilo 7, proti taky 7....to jste mi moc pánové nepomohli ... zbytek váhá mezi dcerou a vnučkou . Sprcha zatím taky nepomohla, spánek byl neklidný...jak já tohle jenom vyřeším. No nic... asi je okouknu ještě v Carolinu, třeba mě osvítí Duch svatý. Každopádně díky moc všem a mějte pěkný víkend. No prostě jsi ztracenej, ted uz se nevyspíš, já to znám...............s rolexama jsem to takhle měl už asi tříkrát
bandicoot Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Odesláno 3. června 2011 (upraveno) Prodat a koupit Rolex. Dvoje hodinky stejně naráz neunosíš. Že by to bylo nějak pestrý portfolio, kde by to střídání mělo smysl, se taky říct nedá. Rolex za tu srandu stojí. edit: já nákup rolád taky 3x rozchodil, napočtvrtý ne. Upraveno 3. června 2011 uživatelem bandicoot
ZZalesky Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Odesláno 3. června 2011 vsechno prodat a koupit RLX.. jo a ja chci PO
bandicoot Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Odesláno 3. června 2011 (upraveno) Dotaz na ty z Vás, kteří se už nějaké ty RLX mají...dostavil se pak onen kýžený pocit západoněmecké spokojenosti.....nebo je to klasika a za čas hledáte zase dál....? Hele zatím je brzo se ptát. Když jsem byl spokojený se strojem, vždycky jsem si užíval inhauzy, komplikace, fíčury, atd. Pak jsem se stejně buď začal rozhlížet jinde nebo mi došla cena servisu. Teď jsem spokojený se značkou, mile překvapený tím "lib"ovým "ono to stačí" (a nemyslím tím "ono to stačí" že bych snad chcal při zdi) a nepochybně budu spokojený i s cenou servisu. Jediné, co pořád vážím je Sub LV vs. Sub C. Tam jsem odpověď zatím nenašel. edit: Takže je kup rychle, nebo je koupím já, protože pak budu nucen přestat zvažovat, budu se muset rychle rozhodnout a jedny pustit Upraveno 3. června 2011 uživatelem bandicoot
Morax Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Odesláno 3. června 2011 Rozhodně jdi do Subu. Jediné co potom budeš chtít budou další Suby Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník ?po Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Odesláno 3. června 2011 Dotaz na ty z Vás, kteří se už nějaké ty RLX mají...dostavil se pak onen kýžený pocit západoněmecké spokojenosti.....nebo je to klasika a za čas hledáte zase dál....? co to je vlastně ten pocit ? - aha už vím, dobrý pocit mám, když si něco dobrého uvařím, pak se dobře uprdnu, usnu a zase se probudím krásný a svěží * jo a pocit se zcela jistě nedostaví - přeci jenom je to věc, tak jaképak pocity - buď to funguje nebo nefunguje a domnívám se, že zrovna ty nepotřebuješ rolex k naplnění svého západoněmeckého ega
Peta-Biker Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Odesláno 3. června 2011 Nechej si je, zrovna jsem se na ně koukal a říkaly, že by jim to bylo líto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FiXilVer Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Odesláno 3. června 2011 mal som omegy PO a vymenil som ich za 116610 ( vymenil ako vymenil.. proste predal a poriadny balik este doplatil ) a verdikt? to spracovaniíe neni o nic lepsie, oboje su skvelo spracovane, nemaju co zlepsovat.. ja omegu urcite neradim nizsie ako rolex, dokonca nemam rad rolex ako firmu.. preco som si ich teda kupil? lebo su to dokonale hodinky a splnali skoro vsetky moje poziadavky.. takze rozum vyhral nad citmi.. kedze podla mna je omega na rovnakej urovni s rolexom, uplne vazne rozmyslam opat nad ich vymenou.. tentokrat za nove PO s inhouse kalibrom, priehladom, srobovanym tahom.. su lacnejsie a maju antireflex! ( fakt neznasam prasiatka a s rolexom si ich naozaj uzijes viac nez dost )takze moja rada? speedy si nechaj ( mozno na striedanie, ak ta jedny zacnu nudit.. plus ta story okolo nich, je to proste cool ) a skor by som rozmyslal nad upgrade-om.. predal na tvojom mieste PO a kupil si nove s inhouse kalibrom jo, a k tomu gliderlock system-u: neviem ako vam, ale mne ruka nejak vyrazne nemeni hrubku.. jasne ze v zime je "scvrknutejsia" ako v lete, ale ako som si tah nastavil pri kupe, tak ho mam doteraz..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se