Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dám ti radu, kterou stejně neposlechneš, ale jednou si možná na ní vzpomeneš a budeš litovat, že jsi neposlechl. :crying_anim: Přestaň utrácet za stejné sr.čky jako je Rolex, Omega, Brajtle, Hamilton, Parnis :smile_anim: atd. Našetři a kup si jedny úžasný PP, VC, Brequet ... a kašli na to. Za pár let měnění a kupování nepotřebnýho železa zjistíš, že za ty peníze už by jsi je měl a stejně po nich budeš pošilhávat a přemýšlet jak se k nim dostat. :bag:

• Odpovědi 118
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dobrý večer prátelé,

díky moc všem za postřehy a rady...opravdu si vážím všech názoru pro i proti. Dnes odpoledne jsem tohle trýznivé dilema konečně rozřešil...co Vám mám povídat, v práci jsem toho moc neudělal, doma toho se mnou taky moc nebylo...myšlenkami stále někde jinde...v hlubinách...které prosvítí jen nová super-lumi Submarinerů :) Když jsem tedy konečně doklepal svou páteční šichtu, vyrazil jsem s prstem na spoušti na poslední test, obhlídku do Pařížské...v podstatě se už jen ujistit, že nedělám blbost. V hlavě mi jako mantra znělo Frantikovo "Prodej to vsechno a kup si Rolady, musíš to zkusit" :) a já byl připraven na volání Gondoru/Mordoru odpovědět.

Na svůj vysněný kousek jsem si musel ještě chvíli počkat...právě si ho zkoušel nějaký asiat, který zjevně vida můj mlsný pohled...radši hned požádal o rezervaci. Poté, co jsem konečně usedl ke stolečku....prásk...něco se stalo a horečka začala nepochopitelně ustupovat. Prohlížel jsem si je ze všech stran, tah, ciferník, zkoušel je v malém zrcadle, ve velkém zrcadle, na těsno, na volno....to prvotní kouzlo však bylo prostě pryč. Nevím jestli za to před tím mohla ta slečna u Bechyněho..nebo to chtělo pouze čas, každopátně mě nové Suby k takto radikální obměně bohužel nepřesvědčily.

Kromě celkového "feelingu" k tomu přispěly i následující věci: pouzdro...nožky neřeším, začaly se mi nakonec spíš líbit, ale hrany se mi u tohoto modelu zdají dost ostré. Na mém útlém, kostnatém lovečáku...to prostě "p...l na hrnci" nebyla....Speedy s proskleným dýnkem mi sedí o dost líp. Luneta - nádherná, luxusní, otáčet s ní je prostě požitek...na druhou stranu si své hodinky rád užívám se vším všudy - beru je na hory, do moře, občas i na kolo...a cena kolem 15k za ťuknutí lunety je pro mě prostě moc... Tah - kromě skvélého glidelocku, mě moc do kolen neposlal...určitě to pro RLXáře je zlepšení oproti minulosti...ale tah na PO je podle mého far...far away from RLX. Celkové zpracování...ano takřka perfektní, super, shiny...ale možná, že právě až moc. Tady beru na vědomí radu od Aldy a rád někde vyzkouším starší model...který by měl být víc tool. Navíc bohužel u modelu co jsem zkoušel neseděla špička toho trojúhelníku na lunetě přesně s čárkou na 12tce (mikro rozdíl.. jen u tohoto kusu...ale za tyhle prachy jsem prostě hnidopich).

Sečteno a podtrženo...z Carolina jsem odcházel s o mnoho lehčí hlavou, než jsem tam vcházel a po následné plžničce na oslavu tohoto nelehkého rozhodnutí se v mé duši opět rozhostil klid a mír :)

....i když podle bandicoota je tohle jen první fáze a další kola mě teprve čekají :)

Každopodáně ještě jednou díky všem moc, užijte si víkend a ať ty Suby co nejdřív zmizí z prodejní sekce...relaps bývá nečekaný.

Odesláno (upraveno)

Tuhle zkušenost mám za sebou. Teď si oddychni a za pár měsíců to tady zase otevři ;)

Na poprvý jsou ty rolády "málo", to sedí. Ono to totiž porovnávat nejde. Musíš tam jít, že chceš Rolex a ne "value for money". Pokud tam jdeš s tím, že tah, sklo, sponu porovnáváš, tak ještě nejsi hoden :)

edit: jo, u mě to nakonec vyhrály LV nad Blackbirdama, a je jasný, že ty jsou prostě objektivně daleko víc... Prostě jsem najednou neřešil dutý tah, plechovou sponu, falešný bigdate, žádný AR, ploché sklo...

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Tuhle zkušenost mám za sebou. Teď si oddychni a za pár měsíců to tady zase otevři ;)

Na poprvý jsou ty rolády "málo", to sedí. Ono to totiž porovnávat nejde. Musíš tam jít, že chceš Rolex a ne "value for money". Pokud tam jdeš s tím, že tah, sklo, sponu porovnáváš, tak ještě nejsi hoden :)

edit: jo, u mě to nakonec vyhrály LV nad Blackbirdama, a je jasný, že ty jsou prostě objektivně daleko víc... Prostě jsem najednou neřešil dutý tah, plechovou sponu, falešný bigdate, žádný AR, ploché sklo...

Když o nich zrovna neuvažuji tak si říkám

Mají vše co mají mít, precizně vycizelované, ale ani píď navíc / Citát odsud / Prostě jsem najednou neřešil dutý tah, plechovou sponu, falešný bigdate, žádný AR, ploché sklo... Tvuj citát /

tedy je to jako ženská má ji vycizelovanou, děti rodí ale ani píď navíc,kulhá šilhá strašně se strojí neumí vařit šišlá-ale už jsem jí hoden a chci ji :smile_anim:

Odesláno

To porovnani se zenskou pokulhava, leda ze by se ta kulhava, silhava, skareda co neumi varit jmenovala Angelina Jolie :D

Bandi -- dutý tah, plechovou sponu, falešný bigdate, žádný AR, ploché sklo...

Odesláno (upraveno)

gasi, kyklop prostě falešný bigdate je a prostřední článek tahu je dutý...

Edit: tím starý suby nehaním, mám je rád, ale fakta jsou fakta :)

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Jasně, zatímco ostatní se serou s datumkou, Rolex si se všemi vytře řiť a čitelnost zlepší lupou. Jednoduché, levné, geniální, nerozbitné. A tak to má Rolex se vším. Jsou to géniové průměrnosti.

Odesláno (upraveno)

Abych jednoduše shrnul,co mě od R odrazuje je to že

U ostatních značek se také hledají chyby, mouchy ,porovnává se- z nejrůznějších důvodů se zavrhuje někdy oprávněně někdy ne, ale u R se promíjejí nedostatky

/viz různé diskuze třeba na Ws nebo i zde / jen proto že je to R.

Jsem částečně přesvědčen,že kdyby R dalo část produkce za podstatně nižší cenu signované jako třeba Sirius,že by mnoho zastánců R nad nimi ohrnulo nos, označilo je za fake, které R nesahá ani po kotníky.

Pkud vím,dělal to tak Dunhill,že co neprošlo přísnou výstupní kontrolou / třeba nepatrně nestejnoměrné pískování nebo téměr nepostřehnutelně nepřesný vývrt / šlo na prodej pod jinou značkou a troubel pochopitelně neměla White point

Tím neříkám, že mi občas nevytanou na mysli,ale teď mám na ruce nové Orisy dělají 1sec denně jsou nádherné a zpracování není co vytknout

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Proste obehrane, relativne levne, odolne, univerzalni na denni provoz s levnym servisem, rolex no :) nehledal bych v tom nic vic panove, pokud nekdo resi cena - vykon, tak nejsou pro nej, passat udela stejnou sluzbu jako e-klasse, vo to nic.

Odesláno

O tom to, Conrade, je. Rolex je prostě arogance sama. Ukazuješ, že jdeš po jádru, že nehledáš maximum za svoje těžce vydělaný peníze. Ukazuješ lehkomyslně "hele za jak obyčejný hodinky umím dát kilo".

A chyby? No a? Kolik jich má Harley, Range Rover, Glock. A že to jsou etalony "hraček".

Odesláno (upraveno)

O tom to, Conrade, je. Rolex je prostě arogance sama. Ukazuješ, že jdeš po jádru, že nehledáš maximum za svoje těžce vydělaný peníze. Ukazuješ lehkomyslně "hele za jak obyčejný hodinky umím dát kilo".

A chyby? No a? Kolik jich má Harley, Range Rover, Glock. A že to jsou etalony "hraček".

Mlý Bandi ale Ukazuješ, že jdeš po jádru -kdo řekl že je to jádro -P. t. Barnum kdysi řekl kdybych vydělal jen 5 dolarů,dám je všechny zpět do reklamy a měl pravdu.Od R mě odvádí představa,že jsem tak dlouho masírován představou že R je jedíné to pravé ořechové,že bych si trochu připadal jako ženská která pod vlivem reklamy / kde žena s téměř orgastickým výrazem ve tváři říká konečně jsem našla uspokojení -nový prací ...... je to jediné pravé /a maže si jej koupit -a když ho nese domů připadá si chvíli jako ta buchta v TV :cheers:

BTW Ukazuješ, že nehledáš maximum za svoje těžce vydělaný peníze.

Jeden Rus říká druhému za kolik jsi koupil ty R.Druhý odpovídá na Gorkého za 20000 a ten první mu říká-ty jsi ale nemehlo na Tverdské je mají za 40000

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

hura, nech zije kapitalizmus...
Odesláno

ja tomu samozrejme prd rozumim, ale na R vidim jen jednu a jedinou (!) vec, ktera je nadprumerna: STROJEK!

Vnimam to tak, ze s "necim" na generalku po 4 nebo 5 letech zajit musim (mel bych; asi urcite).

S R tam zajdu taky.

Ale hlavne proto, abych uz konecne mel duvod si koupit nejakej novej kousek.

Odesláno

Hele panove, nemate radi lolex, ok, nikdo vam jej nenuti, nemuzeme vsichni nosit sinn nebo iwc, to by byla celkem nuda ne ? me ty hodinky bez ohledu na znacku vyhovuji, nenasel jsem jinde vhodnou nahradu, tak je nosim, vo co de ? Je me u zadnice co ma kdo na ruce, ale trocha tolerance neuskodi, mam dojem, ze kazdy druhy je tu odbornik na vkus a estetiku ...

Odesláno

...tak akurat v tomto pripade tam tie uvodzovky boli zbytocne :) a k teme vlakna, Omega aj Rolex idu mimo mna uplne rovnako, ale menit speedmastre za Submariner je.. povedzme ze nezmysel. ale ok, kazdy chlap raz musi do bordelu, tak cim skor tym lepsie Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...