NIGHTinGALE Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 ak sa da tak za mna rozhodne bublinu Bubblinu jako na Corum Bubble
NIGHTinGALE Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Pardon, že rušim, ale nepřijdou vám nějak jsou ty hoďky s každým dalším nakreslením obyčejnější a obyčejnější ?? A taky porád víc a víc vzdálené od původních ilustrací a přístrojů, hlavně, že si ty fotky pěkně dáte hned pod nákresy To je pravda. S každým dalším nákresem jsou ty hodinky líbivější a... a obyčejnější. Ztratila se syrovost a vyjímečnost a zbylo jen nekonfliktní pozlátko pro masy. Akorát ta bronzová barva je dobrá, jinak se to v mainstream otáčí Cigi, proč něco nenamaluješ? Na Kill Bill Sportech jsi odvedl kus dobré práce, tak proč něco nemrskneš i sem? Byl bych ti zavázan
Návštěvník ?po Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Cigi, proč něco nenamaluješ? On eště neví kam by nacpal ten otevírák na flašky
Andrew Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Pardon, že rušim, ale nepřijdou vám nějak jsou ty hoďky s každým dalším nakreslením obyčejnější a obyčejnější ?? A taky porád víc a víc vzdálené od původních ilustrací a přístrojů, hlavně, že si ty fotky pěkně dáte hned pod nákresy . Hmm, bojím se, aby z toho nebyl jeden velký kýč - méně je někdy více. Zatím mám pocit, že je to boj jakou vychytávku si z rozpočtu můžeme dovolit, aby se dala připlácnout
instant Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Bubblinu jako na Corum Bubble myslel som viditelne klenuty safir. mne by ani ta korumovska interpretacia nevadila sama osebe, ale asi by som tu bol jediny
pevo Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 No jo, je to trochu jako když kočička s pejskem vařili dort Ale já věřím, že se prvotní záměr uhlídá, i když možná bude vypadat ještě hodně jinak... Pro mě by ale nemusel.
Milis Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 No a co kdybysme udelali korunku jako chobotnici? Chapadlama ven, jinak by to neslo natahovat.
sect Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 A nebylo by lepší počkat na zítra na Bakera? Zatím co navrhl, to stálo za to........
pevo Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 A nebylo by lepší počkat na zítra na Bakera? Zatím co navrhl, to stálo za to........ Moje řeč!
Baker Odesláno 12. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Uz jsem tady. maama:Pokud nas vlastni invenci, podepisuj se pod sve napady bez me signatury. Dik. Cigi:Uz to tady padlo, nez neco nakreslis, pak to nacenis a pote sezenes vyrobce, neotirej se prosim o muj nick. Tady nedelam zluty cifernik na jiz hotove primky. Nig:Lodenka je dobry napad, ve volne chvili ji zkusim zapracovat na cifernik, mohla by z nej teoreticky i vystupovat (pokud to bude konstrukcne mozne), vypadalo by to jako zkamenelina nebo tak neco. Pro vsechny: Zadne rytiny ala Panerai necekejte, rovnez necekejte vypoukle sklo a podbobne, uvedomte si prosim ze hodinky maji byt v cene ctyr pneumatik, kde podstatnou cast ceny tvori zakazkove pouzdro, cifernik a rucky. Takze pokud cekate Nautilus (RJ) DNA, musim vas zklamat, to proste za ty penize neni mozne. Uz ted si nejsem jist, zda nebude problem s vyrobou vrtule (vterinovky), jak moc se promitne do ceny dvoji uprava rucek atd. V mem poslednim nahledu jsem chtel pouze ukazat jak by mohly vypadat dvojrucky jako jednorucky, nepsal jsem nic o navrhu ciferniku, rucek a nevim ceho vseho (pouzil jsem jen jednu z mnoha variant, ktere mam naskicovane). Neni cilem udelat a schvalit podobu hodinek za tyden, do konce cervence nez bude protoyp pouzdra mame opravdu dost casu. Jen je potreba drzet se se svymi napady trochu v cenovych moznostech. Tolik k prispevkum, ktere me zaujaly. Prosim vsechny kdo maji o tuto akci seriozni zajem, udelejte seznam zajemcu. B.
Jata Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Ak sa všetko ukľudni a začne sa od posledného BRAKER-ovho návrhu(mne sa páči návrh na pravo s vlnkovaným ciferníkom a číslicami typu 01-12....jedine s ručičkami som nespokojný), tak by som sa pridal. Zatiaľ budem pozerať, ako sa to vyvinie a keď to budú pekne hodinky a nie zlátanina, tak sa veľmi rad pridám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tenge Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 1. pevo 2. Chumpus 3. pavča 4. DuVen 5. Tenge
Z. Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 ... Pro vsechny: Zadne rytiny ala Panerai necekejte, rovnez necekejte vypoukle sklo a podbobne, uvedomte si prosim ze hodinky maji byt v cene ctyr pneumatik, ... Chápu snahu udržet náklady na minimu. Ale třeba to vypouklé sklo by ty hodinky hodně pozvedlo. Byl by ten cenový rozdíl opravdu tak velký? Třeba bychom se tu shodli, že nám to stojí za to. Nebo taky ne... Já osobně bych si za něj klidně připlatil. Radši dám dvacku za hodinky, se kterými budu hodně spokojený než osmnáct za kompromis, kde mi bude k té spokojenosti stále něco chybět...
Chumpus Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Chápu snahu udržet náklady na minimu. Ale třeba to vypouklé sklo by ty hodinky hodně pozvedlo. Byl by ten cenový rozdíl opravdu tak velký? Třeba bychom se tu shodli, že nám to stojí za to. Nebo taky ne... Já osobně bych si za něj klidně připlatil. Radši dám dvacku za hodinky, se kterými budu hodně spokojený než osmnáct za kompromis, kde mi bude k té spokojenosti stále něco chybět... Ušetříme za jednu ručičku a dáme to do sklíčka, ne?
Z. Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Ušetříme za jednu ručičku a dáme to do sklíčka, ne? Jo, tak bych to viděl nejraději...
tenge Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Ušetříme za jednu ručičku a dáme to do sklíčka, ne? tak já osobně bych rád klasické..a pokud bude vypouklé sklo, pak budu rozvažovat podle vzhledu.. navíc s tou lunetou mi tam to vypouklé sklíčko moc nepasuje
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.