Přejít na obsah

Nautilus Submarine

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 546
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

... loděnku.....

Je to krásnej živočich a dá se s ním úžasně vyhrát ....

Jak vyhrat?

Uz pul hodiny o tom premyslim a nic me nenapada.

Kdyby to byla treba nejaka mila fenka, tak to jo, ale takhle?

Odesláno

Jak vyhrat?

Ty jsi nějakej nechápavej, hele! S loděnkou se dá opravdu vyhrát, když si společně Ty a loděnka koupíte los, tak si s loděnkou můžete vyhrát třeba milijóóón.
Odesláno

Jak vyhrat?

Jak že tě nic nenapadá? Ty seš blbej jak třídenní pes :)

Třeba s Cthulhu se dá taky vyhrát. Až budeme dělat poctu H.P.Lovecraftovi, tak do toho půjdu taky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

...Dal bych tam loděnku. ...Je to krásnej živočich a dá se s ním úžasně vyhrát na dýnku nebo cifru.

Jo, ta loděnka je krásná a umím si ji představit na dýnku. Ale na ciferníku moc ne. Ta její spirála mi nehraje s cyklickým pojetím času, které vlastně klasické hodinky představují. Spirála, to je otevřený koncept...

Ale pokud ji někdo dokáže na ten ciferník nějak esteticky přenést, tak se tomu bránit nebudu.

Odesláno

font čísel jsem vykradl tady:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/38859-kapesni-omega/page__view__findpost__p__598788

takhle to "může" vypadat jako silueta odplouvající ponorky. zkusil jsem nejaké šrafování pro podporu toho, aby to tak vypadalo, ale nic moc. možná by pomohl jen paprskový giloš. nebo uměl by někdo vyšrafovat, aby to připomínalo inspiraci - Karel Zeman a první ponorka?

edit: doublepost

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

1. shag

2. sect

3. cyril

4. ricous

5. jata

6. JiPoLit

7. pevo

8. honza71

9. eskimak (ale siel by som do oboch, jedina "nutna" podmienka - zafir)

Bez:

1. bandicoot (když se udělá korunka nikoliv s mnoha zářezy, ale třeba jen s šesti, jako kohout, bude to super)

2. gougy

3. Andrew (ale vlastně je mi to jedno)

4. jankoxxx (zatial sa sem napisem a budem sledovat ako sa to vyvinie)

5. levistrauss (korunka a la kohout je super nápad!)

6. JiříR (Předběžně zájem mám, záleží na finálním vzhledu

7. Don2008

8. Saturnax

9. strejda Grga

10.DuVen (...egal)

11.Z.

12. nightingale

13. MarcelG

14. Tenge

15. Shore (uvidime, co sa uvari)

16. habadej

17. Skipi

18. Pikec (zatím není naplněné prasátko)

Odesláno

font čísel jsem vykradl tady:

http://forum.chronom...post__p__598788

takhle to "může" vypadat jako silueta odplouvající ponorky. zkusil jsem nejaké šrafování pro podporu toho, aby to tak vypadalo, ale nic moc. možná by pomohl jen paprskový giloš. nebo uměl by někdo vyšrafovat, aby to připomínalo inspiraci - Karel Zeman a první ponorka?

edit: doublepost

ta druhá verze je docela pěkná, jen máš obráceně vrtuli, ale zajímavý nápad..

Odesláno

Nemůžu se rozhodnout jestli se mi ta maamova druhá verze líbí nebo ne, ale něco do sebe má a tady by opravdu mohla být černá lumi na obou ručkách....

Odesláno

Proč by to tolik diskutované N nemohlo být na korunce?

Odesláno

myslim ze sa to ubera zaujimavym smerom. na pripisanie do zoznamu este pockam, ale moj nazor: bez ochrany korunky, matny cierny cifernik, lodna vrtula je vyborna. mozno by som na hodinovu rucku dal ukoncenie podobne ako pouziva arnold a son, ale nie take dlhe /oni to maju tusim az po okraj cifernika/. To ukoncenie hodinovky by som dal vo farbe minutovej rucky /zlata alebo bronzova/, skutocne len tu tenku liniu hrotu. ak sa bude riesit osvetlenie, tak zvysok hodinovky do ciernej luminovy. na minutovu rucku ziadny lume. alebo by som lume na tych hodinkach vynechal uplne.

napis mobilisatd je povinny. nedaval by som na hodinky ziadny napis ktory nie je autenticky, cize za mna na cifernik len N a v polkruhu Mobilis in Mobili, nic viac. na dynko vyrypat autenticku reprodukciu oktopusa a seriove cislo. Zvysok prasknut na papier k tym hodinkam. indexy jednociferne, ak budu hodinove /za co sa priklanam/, ale ani minutove by nevadili, teda ak zostanu rucky ako su tak rozhodne posluchajte cigiho a dajte tam minutove. spirala nie je zly napad, ale myslim ze bude velmi zalezat na realizacii. dakujem za pozornost :)

Odesláno

Když se dívám na ty poslední návrhy od maama, tak se opět přimlouvám za to, aby to byly pravé jednoručky. Pokud bude ta jediná ručka sahat až k indexům, tak jako ta minutovka na těch posledních návrzích, bude to k odpočtu relativně přesného času stačit. Čím dál tím víc se mi zdá, že ta potlačená hodinovka je tam prakticky zbytečná a spolu s výrazností minutovky je to celé z hlediska rychlého odečtu času kontraproduktivní - letmým pohledem budu sice (u téhle ručkové kontrastní kombinace) znát přesné minuty, ale ne hodiny, což je ovšem ten důležitější údaj...

A co se týče skla - tak určitě vypouklé (čím víc tím líp)!

Odesláno

Pardon, že rušim, ale nepřijdou vám nějak jsou ty hoďky s každým dalším nakreslením obyčejnější a obyčejnější ?? A taky porád víc a víc vzdálené od původních ilustrací a přístrojů, hlavně, že si ty fotky pěkně dáte hned pod nákresy :). Šel bych do tramalů a vyhrál si s loděnkou, jinak vám zbudou normál hoďky s turbínou a chronomag plkama.

hele nigu - to je přeci nautilus z toho komixu, ne ? :D

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...