StanoBare Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 Mě se tedy také víc zamlouvají De Neuvile a Riou Presne, všetká úcta k Z. Burianovi, fachman par excellence, ale sám Karel Zeman sa inšpiroval práve pôvodnými rytinami...a nebol jediný, Milan Veselý ilustroval verneovky v slovenskom vydaní podobne s nádychom rytín (i keď jeho technika bol úplne iná - koláž...len na margo)
tenge Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 Po zralé úvaze bych to spíše viděl na klasické zobrazení času..dvě ručky..ale dlouhé jako na ukazatelích hloubkoměrů a ostatních zařízení ponorek.. Nevím jak by vypadal Bakerem navrhovaný kompromis..z pohledu čitelnosti..pořád to jsou hodinky a já bych rád, kdyby určovaly čas. Alespoň na minuty..vteřiny pominu, ty tak důležitý nejsou, ale vysvětlit na jednání, že jsem přišel pozdě jelikož neumím z hodinek vypozorovat přesnost času na 10 či 15 minutové intervaly je dost na pováženou.. Jak se to rozvinulo, tak by se mi líbil přechod ciferníku z noční strany na denní stranu...udělá někdo návrh jak by to vypadalo? a nebo ciferník z leštěné mědi - taková klasická červenooranžová bronzová.Co se týká pouzdra hodinek, je to kombinace staré doby s novou, na druhou stranu jak jinak to udělat - měl by někdo návrh?
sect Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 ......máme zadánu výrobu prototypu pouzdra, které by mělo být cca do konce července. Poté budeme vědět, zda jsme schopni takový projekt dotáhnout zdárně do konce. Pouzdro by mělo být leštěné celo-ocelové (včetně lunety a nýtů) o průměru 42mm a tloušťce 11-13mm dle použitého strojku. Co se týká pouzdra hodinek, je to kombinace staré doby s novou, na druhou stranu jak jinak to udělat - měl by někdo návrh? Pouzdro už je dáno , co je na tom nepochopitelného?
Chumpus Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 Nic takoveho, cisla se budou resit na zaver, az se nekam dostanem. To byla jenom polohumorná reakce na Andrewa. Dělat seznam zájemců v okamžiku, kdy známe jenom tvar pouzdra je mimo, to víme. Jeste me napada takovy kompromis mezi jednoruckovou a dvojruckovou variantou ... co rikate na reseni, kdy by hodinova rucka byla subtilni, v barve ciferniku a minutova vyrazna, v odstinu medi, zlata ... (zkratka co bude mozne udelat PVD technologii). Takovýhle kompromis by to celé zabil. Viktore, nechceš udělat extra téma, kde by se jenom hlasovalo (ať už příspěvkama nebo veřejným hlasováním jako nástrojem fóra) o klíčových věcech? Ochrana korunky už se řeší, možnost vrtulky místo mimostředky taky není definitivní a především je tu volba jedna ručka / dvě ručky, která evidentně není klíčová jenom pro mě. Myslím, že třeba tohle by se mohlo řešit najednou, pro urychlení postupu. Jinak ty úvahy o regulatérech, kovovém náramku a 24h, vždyť to je přece nesmysl. To se nedá finančně utáhnout.
saida Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 S ochranou: 1. shag 2. shore 3. nightingale 4. sect 5. MarcelG 6. cyril 7. ricous 8. jata Bez: 1. bandicoot (když se udělá korunka nikoliv s mnoha zářezy, ale třeba jen s šesti, jako kohout, bude to super) 2. gougy 3. Andrew (ale vlastně je mi to jedno) 4. jankoxxx (zatial sa sem napisem a budem sledovat ako sa to vyvinie) 5. saida (když si tady tak pěkně vymýšlíme tak já jsem pro nějakou pěkně macatou korunku)
cigi Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 Presne, všetká úcta k Z. Burianovi, fachman par excellence, ale sám Karel Zeman sa inšpiroval práve pôvodnými rytinami...a nebol jediný, Milan Veselý ilustroval verneovky v slovenskom vydaní podobne s nádychom rytín (i keď jeho technika bol úplne iná - koláž...len na margo) Jenomže ty originální už dělá PAM !! Přeci se nebudeme vopičit !! Takže sumasumárum - já jsem pro: Burian ( originální rytinu taky akceptuju, jen musí být opravdu perfektně zpracován a v tom vidím zrádnou potíž) jednoručky - 24, (když budou potíže, 12 hodin zvládnu) lodní šroub na 9, když to budou jednoručky, (cokoli na 6 taky zvládnu) korunka s ochranou, když ta ochrana bude vypadat retro, když bude, jak na obrázku, tak bez ní mosaz/bronz/měď Ale je naprosto nezbytné nějak předělat nožky pouzdra, aby byly alspoň podobné něčemu z verneovky
levistrauss Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 to saida: 3 jmena jsi ze seznamu umazal
maama Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 edit: +2.obr Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 co je na copy & paste posledního seznamu tak těžkýho?
StanoBare Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 Jenomže ty originální už dělá PAM !! Přeci se nebudeme vopičit !!Takže sumasumárum - já jsem pro: Burian ( originální rytinu taky akceptuju, jen musí být opravdu perfektně zpracován a v tom vidím zrádnou potíž) Aha, už to vidím, Panerai veľmi nesledujem, táto limitka mi ušla...majú tú rytinu na celom dýnku.
pavča Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 Ta sekundová vrtulka na posledním obrázku vypadá, díky dlouhému indexu u 6, jako jetelový trojlístek, možná, že by to chtělo index u 6 zkrátit. Zdálo by se mi lepší, kdyby se vrtulka otáčela jakoby "v prostoru" s ničím nespojená. edit: uznávám, že regulateur by hodinky asi patřičně prodražil, takže to asi nebude to pravé
maama Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 a můžu se zeptat. na mým unitasu je vteřinovka cca 10,5mm od středu. to je dané nebo s tím dá hýbat?
gougy Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 Ta sekundová vrtulka na posledním obrázku vypadá, díky dlouhému indexu u 6, jako jetelový trojlístek, možná, že by to chtělo index u 6 zkrátit. Zdálo by se mi lepší, kdyby se vrtulka otáčela jakoby "v prostoru" s ničím nespojená. edit: uznávám, že regulateur by hodinky asi patřičně prodražil, takže to asi nebude to pravé Pokud by bylo možné na cifr kolem vrtule nanést ještě jednu část, takový jako plastický index, tak by bylo možné udělat světově první sekundovku s ochranou Cha a instalatéři by mohli koumat, jak tohle překonají... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cigi Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 taky bych raději na vrtuli čtyřlístek, než trojlístek Ty poslední už mají vážné orientační nejasnosti, že by námořní tradice UN ?
saida Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 to saida: 3 jmena jsi ze seznamu umazal Prosím omluva! Nechtěl jsem gumovat ani předbíhat
NIGHTinGALE Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 Rytinu Verna néééé. Na všech hodinkách to vypadá blbě. Když si vzpomenu, jak dopadl Zidan na IWC, tak je to k smíchu. Vypadá tam jak retard z tržnice. Chlapi, plastický N by se vám tam nelíbilo?
tenge Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 Rytinu Verna néééé. Na všech hodinkách to vypadá blbě. Když si vzpomenu, jak dopadl Zidan na IWC, tak je to k smíchu. Vypadá tam jak retard z tržnice. Chlapi, plastický N by se vám tam nelíbilo? určitě ano..jak tady v diskuzi bylo velké N s okrajem a insigniemi v latině Mobilis ....
sect Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 Chlapi, plastický N by se vám tam nelíbilo? Učitě
Návštěvník ?po Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 tak do Žila Verna nejdu, páč to má už panerai sealand 216, ale kdyby bylo něco z džekem sperouem ---- to bych si dal říct (místo vrtule bych dal plachtu)
NIGHTinGALE Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 YPO, neser, nebo budeš mít na dýnku Kibiho a to ještě ne celýho, protože se tam nevejde
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.