Přejít na obsah

Nautilus Submarine

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 546
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

co je to za farba na indexy a rucicky?

To je jen free style tvorba a la photoshop, v původním bakerově postu je jen cifr.

Odesláno

Jo a ještě mám jednu poznámku, když ne kapitán Nemo, ale v cizím jazyce, tak Jules Verne a další frantíci říkají a píší CAPITAINE (kapitén) a ne captain (keptn)

Edit: zvýraznění

Odesláno

Dovoluji se připojit.

Vzal bych je ale i s tou ochranou, kdyby to muselo být.....

S ochranou:

1. shag

2. shore

3. nightingale

4. sect

5. MarcelG

6. cyril

7. ricous

8. jata

9. JiPoLit

10. pevo

Bez:

1. bandicoot (když se udělá korunka nikoliv s mnoha zářezy, ale třeba jen s šesti, jako kohout, bude to super)

2. gougy

3. Andrew (ale vlastně je mi to jedno)

4. jankoxxx (zatial sa sem napisem a budem sledovat ako sa to vyvinie)

5. levistrauss (korunka a la kohout je super nápad!)

6. JiříR (Předběžně zájem mám, záleží na finálním vzhledu

7. Don2008

8. Saturnax

9. strejda Grga

10.DuVen (...egal)

Odesláno

minutové indexy uvězněné dvěma kružnicemi - to je použito na všech cibulích, které jsem viděl.

Proto doufám, že Baker nakonec vymyslí jakékoliv jiné indexy, než kulaté. Ať se to trochu odlišuje.

Pokud budou měděné, tak tam ta lumi bude těžko a určitě mi chybět nebude.

Rytinu, pokud neprojde ta navržená, klidně jinou, ale zajímavou (ponorka, chobotnice.....) ať se je na co dívat i zezadu, N je o N-ičem.

Odesláno

Rytinu, pokud neprojde ta navržená, klidně jinou, ale zajímavou (ponorka, chobotnice.....) ať se je na co dívat i zezadu, N je o N-ičem.

Tak to jsi měl říct Nemovi, aby si dal na vlajku chobotnici a ne to N, které tam měl :)

Odesláno

S ochranou:

1. shag

2. shore

3. nightingale

4. sect

5. MarcelG

6. cyril

7. ricous

8. jata

9. JiPoLit

10. pevo

11. honza71

Bez:

1. bandicoot (když se udělá korunka nikoliv s mnoha zářezy, ale třeba jen s šesti, jako kohout, bude to super)

2. gougy

7. Don2008

8. Saturnax

9. strejda Grga

10.DuVen (...egal)

P.S. Ale pokud vyhraje varianta bez, tak se také zúčastním. ;)

Odesláno

Dovoluji se připojit.

Vzal bych je ale i s tou ochranou, kdyby to muselo být.....

S ochranou:

1. shag

2. shore

3. nightingale

4. sect

5. MarcelG

6. cyril

7. ricous

8. jata

9. JiPoLit

10. pevo

Bez:

2. gougy

7. Don2008

8. Saturnax

9. strejda Grga

10.DuVen (...egal)

11. saida
Odesláno

Saido, kua, to si děláš pr.del, nebo co? OPĚT jsi použil neaktuální seznam (ten aktuální je o post výš a cca 20 minut dřív) a k tomu není ani jasný, jestli se píšeš do seznamu s ochranou nebo bez ochrany... BOHA!!!

Odesláno

Když bude vteřinovka mimostředka a realizace nápadu s lodním šroubem prodražuje neúměrně projekt, tak co třeba vteřinovka jako střelka kompasu ?!?

Na provedení jednoduché, čitelnost bez komplikací. A kompas určitě Nemo někdy ve svém životě použil. ;)

(Pokud už to tu zaznělo, tak se omlouvám. Četl jsem to tu takříkajíc letmo)

Odesláno

Saido, kua, to si děláš pr.del, nebo co? OPĚT jsi použil neaktuální seznam (ten aktuální je o post výš a cca 20 minut dřív) a k tomu není ani jasný, jestli se píšeš do seznamu s ochranou nebo bez ochrany... BOHA!!!

:D :D :D :D

Odesláno

Obavam se, ze vzhledem k financnimu limitu 9 z 10 napadu je nerealnych. Pouzdro podle nakresu vypada hodne nudne, ale treba to nazivo bude lepsi. Zvednul bych limit, aby se do toho vesel ten bronz, to by to posunulo o nekolik levelu.

Odesláno

Cigi, sice seš úplně mimo, ale jinak máš naprostou pravdu :)

Máš pravdu v tom, že by to chtělo WR jak prase (nebo spíš plnej chlívek prasat).

A mimo jsi v tom, že je to 20.000 mil. Není :)

To je jen blbej českej překlad. V originále je to totiž 20.000 "lieues".

Česky by se to dalo přeložit asi jako "pěší hodina", tzn. vzdálenost, kterou ujdeš za hodinu (cca. 4 kilometry). No a přesně je to 3898,08 metrů.

Takže 20.000 * 3898,08 metrů po mořem by to bylo přesně.

Dyť říkám, hloubka jak prase :D :D :D

Čoveče, někde jsem se dočetl, že těch dvacet tisíc něčeho pod mořem, není vůbec hloubka ale procestovaná vzdálenost.
Odesláno

Obavam se, ze vzhledem k financnimu limitu 9 z 10 napadu je nerealnych. Pouzdro podle nakresu vypada hodne nudne, ale treba to nazivo bude lepsi. Zvednul bych limit, aby se do toho vesel ten bronz, to by to posunulo o nekolik levelu.

Spravne, zacneme nejdrive cenou a pak budeme hledat vse, co si za ty penize muzeme mit. Takze treba 40 tis., kolik bude zajemcu ? :sad01_anim:

Jake mas zkusenosti o obrabenim bronzu, ses si jistej, ze to ve spojeni s potem nebude nejak reagovat ?

Odesláno

Spravne, zacneme nejdrive cenou a pak budeme hledat vse, co si za ty penize muzeme mit. Takze treba 40 tis.,

Jestli je potřeba hned na začátku udělat selekci cenovým nástřelem, tak já mám strop 20k, výš nepůjdu.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...