tenge Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 Jestli je potřeba hned na začátku udělat selekci cenovým nástřelem, tak já mám strop 20k, výš nepůjdu. za mě souhlas, dvacka je strop a za tu cenu a s tímhle vývojem budu čekat něco zajímavého
JiříR Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 Pokud jde o ten lodní šroub, tak sem hodím pár obrázků: Tento je použit na této krasavici co je od zítřka v provozu v Českých Budějovicích: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale ponorky mají jiný tvar šroubu, ikdyž to se jedná o moderní stroje...: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jinak zde je link na další šrouby pro inspiraci tvarů.
JiPoLit Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 U mne je strop 25.000,- Kč. ( 1.000,- Euro)
grga_pitic Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 mam trochu vyssi strop, ale pokud chceme aby si vyvoj a finalni vysledek uzilo co nejvice clenu, je asi treba abychom se pohybovali kolem tech 20K
pevo Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 Pro mě je rovněž 20k strop.Pokud jde o bronz, určitě reaguje, mám bronzový prsten se safírem, a po půldením nošení úplně zelený prst. Musel jsem ho nechat pozlatit.
Milis Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 Ježiši tak teďka sem třicet lidí napíše, že je pro dvacet litrů. A co píše Baker v prvním příspěvku???? Ty vole to je vo nervy tady. :D Ty vole já sem pro dvě stě.
pevo Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 Spravne, zacneme nejdrive cenou a pak budeme hledat vse, co si za ty penize muzeme mit.O pár příspěvků výš. Pochopil jsem to jako výzvu k potvrzení stropu ceny.
bandicoot Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 Bakere, nesmíš tu ironii sázet tak sofistikovaně Kluci, neřešte to, vstupní podmínky jsou jasný: tedy pouzdro, kalibr, cenový nástřel - to vše v prvním Bakerově postu.
Z. Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 Ještě k té ochraně korunky: mám obavu, že bude trochu bránit ručnímu nátahu. U manuálů mám rád, když korunka pěkně sedne do ruky a nic kolem nepřekáží... S ochranou:1. shag2. shore3. nightingale4. sect5. MarcelG6. cyril7. ricous8. jata9. JiPoLit10. pevo11. honza71 Bez:1. bandicoot (když se udělá korunka nikoliv s mnoha zářezy, ale třeba jen s šesti, jako kohout, bude to super)2. gougy3. Andrew (ale vlastně je mi to jedno)4. jankoxxx (zatial sa sem napisem a budem sledovat ako sa to vyvinie)5. levistrauss (korunka a la kohout je super nápad!)6. JiříR (Předběžně zájem mám, záleží na finálním vzhledu7. Don20088. Saturnax9. strejda Grga10.DuVen (...egal)11.Z.
bandicoot Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 Výborně Z., to je relevantní připomínka. Navíc ochrana korunky není nic z "té" doby. Ikonický Suby ji mají od šedesátých let.
JiříR Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 Výborně Z., to je relevantní připomínka. Navíc ochrana korunky není nic z "té" doby. Ikonický Suby ji mají od šedesátých let. Z "té" doby nejsou žádné náramkové hodinky... ale připomínka, že se budou špatně natahovat když tam bude ochrana mě napadla také, proto jsem hlasoval bez. Pokud by to ale byly automaty (což by se mi líbilo více), tak by tam vůbec nevadila.
Z. Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 Nahradil bych tu vnější ochranu prostě jen robustností korunky. Bude to praktické a designově čistější.
sect Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 Nevím, ale byly náramkové hodinky v roce 1866 ze kdy je román a co safírové sklíčko? Proto mi připadá nevhodná argumentace "v té době to nebylo". Edit: aha, tak jsem přemýšlel déle, než ostatní....
tenge Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 Nevím, ale byly náramkové hodinky v roce 1866 ze kdy je román a co safírové sklíčko? Proto mi připadá nevhodná argumentace "v té době to nebylo". Edit: aha, tak jsem přemýšlel déle, než ostatní.... Tak náramkové hodinky byly sice v plenkách..ale na druhou stranu přece nemůžeme nechtít safírové sklíčko..Nemo měl vždy vynálezy a tohle bych bral jako jeho um na hodinkách..
bandicoot Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 Proboha, jestli měl Nemo všechny ty přístroje, tak určitě mohl mít i hodinky. Já to nepsal kvůli hádkám jestli bylo dřív vejce nebo slepice. Ale kvůli tomu, že ochrana korunky je mj. modernizující prvek a podle většiny postů se zdá, že modernu nechceme. No a znovu připomenu, kalibr je daný, takže žádný coby kdyby...
JiříR Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 .... No a znovu připomenu, kalibr je daný, takže žádný coby kdyby... Zase si dovolím mírně nesouhlasit a to, že Baker píše že momentálně diskutují o unitasu a někde tu je, že myšlenku automatu úplně nezavrhnul. Tak proto poznámky o něm.
honza71 Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 Pánové, IMHO by byla chyba snažit se do těch hodinek nacpat maximum "historizujících" prvků. Z toho vyleze akorát nějaký paskvil.Měli by to být moderní hodinky, na kterých krom textu upozorní na J.Verna nebo kapitáne Nema jen nějaký pokud možno drobný detail.Laik si přečte o co jde a ti zasvěcení se budou kochat tou finesou.
Conrad Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 Proboha, jestli měl Nemo všechny ty přístroje, tak určitě mohl mít i hodinky. Já to nepsal kvůli hádkám jestli bylo dřív vejce nebo slepice. Ale kvůli tomu, že ochrana korunky je mj. modernizující prvek a podle většiny postů se zdá, že modernu nechceme. No a znovu připomenu, kalibr je daný, takže žádný coby kdyby... A kdyby jsme k tomu pořizovali i pistoli tak pro Tadu na klíček jako od Zemana
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.