Přejít na obsah

Nautilus Submarine

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ježiši tak teďka sem třicet lidí napíše, že je pro dvacet litrů. A co píše Baker v prvním příspěvku???? Ty vole to je vo nervy tady. :D :D :D Ty vole já sem pro dvě stě.

Hele starej Brůna, vyčisti si brejle nebo sundej kšiltofku, když přes ni nevidíš na příspěvky - Baker sice v prvním nahodil dvacku, ale jukni o trochu vejš a najdeš tohle, taky od Bakera: "Spravne, zacneme nejdrive cenou a pak budeme hledat vse, co si za ty penize muzeme mit. Takze treba 40 tis., kolik bude zajemcu ?"
  • Odpovědi 546
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

k lodním šroubům tady pár fotek o představách šroubovice prvních konstruktérů Ressela a Bushnella- ta by z pohledu zezadu vypadala jako kruh s jednou vlnovkou od středu - takový nedokončený taoistický symbol, zatímco realita první ponorky přinesla kvůli ručnímu pohonu obyčejnou úzkolistou vrtuli

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

ricousi, to, co cituješ, byla Bakerova ironie na předcházející příspěvek, ne výzva.

Tak v tom případě se omlouvám, protože jsem v tom ironii neviděl. A hnedle jsem spustil lavinu cenových nabídek...
Odesláno

Jeste me napada takovy kompromis mezi jednoruckovou a dvojruckovou variantou ...

co rikate na reseni, kdy by hodinova rucka byla subtilni, v barve ciferniku a minutova vyrazna, v odstinu medi, zlata ... (zkratka co bude mozne udelat PVD technologii).

Takovýhle kompromis by to celé zabil. Viktore, nechceš udělat extra téma, kde by se jenom hlasovalo (ať už příspěvkama nebo veřejným hlasováním jako nástrojem fóra) o klíčových věcech? Ochrana korunky už se řeší, možnost vrtulky místo mimostředky taky není definitivní a především je tu volba jedna ručka / dvě ručky, která evidentně není klíčová jenom pro mě. Myslím, že třeba tohle by se mohlo řešit najednou, pro urychlení postupu.

Jinak ty úvahy o regulatérech, kovovém náramku a 24h, vždyť to je přece nesmysl. To se nedá finančně utáhnout.

Ja si naopak myslim, ze by to nemuselo vypadat spatne (dvojrucky ala jednorucky), tady je nahled, cifernik a tvar rucek ted nereste (pouzil jsem jedny z mnoha, ktere mam naskicovane).

Odesláno

jo a jinak. Nemo si nechal speciální hodinky vyrobit tak, že byl použit standartní hodinový strojek, bílý ciferník s černě napsnýma ciframa a minutovýma indexama. akorát si nechal vyrobit tlusté pouzdro a vsazení sklíčka nechal speciálně vytmelit a zanýtovat a přeplátovat. takže vzniknul bikolor s měděnou lunetou. když se na výrobek podíval, vybral si u hodináře ze vzorníku ručky s očkama, protože mu připomínaj nýty.

vím to. byl jsem tam.

edit: a pak to celý zahodil, a vzal si ty od Bakera, protože mu přišly víc kůl

Odesláno

Hustý... To chci.

Vrtulku prosím zrcadlově obráceně a lehce zvětšit průměr korunky.

K tomu na cifr čísla k hodinovým indexům, aby ta bronzová ručka "měřila" (klidně ve formátu 01 - 12 jako meistersinger) a jsou to hodinky jak víno.

Odesláno

Ja si naopak myslim, ze by to nemuselo vypadat spatne (dvojrucky ala jednorucky), tady je nahled, cifernik a tvar rucek ted nereste (pouzil jsem jedny z mnoha, ktere mam naskicovane).

To opravdu nevypadá zle!
Odesláno

Tohle vypadá dobře. :thumbsup_anim:

Vím, cifr neřešit, ale jen návrh. Co tak nahoru dát buď tento nápis, nebo místo nápisu chobotnici?

Odesláno

Vrtulku prosím zrcadlově obráceně a lehce zvětšit průměr korunky.

Mas pravdu :)

U korunky bude problem, nejvetsi dostupna ma prumer 6,5mm, duvody proc ji nevyrobime uz jsem psal.

Cifernik a rucky jsou nastreleny jen tak z hlavy, na nahledu ma byt pouze videt mnou navrhovane reseni.

Odesláno

za mě super...takhle vypadat a doladit to nápisy a úpravou podle Adama99 a moc dobrý...obě vrtulky v mědi či bronzu, inkoustově černý cifr s bronzovým nápisem mobilis in mobili

i když ta čísla tam mi moc nesedí

Odesláno

Tohle vypadá dobře. :thumbsup_anim:

Vím, cifr neřešit, ale jen návrh. Co tak nahoru dát buď tento nápis, nebo místo nápisu chobotnici?

to motto by se mohlo ohnout nad okružím vteřinovky
Odesláno

Já už se do diskuze nezapojuju, protože je vidět, že Baker to má v hlavě srovnané :notworthy:, proto už předem souhlasím se vším, co navrhne.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...