Jehlan Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července V 8. 5. 2024 v 21:55, geometr napsal: A už je čas na nákup Intelu nebo ještě ne? máš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července Taky po Intelu pokukuju ale nějak se nedokážu rozhoupat 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července Intel koupen pod 30, dnes prodán za 34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července Proč jsi prodával tak levně Intel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července ja vcera taky uprodal, ale odhadem tak 20%, bral jsem za 29 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července Mám nakup 29,5 a prodám min nad 40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července před 21 hodinami, Jehlan napsal: máš ? Nemám. Nějak jsem nebyl sám pro sebe přesvědčenej, že ho mám koupit a to jsem na něm měl i alert na 30. Ale koukal jsem dneska, jak poskočil. Každopádně, kdybych ho měl, neprodával bych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července před 13 minutami, geometr napsal: Nemám. Nějak jsem nebyl sám pro sebe přesvědčenej, že ho mám koupit a to jsem na něm měl i alert na 30. Ale koukal jsem dneska, jak poskočil. Každopádně, kdybych ho měl, neprodával bych. tak to muzes jeste prikoupit ne, zase tolik to neposkocilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července Máte někdo políčeno na SBUX? Jeví se mi teď jako dobrá koupě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července dneska jsem už tam skoro byl, ale myslím že ještě půjdou dolů. Každopádně pokud nastoupím tak 1) možná ještě více padnou 30 července 2) počítat tak i tak s longem ale cena je lákavá i přes propady tržeb. Pokud udrží divi, tak se na tom snad nedá při longu prodělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července Jo dneska ještě pěkně klesají. Já čekám že konec války v UA bude hype us akcii. Budou v Rus i Ua dodávat jak diví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července (upraveno) před 11 hodinami, Humanzero napsal: Máte někdo políčeno na SBUX? Jeví se mi teď jako dobrá koupě Včera jsem přikoupil SBUX i NIKE a prodal Elonův Skynet Edit: Ale SBUX počítám, že ještě malinko půjde níž. Klesly jim tržby i ve světě. Kafe mají předražené, v Číně kde roste lokální řetězec se jim nezadařilo. Jejich CEO Laxman Narasimhan tak nějak neví která páčka... Ale je to tradiční dividendovka a věřím, že se zase chytí. Mají v plánu otevírat další pobočky a ten brand je pořád silný. Taky McDonald, Pepsi nebo Louis Vuiton MH už můžou být zajímavé. Upraveno 10. července uživatelem Jeronimo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července před 2 hodinami, Jeronimo napsal: Včera jsem přikoupil SBUX i NIKE a prodal Elonův Skynet Edit: Ale SBUX počítám, že ještě malinko půjde níž. Klesly jim tržby i ve světě. Kafe mají předražené, v Číně kde roste lokální řetězec se jim nezadařilo. Jejich CEO Laxman Narasimhan tak nějak neví která páčka... Ale je to tradiční dividendovka a věřím, že se zase chytí. Mají v plánu otevírat další pobočky a ten brand je pořád silný. Taky McDonald, Pepsi nebo Louis Vuiton MH už můžou být zajímavé. LVMH mám v čekačce čekám ještě na pokles zatím se daří 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července před 5 hodinami, Humanzero napsal: LVMH mám v čekačce čekám ještě na pokles zatím se daří No už ti leze nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července před 41 minutami, Jeronimo napsal: No už ti leze nahoru za 132 $ by jsem vzal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radasw Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července Najde se tady někdo kdo investuje do farmaceutických společností (krevní plazma) apod.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Swatch Group (Breguet, Harry Winston, Blancpain, Glashütte Original, Jaquet Droz, Léon Hatot, Omega, Longines, Rado, Union Glashütte, Tissot, Balmain, Certina, Mido, Hamilton, Swatch and Flik Flak) Zisk švýcarského výrobce hodinek Swatch v pololetí prudce klesl - Patria.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července mimochodem B2Gold Corp. (0QYN.L) Interactive Stock Chart - Yahoo Finance ...má někdo nastudováno ? Je to cyklus ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Uz starej Bruna vedel, ze zlato radeji ve studni…. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července V 10. 7. 2024 v 15:04, Jeronimo napsal: No už ti leze nahoru Uvidím co francouzský komunisti provedou, zatím vyčkávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se