Přejít na obsah

kam investovať???

Doporučené příspěvky

před 13 minutami, geometr napsal:

Nemám. Nějak jsem nebyl sám pro sebe přesvědčenej, že ho mám koupit a to jsem na něm měl i alert na 30. Ale koukal jsem dneska, jak poskočil. Každopádně, kdybych ho měl, neprodával bych.

tak to muzes jeste prikoupit ne, zase tolik to neposkocilo 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dneska jsem už tam skoro byl, ale myslím že ještě půjdou dolů. Každopádně pokud nastoupím tak 1) možná ještě více padnou 30 července 2) počítat tak i tak s longem

ale cena je lákavá i přes propady tržeb. Pokud udrží divi, tak se na tom snad nedá při longu prodělat

Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, Humanzero napsal:

Máte někdo políčeno na SBUX? Jeví se mi teď jako dobrá koupě 

Včera jsem přikoupil SBUX i NIKE a prodal Elonův Skynet :D

Edit: Ale SBUX počítám, že ještě malinko půjde níž. Klesly jim tržby i ve světě. Kafe mají předražené, v Číně kde roste lokální řetězec se jim nezadařilo. Jejich CEO Laxman Narasimhan tak nějak neví která páčka... Ale je to tradiční dividendovka a věřím, že se zase chytí. Mají v plánu otevírat další pobočky a ten brand je pořád silný. 

Taky McDonald, Pepsi nebo Louis Vuiton MH už můžou být zajímavé. 

Upraveno uživatelem Jeronimo
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Jeronimo napsal:

Včera jsem přikoupil SBUX i NIKE a prodal Elonův Skynet :D

Edit: Ale SBUX počítám, že ještě malinko půjde níž. Klesly jim tržby i ve světě. Kafe mají předražené, v Číně kde roste lokální řetězec se jim nezadařilo. Jejich CEO Laxman Narasimhan tak nějak neví která páčka... Ale je to tradiční dividendovka a věřím, že se zase chytí. Mají v plánu otevírat další pobočky a ten brand je pořád silný. 

Taky McDonald, Pepsi nebo Louis Vuiton MH už můžou být zajímavé. 

LVMH mám v čekačce čekám ještě na pokles zatím se daří :)

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Swatch Group   

(Breguet, Harry Winston, Blancpain, Glashütte Original, Jaquet Droz, Léon Hatot, Omega, Longines, Rado, Union Glashütte, Tissot, Balmain, Certina, Mido, Hamilton, Swatch and Flik Flak)

Zisk švýcarského výrobce hodinek Swatch v pololetí prudce klesl - Patria.cz

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...