sauce Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 A co třeba iShares IE00B5BMR087? KID v češtině a myslím, že na Xetře je zdarma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 před 44 minutami, Muffik napsal: To nevím, prodávám jak jsem nakoupil. Thank you for contacting BlackRock,.......... Unfortunately, we do not produce KID/KIID documents for any U.S. domiciled CEFs/ETFs and we apologize for any inconvenience this might present. At this time, there is no plan to have U.S. domiciled products produce those documents. While we understand this may impede your ability to purchase those specific funds, we encourage you to visit our products offered outside the U.S. and hopefully locate a similar product to the ones you have an interest in. Due to a recent influx of KIID document requests, we will re-escalate and re-evaluate this internally to see what can be done to accommodate client requests. Myslím že "U.S. domiciled" bude ten klíč... Já mám irské "EU" verze ETF. Americká ETF koupit nejdou už delší čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 před 3 hodinami, sauce napsal: Myslím že "U.S. domiciled" bude ten klíč... Já mám irské "EU" verze ETF. Americká ETF koupit nejdou už delší čas. IE0031442068 - iShares Core S&P 500 UCITS ETF USD (Dist) šla koupit na Degiro ještě minulý týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 (upraveno) před 4 hodinami, sauce napsal: A co třeba iShares IE00B5BMR087? KID v češtině a myslím, že na Xetře je zdarma... ta je na pravidelné měsíční přikupování trochu dražší koukám ale, že je na Degiro k mání taky LU0496786657 - Lyxor S&P 500 UCITS ETF - Dist (USD) něco proti ní? Upraveno 17. března 2023 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 teď ale koukám, že tenhle Lyxor není na Degiro seznamu ETF zdarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 A navíc je distribuční, ne akumulační - nic pro mě. IE0031442068 není U.S. ETF - má domicil v Irsku. U.S. ETF jsem myslel ETF na amerických burzách, jako třeba Vanguard VTI nebo VOO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Neco k tomu pozastaveni ETF.. a povinnym prekladum KID..https://www.penize.cz/podilove-fondy/441001-proc-degiro-stoplo-prodej-nekterych-etf-a-pridaji-se-dalsihttps://www.cnb.cz/cs/dohled-financni-trh/legislativni-zakladna/stanoviska-k-regulaci-financniho-trhu/RS2018-12/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 Blackrock na ČR nekašle! https://www.blackrock.com/cz Všechna KID/KIID od Blackrock v češtině: https://www.blackrock.com/kiid/cs-cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Jake kupujete u degira ETF bez poplatku za transakci? Co jsem bral, nema CZ KIID a hodila by se mi inspirace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 před 14 hodinami, Pepino777 napsal: Jake kupujete u degira ETF bez poplatku za transakci? Co jsem bral, nema CZ KIID a hodila by se mi inspirace. iShares Core MSCI World UCITS ETF USD (Acc) (IWDA.AS) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 KB a Amundi... můžete mi prosím někdo dát reference? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 Musim se pochvalit, loni jsem ty danove optimalizacni prodeje na konci roku trefil a to jsem to ani moc nepocital Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2023 pěkně ten Slepenec hejbe s tím Čezem. To je normálně o nervy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 před 9 hodinami, Petr11 napsal: pěkně ten Slepenec hejbe s tím Čezem. To je normálně o nervy... no nezbyva, nez se na tom zkusit taky prizivit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 prostě politická akcie, pokud Čez vykoupí, tak na pražský burze už nic nezbude... Ale za 1200 to tam někdo minulý týden nakupoval jak vzteklej, co ten si asi teď říká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 (upraveno) Aky je vas nazor na investovanie do zlata cez https://www.phoenix-investor.sk/ resp. https://www.safeandhome.com/sk/ ? Mate niekto skusenost alebo radu? Mamku niekto namotava do toho... Upraveno 19. května 2023 uživatelem shaggy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 Nesmysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 Dakujem, zial je to nepostacujuca odpoved. To som mamke nepovedal hned. Zial, uz par rokov ma daco v tom phoenixe a teraz prisli za nou so zlatom. Nejde o velke peniaze, no pre nu je to aj tak privela... ale neda si povedat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 1) Na stránkách toho Phoenix se člověk nic nedozví, jen klasický klišé o ti tom jak jsou důvěryhodní a dynamicti2) Srovnej si graf vývoje ceny zlata VS inflace VS třeba S&P5003) Pokud už teda mermomoci někdo chce zlato, ať si ho koupí fyzicky. Digital je spekulace na cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 Přesně, pokud už zlato tak fyzicky držené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se