Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 19 minutami, bluman napsal:

Ja ked som pred casom pozeral ten Revolut, vobec mi to neprislo nejak vyhodne. To uz skor Wise.

Kurzem? Pro větší částky najednou asi jo. 

Odesláno
28 minutes ago, ragu said:

Kurzem? Pro větší částky najednou asi jo. 

Uz ani neviem. Ono je to vacsinou vsade tak netransparentne resp. "dynamicke", ze povedat, kde je to vyhodnejsie sa da az ked mas konkretnu sumu a porovnas si vyslednu sumu konverzie (t.j. kurz+poplatky) v danom konkretnom case. U Revolutu ma odradzaju uz len tie mesacne poplatky.

Citujem z aktualneho cennika Revolut:

Exchanging money currencies

Whenever you make a money currency exchange using Revolut, we use our Revolut exchange rate, add a fee (if one applies), and where possible show you the total cost. 

We use our own Revolut exchange rate for money currency exchanges. This rate is set by us. It is a variable exchange rate (which means it is constantly changing). We think you’ll really like it.

The fee we charge (if one applies) is an exchange fee. This is a variable fee (which means it is constantly changing) depending on the parameters of your exchange (like what you are exchanging and when). You can see what this fee is in the app.

🤣

Odesláno
V 10. 5. 2024 v 20:46, geometr napsal:

Tak stovek určitě ne. A kdo nic nedělá, nic nezkazí 🙂

Tak hotovo.

XTB pokyn v Pátek 

IMG_4515.thumb.jpeg.6498345d8ced30f311398089c024d2de.jpeg

Revolut dnes 

IMG_4516.thumb.jpeg.6e293ff2066c5ccd4be2483ac0f57814.jpeg

@bluman jo, revolut kurz není top, wise používá střed, podobně RoklenFX. Ale revolut je za určitých podmínek bez poplatku, takže wise má procenta z částky. Takže je to o tom si spočítat, co je v konkrétním případě nejvýhodnější. 

Odesláno (upraveno)

@ragu

Hmm. Tak paráda. To by teda jako šlo. Tohle je dobrá informace a případně cesta. Tarify a vytrénování Revolutu (jaks psal) bude věc další. Nicméně je dobrý vědět, že k nim to teď zadara jde.

Upraveno uživatelem geometr
Odesláno
před 48 minutami, Jehlan napsal:

ragu  - dobrý test. A nějaký typ na dnešní nákup ? 

Za ten dolar tak leda žvejkačky.

Můžeš kouknout na SBUX, WBD, MTCH ale nic z toho nebude na rychlý otočení.

Odesláno

WBD mám nakoupeno a jak prodám ZIM tak doberu další , SBUX jsem pozoroval spolu s CVS a nechci,   MTCH neznám doplním si info. Díky 🙂 

Odesláno
před 6 hodinami, Jehlan napsal:

WBD mám nakoupeno a jak prodám ZIM tak doberu další , SBUX jsem pozoroval spolu s CVS a nechci,   MTCH neznám doplním si info. Díky 🙂 

pri jakem kurzu chces vystoupit ze ZIM?

Me uz nekolik dni svrbi ruce to prodat (presne stylem „fear or greed“), ale kazdej den to jde vys a vys. Plus analyticky rozbory na obor jsou spis positivni

Odesláno
před 4 minutami, Ajaj napsal:

pri jakem kurzu chces vystoupit ze ZIM?

Me uz nekolik dni svrbi ruce to prodat (presne stylem „fear or greed“), ale kazdej den to jde vys a vys. Plus analyticky rozbory na obor jsou spis positivni

ZIM - 18.50, RIVN - 11.00  a rovnou nákup dalšího GRPN za 13.90

Odesláno

To neporadím, GRPN, DOLE znám jen kvůli Šenkyplovi, ZIM někdo zmínil na twtr. a tak . Když někde něco čtu, tak si to prohlédnu a pak se rozhodnu. Třeba teď mám něco v ANGI  za 2,70 a vůbec si nejsem jistý, jestli to vyleze. 

ČR mi teď přijde předražená.

Odesláno
před 30 minutami, Ajaj napsal:

ZIM - ja jsem hamoun a zkusim vydrzet do 20….a pak si reknu „jeste kousicek“ 😂

btw - nemas nazor na DQW1?

Tak jsem měl taky "hamounit" 😄

• po 2 týdnech...
Odesláno
před 2 minutami, Ajaj napsal:

už mám týden hlavu v dlaních jestli střelit nebo vydržet 😂😂😂

Ten pocit když prodáš a ono to začne padat ... ale druhý den zjistíš, že to roste dál ... 😄

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...