Humanzero Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna Já vzal 20 na začátek, uvidím podle situace přikoupim. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna před 17 minutami, Humanzero napsal: Já vzal 20 na začátek, uvidím podle situace přikoupim. Nijak moc jsem to nezkoumal, jen jsem si prošel základní údaje a uživatelské hodnocení estee lauder - Heureka.cz Amazon.de : estee lauder Find the Best Deals on Groupon - All Deals Este Lauder for sale | eBay Discount Perfume, Cologne & Discounted Fragrances (fragrancenet.com) estee lauder - Walmart.com Nějak sází na slevy, ale zas se drží u vrcholu zákaznických preferencí. Mohlo by to být překvapení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Mají pod sebou i hodně značek i z top segmentu kde slevy nedávají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 18. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna Už máte někdo DIP u FIO? Jak to tam funguje? Co mají za akcie v nabídce? Je ta nabídka stejná jako na e-broker? Nebo je nějak omezená? Přečetl jsem si jen na jejich stránkách ty obecné kecy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna V 16. 8. 2024 v 15:04, Ajaj napsal: kopl bych se do hlavy. Jak jsem prodal kafe, tak jsem to hodil do Bayer, že by za pár týdnů mohl udělat 2-3% a to by mi stačilo. Po pár hodinách jsme si to rozmyslel a vzal všechno zpátky…..no a dneska ty parchanti udělali přes 10% Tak 16.5 jsem koupil 1k RVNC 16.05.2024 17:09 RVNC 3,175 1000,00 USD 28.5. jsem se jich zbavil 28.05.2024 21:00 RVNC 2,6302 1 000,00 USD = - 565 $ teď koukám, že 12.8. vyskočili ( jak jsem čekal - ovšem "jejich zpoždění/moje netrpělivost") a jsou za 6,62 $ Revance Therapeutics, Inc. (RVNC) Stock Price, News, Quote & History - Yahoo Finance = u tohoto titulu jsem mohl mít +3425 $ / mám -565 $ Takže AJAJ nejsi v tom sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna V 14. 8. 2024 v 9:31, Jehlan napsal: Takže nakoupit státní dluhopisy ? https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/objem-majetku-v-podilovych-fondech-v-pololeti-dosahl-rekordnich-1063-bilionu-kc/2557597 ....Největší nárůst zaznamenaly dluhopisové fondy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna U nas prebehla sprava, ze podla Narodnej banky maju slovaci ulozenych cca 40 miliard eur na bankovych uctoch, kde je nulove zhodnotenie, resp. v produktoch s urokovou mierou jednotiek %, ktore nedosahuju ani uroven inflacie (aktualne okolo 3 a nieco% ?). Cize ani tie dlhopisy v takomto pripade nemusia byt marne Pamätam, ako nas nase komunisticke vlady supli vsetkych sporitelov v druhom pilieri plosne do dlhopisovych fondov. Kto si nedal pozor a okamzite nepresiel do indexov, tak prisiel o slusnu sumu penazi. No ale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 22. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna Dnes se majitelům FVE moc nevyplatilo posílat do sítě, po obědě bylo dost přebytečné el. https://www.bydlet.cz/781218-zkrotte-svou-fotovoltaiku-at-vas-nestoji-penize-zbytecne/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 30.08.2024 ČEZ - Objem obchodů : 600 294 639 CZK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Neonode +229% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 9. září Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září Ahoj co myslíte o NVIDIA? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 9. září Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září před 9 minutami, Oliver333 napsal: Ahoj co myslíte o NVIDIA? házení šipkou na roztočené kolo štěstí 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Este Lauder - EL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září @Jehlan - nestudoval jsem, ale proc jsou akcie tak dole? Obraty furt ok, ale profit rok od roku nizsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září před 28 minutami, Ajaj napsal: @Jehlan - nestudoval jsem, ale proc jsou akcie tak dole? Obraty furt ok, ale profit rok od roku nizsi Čína se nedaří a západ šetří. Předpokládám že na zimu se zvedne, ale to neznamená že nemůže padnout k 75$ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září před 1 hodinou, Jehlan napsal: Este Lauder - EL Hned vedle TuI, WBD a dalsich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas_mpb Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září před 15 hodinami, Oliver333 napsal: Ahoj co myslíte o NVIDIA? já jí koupil před 4ma rokama a poslední dobou pořád spekuluju, jestli prodat, přikoupit, nechat... četl jsem několik analýz, z většiny vyplývalo držet, nedávno jsem zahlédl článek, kde se očekává růst hodnoty příští rok v souvislosti s Blackwellem a s tím, že žádná z velkých společností si nechce nechat ujet vlak s AI a technologie nakupuje právě u Nvidie. podle mého selského rozumu hodnota dolů moc nepůjde, nicméně dvojnásobek bych za příští rok neočekával.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září před 1 hodinou, Jehlan napsal: Čína se nedaří a západ šetří. Předpokládám že na zimu se zvedne, ale to neznamená že nemůže padnout k 75$ obrqty vice-mene stejny, profit klesa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září BMW pěkný výplach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září V 10. 9. 2024 v 13:07, Jehlan napsal: Čína se nedaří a západ šetří. Předpokládám že na zimu se zvedne, ale to neznamená že nemůže padnout k 75$ Nechal sis WBD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se