Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník admira
Odesláno

jasne, je to tvoje rozhodnuti,

Kdo to bude v Evrope vyslovovat, budes to ukazovat lidem na ulici a zkouset je? Mozna bychom ty carky a hacky meli zrusit, kdyz je v Evrope nikdo nepouziva (ja je pri psani taky nepouzivam, jelikoz je nevidim na klavesnici).

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mě to přijde mírně schizofrení zdobení/vojenské hodinky.Já bych to s těma nápisama moc nepřeháněl na mě toho je tam moc a ta mimostředná vteřinovka nic moc.Kdybych tomu věnoval tolik času a pěnez buď bych tu vteřinovku uplně vyhodil nebo bych tam dal etu 2801.

No a ten plechovej unitas s hvězdičkama lepší koupit pořádně zdobenej nebo plný dynko,nějak mě to moc připomíná tohle (nekamenovat) :)

http://relax.lidovky.cz/divka-s-56-hvezdami-na-tvari-se-priznala-lhala-jsem-tetovani-jsem-chtela-1e7-/ln-zajimavosti.asp?c=A090623_163909_ln-zajimavosti_glu

Odesláno

zdar, jsi velký hráč, šel jsi do customizace, za to respekt.

hodinky nejsou můj oblíbený typ (raději potápky), tak design hodnotit nebudu.

Nápisy Simunek - je to tvůj custom, tvoje prachy, tvůj nápad - bud na to hrdý.

Hvězdy - je ti 35 let?

Jinak by mě taky zajímalo, na kolik tě ta sranda vyšla - ale raději to sem ani nepiš...

Odesláno

Mě to přijde mírně schizofrení zdobení/vojenské hodinky.Já bych to s těma nápisama moc nepřeháněl na mě toho je tam moc a ta mimostředná vteřinovka nic moc.Kdybych tomu věnoval tolik času a pěnez buď bych tu vteřinovku uplně vyhodil nebo bych tam dal etu 2801.

No a ten plechovej unitas s hvězdičkama lepší koupit pořádně zdobenej nebo plný dynko,nějak mě to moc připomíná tohle (nekamenovat) :)

http://relax.lidovky...zajimavosti_glu

jo ta si to dělala spolu se mnou.

Plechový Unitas. :-)

Odesláno

Měl bych dvě otázky.

Co je to Božská Helena? Napadla mě jenom národní kuturní památka.

Ty hvězdy jsou podle nějakého souhvězdí?

Odesláno (upraveno)

Měl bych dvě otázky.

Co je to Božská Helena? Napadla mě jenom národní kuturní památka.

Ty hvězdy jsou podle nějakého souhvězdí?

Tusim je to znamej dodavatel fejku a fejkovejch dilu k ruznejm hodinkam. Prodava treba hodinky Bell. Upraveno uživatelem Princ Milis
Odesláno

Muj nazor se prakticky shoduje s tim co napsal Frantik, nechci ti kazit radost z vlastnich uprav a hlavni je, ze jsi s tim spokojenej, ale na me to pusobi vicemene jako lehce dekorovanej Parnis..

Ad strojek - proc ladit a upravovat verzi basic? Nebylo by vhodnejsi k takovemu planu pouzit vyssi level toho strojku?

Ad dekorace hvezdicky - maji ty hvezdicky nejaky vyznam, spojeni s nejakym oblibenym souhvezdim atp nebo tam jsou aby tam byla nejaka dekorace?

Ad nazev Le Nemo Simunek - prijde mi to takovy divny, jako za kazdou cenu zkusit z niceho udelat neco extra coz se podle me nepovedlo

Ad napis na boku - z jakeho duvodu tam je, ma to byt replika B-Uhr, nejaka pocta, nebo jenom tak aby na nich neco bylo? Nemyslim, ze by hodinky dane specifikaci odpovidaly.

Ad dynko - opet mi prijde, ze z toho hrozne moc cisi snaha za kazdou cenu to individualizovat a pripodobnit necemu co nejvic a prijde mi, ze to moc nefunguje (mysleno na me)

Ad korunka - to mi prijde fajn, decentni osobni stylizace, nenasilna, vkusna

Ad spona - srovnavat s IWC to asi nejde - za me by bylo lepsi tam mit prazdny prostor nebo napr nejake logo atp nez jmeno, ale pokud ti to vyhovuje proc ne.

Celkove vzato, radsi bych asi vzal Parnis a nechal si udelat korunku, kterou na nich mas nyni - byli by personifikovane decentnim zpusobem a nebyla by to patlanice vseho dohromady. Kdyz uz bych uvazoval o ladeni strojku, pouzil bych odpovidajici vyssi level at to ma grady a snazil bych se spise o jednoduchy design - napriklad PVD uprava, modrene/zlacene sroubky, nejaka technicka vychytavka zlepsujici vlastnosti strojku, treba pridani rezervy natahu atp. Neni to vsak mysleno jako pokus o shozeni tvoji prace a nadseni, spis jenom par postrehu, ktere me narychlo napadly ;)

Odesláno

Gratuluju k vlastnímu dílku. Je obdivuhodné, že jsi tolik úsilí věnoval jednomu exempláři.

100 lidí 100 chutí, hlavně, že splňují tvoje představy.

Jak je to s těma hvězdičkama? Znázorňují něco? A proč zrovna hvězdičky?

Odesláno

Tahle hodinky jsou pro laika, jako jsem já, krásné, notabene, když si o nich přečtu, že jsou vlastně postavené od základu. Osobně si nemyslím, že jsem nemehlo, dokonce si myslím, že jsem zručný, ale postavit hodinky, na to bych neměl trpělivost.

Jinak, co se týká komentářů ostatních, že tohle je tam navíc a tady je zase jinak nebo nezvykle nebo blbě něco jiného... Podle mě je to o pocitu toho, že když člověk od základu dělá-vyrábí něco nového a pro sebe, chtěl by tam mít všechno, co by normálně měl jednotlivě na jiných produktech.... např: vyrábím-li nůž a je můj první, chci, aby se hodil do lesa, ale i na taktickou vestu, aby nebyl malý, ale ani malý, musí mít záštitu, ale i zuby nahoře jako opěrku pro palec, ideálně k němu vyrobím dvě pouzdra... zkrátka nakonec zjistím, že je na první pohled pěkný, vyrobený podle nejlepšího svědomí, ale pak si stejně sám pro sebe řeknu, že až budu dělat jiný, další , bude úplně jiný a zaměřen jedním směrem... Je to zkrátka vývoj... Asi to platí i o hodinkách.

Odesláno

Gratuluju k vlastnímu dílku. Je obdivuhodné, že jsi tolik úsilí věnoval jednomu exempláři.

100 lidí 100 chutí, hlavně, že splňují tvoje představy.

Jak je to s těma hvězdičkama? Znázorňují něco? A proč zrovna hvězdičky?

Děkuji ti jak píši ,jsem jájínek a pro mne je důležité, že se libí mně a že jse si pohrál a nezlobil. :-)

Odesláno (upraveno)

long napsal: "Děkuji ti jak píši ,jsem jájínek a pro mne je důležité, že se libí mně a že jse si pohrál a nezlobil. :-)"

A VO TOM TO JE....

Upraveno uživatelem FranaD
Odesláno

Muj nazor se prakticky shoduje s tim co napsal Frantik, nechci ti kazit radost z vlastnich uprav a hlavni je, ze jsi s tim spokojenej, ale na me to pusobi vicemene jako lehce dekorovanej Parnis..

Ad strojek - proc ladit a upravovat verzi basic? Nebylo by vhodnejsi k takovemu planu pouzit vyssi level toho strojku?

Ad dekorace hvezdicky - maji ty hvezdicky nejaky vyznam, spojeni s nejakym oblibenym souhvezdim atp nebo tam jsou aby tam byla nejaka dekorace?

Ad nazev Le Nemo Simunek - prijde mi to takovy divny, jako za kazdou cenu zkusit z niceho udelat neco extra coz se podle me nepovedlo

Ad napis na boku - z jakeho duvodu tam je, ma to byt replika B-Uhr, nejaka pocta, nebo jenom tak aby na nich neco bylo? Nemyslim, ze by hodinky dane specifikaci odpovidaly.

Ad dynko - opet mi prijde, ze z toho hrozne moc cisi snaha za kazdou cenu to individualizovat a pripodobnit necemu co nejvic a prijde mi, ze to moc nefunguje (mysleno na me)

Ad korunka - to mi prijde fajn, decentni osobni stylizace, nenasilna, vkusna

Ad spona - srovnavat s IWC to asi nejde - za me by bylo lepsi tam mit prazdny prostor nebo napr nejake logo atp nez jmeno, ale pokud ti to vyhovuje proc ne.

Celkove vzato, radsi bych asi vzal Parnis a nechal si udelat korunku, kterou na nich mas nyni - byli by personifikovane decentnim zpusobem a nebyla by to patlanice vseho dohromady. Kdyz uz bych uvazoval o ladeni strojku, pouzil bych odpovidajici vyssi level at to ma grady a snazil bych se spise o jednoduchy design - napriklad PVD uprava, modrene/zlacene sroubky, nejaka technicka vychytavka zlepsujici vlastnosti strojku, treba pridani rezervy natahu atp. Neni to vsak mysleno jako pokus o shozeni tvoji prace a nadseni, spis jenom par postrehu, ktere me narychlo napadly ;)

Uf ty jsi mi nandal ale děkujia zkusím alespoň něco trochu osvětlit. :-)

Ano hvězdičky pro mne mají osobní význam a navíc takto dekorovaný stroj nikdo nemá a navíc jak jsem psal víše nebe a hvězdy jsou jako celek a pro retro letecké ?

O dýnku jsme psal, že je to chyba a že je díky tomu nyní nepřehledný celý stroj ale na dalších hodinkách a :smile_anim: na černém stroji to bude dobré.

Na sponu jsem zkusil hodně věcí, ale toto díky délce vycházelo nejlépe

L.e Nemo neaspirovalo na něco extra jen na něco jiného co NIKDO JINÝ NEMÁ.

Verze BASIC no tady je to tak, že nerozumím vaší snaze prodlužovat si rezervu nátahu za vysokou cenu a tou je přesnost, KOLIKA Z VÁS jde Unitas takhle přesně a možná kdyby jsi je viděl naživo, viděl by jsi jak to vypada, ty hvězdičky tam pomalu ani nejsou vidět a fůra věcí se ztrácí včetně nápisu na sponě který nikdo nevidí.

Musíš si uvědomit, že ten stroj je cca 20x zvětšený a v realu je pravdu vše jinak.

Na ruce je vidět vlastně pouze ten jednoduchý číselník podtržená safírem s AF a vkusně zpracovaní pouzdro.

Odesláno

tak konecne ten zazrak vidim na vlastne oci :) viacero veci by som urobil inac, ale vlastne neurobil bo 14 mesiacov by som sa na jednu vec nedokazal sustredit... jedinu vec ti musim zprdnut - tiez si myslim, ze si mohol zvolit vyssi grade unitas-u. tie hviezdicky by tam sli zrejme dorobit.

radost robia a to je to najdolezitejsie. uzivaj si ich :)

Odesláno

Miro ja nechtel utocit, pouze jsem chtel napsat nazor ;) Pokud jsi spokojen coz evidentne jsi tak nezbyva nez pogratulovat, minimalne tvoji trpelivost ti zavidim, predstava, ze cekam na hodinky nebo cokoliv jineho 14 mesicu me desi :D Uzivej je a urcite sem pridej pokracovani kousku #2 ;)

Odesláno

Miro ja nechtel utocit, pouze jsem chtel napsat nazor ;) Pokud jsi spokojen coz evidentne jsi tak nezbyva nez pogratulovat, minimalne tvoji trpelivost ti zavidim, predstava, ze cekam na hodinky nebo cokoliv jineho 14 mesicu me desi :D Uzivej je a urcite sem pridej pokracovani kousku #2 ;)

:notworthy: Vážím si všech přípomínek a od starých pák dvojnásob.

Odesláno

gratuluju ke splneni cile a hlavne obdivuju tu trpelivost!!

nejdulezitejsi je, ze se libi tobe..k cemu jsou ti hodinky, ktery se libi nekomu a tobe ne? ;)

jinak ty hvezdy a nezdobenej unitas mi tam, jako nezaujatymu, fakt nesedi.. korunka dobra

Odesláno

Taktiez gratulujem k tomuto projektu. K vyhotoveniu sa vyjadrovat nebudem, kazdy ma inu predstavu o svojich hodinkach a tu, ktoru si realizoval ty, je iste pre teba ta najvhodnejsia.

Ale by som sa spital, preco su v popise (v nemcine) gramaticke chyby???

"17 steine" - spravne "17 Steine"

"Entspiegeltes" - spravne "entspiegeltes"

A diakritiku ma kazdy v programe, aj v Nemecku (my sme davali gravirovat v Nemecku a vsetky mäkcene a dlzne sa podarili bez problemov).

Odesláno

Nebudu hodnotit vzhled - ten je takový, jaký ho chtěl mít majitel, aby jemu dělaly takové hodinky radost. Což se podařilo a to je hlavní.

Jen jsem se chtěl optat - je správně l.e, nemělo být l.e. (tečka i za e?). Neberte to jako šťouch, jen by mne to zajímalo. A Míro proč "Nemo" - to je tvá přezdívka?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...