long Odesláno 16. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2011 Nebudu hodnotit vzhled - ten je takový, jaký ho chtěl mít majitel, aby jemu dělaly takové hodinky radost. Což se podařilo a to je hlavní. Jen jsem se chtěl optat - je správně l.e, nemělo být l.e. (tečka i za e?). Neberte to jako šťouch, jen by mne to zajímalo. A Míro proč "Nemo" - to je tvá přezdívka? Nemo :Nikdo jiný je nemá. Jsou tedy jen jedny. :-) No a malá a veliká písmena tedy gramatické chyby mi prstě unikly i přesto, že se s němčinou neperu. Chybka :-(
cody Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 Longu respekt! Sice bych se osobne hlavne u pilotek ridil heslel - mene je vice, ale pokud se tobe libi neni co resit. Kdybych se tak ja dokopal a dotahl do konce Seiko divery...
long Odesláno 16. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2011 (upraveno) Longu respekt! Sice bych se osobne hlavne u pilotek ridil heslel - mene je vice, ale pokud se tobe libi neni co resit. Kdybych se tak ja dokopal a dotahl do konce Seiko divery... Děkuji, ale opravdu na ruce není nic vidět. Naopak vypadají hodně sociálně díky velice jednoduchému číselníku bez kudrlinek a nápisů. No a dotáhnout to do konce je jednoduché, musíš si na ně vzpomenout jednou za čas a zjistit jen zda jde vše tak jak má a jestli nebude potřeba něco měnit. Mezitím dělat jako, že nic a ,že je ti vlastně jedno, že jsi již zapomněl jak budou vlastně vypadat. Věci které děláš rychle nestojí za nic a jak je vidět i když jsem se s tím páral, tak přesto někteří členové na chyby stejně přišli a děkuji jim za info. Upraveno 16. června 2011 uživatelem long
eRDedi Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 Hele ja nevim, tak ja to reknu 14 mesicu to trvalo - co na tom trvalo 14 mesicu?!?!? Na obranu "long-a" musím povedať, že 14 mesiacov vôbec nebol dlhý čas. Projekt v ktorom som aj ja trval v podstate od xx.10.2010 do 11.06.2011, teda cca 8 mesiacov. A to je čas od momentu keď sme vedeli, že to 100% ideme robiť a mali začiatočnú predstavu ako to má vyzerať. Pochvala za projekt a odvahu zverejniť ho (to je na celom projekte to najťažšie). Vieš o ďalších dokončených projektoch ?
Frantik Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 Na obranu "long-a" musím povedať, že 14 mesiacov vôbec nebol dlhý čas. Projekt v ktorom som aj ja trval v podstate od xx.10.2010 do 11.06.2011, teda cca 8 mesiacov. A to je čas od momentu keď sme vedeli, že to 100% ideme robiť a mali začiatočnú predstavu ako to má vyzerať. Pochvala za projekt a odvahu zverejniť ho (to je na celom projekte to najťažšie). Vieš o ďalších dokončených projektoch ? 14 mesicu neni dlouhy cas, pokud je vysledek perfektni. Jinak samozrejme ze vim a mnoha dokoncenych projektech, projed si Chronomag a uvidíš Ja sam jsem byl u dvou (Prim Diplomat a Steinhart B-Uhren l.e.). A mrkni na Zlutasky a Lineu.
ava Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 Prosím tě nemáš foto dýnka na hodinkách jak to vypadá.
instant Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 Taktiez gratulujem k tomuto projektu. K vyhotoveniu sa vyjadrovat nebudem, kazdy ma inu predstavu o svojich hodinkach a tu, ktoru si realizoval ty, je iste pre teba ta najvhodnejsia. Ale by som sa spital, preco su v popise (v nemcine) gramaticke chyby??? "17 steine" - spravne "17 Steine" "Entspiegeltes" - spravne "entspiegeltes" A diakritiku ma kazdy v programe, aj v Nemecku (my sme davali gravirovat v Nemecku a vsetky mäkcene a dlzne sa podarili bez problemov). velke pismenka by mi tam vadili najmenej zo vsetkeho, ale ked uz je treba rypat aby viacej sm.delo - tibike, v lovencine "spital" pyse s tvrdym.
tibi Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 velke pismenka by mi tam vadili najmenej zo vsetkeho, ale ked uz je treba rypat aby viacej sm.delo - tibike, v lovencine "spital" pyse s tvrdym. Ze by tibike nemal lovenske skoly? Tiez by sa mohlo stat... Tiez si rad rypnem do teba, ked prides na forum v mojej rodnej reci... Lovak by sa mal pozerat aj za svoj tanier, ze by mohli byt aj ine konstalacie, ako zivot na SK a znalost len jedneho jazyka... A ked najdes este nejake gramaticke chyby - su tvoje! Koniec off topic, venujme sa hodinkam
instant Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 ak ju ovladam tak kludne pridem. ja len ze hnidopichujes a sam robis stupidne hrubky. nazvime to stredoeuropske specifikum: "neslovak" upozornuje po slovensky na ceskom fore cecha, ze ma chyby v nemcine...? peace človeče, easy. btw1, aky maju suvis slovenske skoly so vzdelanim? btw2, rozpravam plynulo siestimi jazykmi /tromi kazdodenne/ a nie som slovak. tolko k jazykovo-etnickemu okienku, venujme sa "hodinkam"
hciq Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 ač je to dobrej úlet, tak mě ty tvoje hodinky bavěj.....proč? klik
Jeremy Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 Je to šílenství, ale taky jsem ho dvakrát podstoupil, takže tomu rozumím.Taky z těch svejch mám radost :-) a gratuluju. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/3513-kohout-chrono-soliter/
long Odesláno 16. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2011 Je to šílenství, ale taky jsem ho dvakrát podstoupil, takže tomu rozumím. Taky z těch svejch mám radost :-) a gratuluju. http://forum.chronom...chrono-soliter/ Díky HCIQ i JEREMY. Druhý kousek bude méně kýčovitý. Navíc mě trochu překvapilo, že každý kouká na písmenka a níkdo neřeší to omezení té rezervy chodu a přesnost těchto hodinek, když nosí své hodinky a je spokojen s odchylkou x vteřin týdně .
Milis Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 Díky HCIQ i JEREMY. Druhý kousek bude méně kýčovitý. Navíc mě trochu překvapilo, že každý kouká na písmenka a níkdo neřeší to omezení té rezervy chodu a přesnost těchto hodinek, když nosí své hodinky a je spokojen s odchylkou x vteřin týdně . Longu jednou z nejlepších vlastností Unitasu je jeho velká přesnost - můj udělá, pokud teda hodinky nosím, za tejden třeba nulu nebo tak plus jedna. Neznám nikoho, kdo by si na přesnost Unitasu stěžoval. Takže já smysl tý úpravy moc nechápu.
bandicoot Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 Chlapi, teď upřímně, já měl různý kalibry, i pořádný rakety. A nejpřesnější byly ty nejobyčejnější.
Jeremy Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 Chlapi, teď upřímně, já měl různý kalibry, i pořádný rakety. A nejpřesnější byly ty nejobyčejnější. Čoveče, to u mně, pokud za nejpřesnější považujeme nejstabilnější chod, jednoznačně vítězí Panerai s in-house, Rolády a Omegy bondovky co-ax. Takže kromě posledních spíš ty dražší... Ale nechci tu dělat flame.
bandicoot Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Odesláno 17. června 2011 Hele, Frantiku, ono to existuje i pro tebe Nemo Mares:http://www.divebooty.com/item/283/mares-nemo_watch_computer.html A pak je tady ještě jeden Nemo - jako inspirace pro naší skupinku z Nautilu:http://www.squiggly.com/us/en/swatch/captain-nemo-sdb101.htm
cody Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Odesláno 17. června 2011 No a dotáhnout to do konce je jednoduché... Kez by:-( Procital jsem si to jeste jednou. Nechat si upravit i strojek - tomu uz rikam prace s detailem (a hlavne s tim hlavnim co dela hodky hodkama).
DaLo Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Odesláno 17. června 2011 Dneska jsem je videl nazivo a vypadaji skvele, vyrazne lip nez na fotkach. Na vintage Panatime remenu jedna basen:) A uz ma zaklad pro dalsi mod, tak jsem zvedavej, co z toho vyleze...
long Odesláno 7. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2011 Tak chlapí chtěl jsem nějakou změnu a zajímá mě co vy na to ??????. Stále jsem nevěděl co s nimi a napadl mě ještě lepší řemen než PANATIME což je dost vysoko nastavené laťka.. Dlouho jsem jsem se rozhlížel po netu a již jsem chtěl asi po dvou měsících volat našemu našemu místnímu "řemenáři" Šímovi. Naštěstí jsem si ještě předtím rozklikl nabídku naší nové "akvizice" na řemeny a to našeho člena s nickem ZRNO. Fotky v jeho annonci nevypadali nijak vábně, ale jelikož jsem z Prahy říkal jsme si, že se minimálně podívám a dám si třeba u Jagušky (Chronohospoda na Palmovce) pivko. Dorazil jsem o něco dříve a chytal lelky.Najednou se ke stolu přihrne sympaťák a se stíhačkou(také moc sympatickou) kterého by jse v ŽÁDNÉM případě netipoval na frajera co si hraje s kůží. Po chvíli představováni vyndal kouzelnou krabičku s cca 30 řemeny. Můžu vám říct, že jsem docela čuměl a to nejen na styl, zpracování , ale hlavně na celkový výsledek. a zjistil jsem , že na fotkách vypadají oproti skutečnosti tak 20% ně. Aby jsem vás moc nezdržoval, řemen který jsem si vybral má nejen barvu medu (plástve), ale navíc i tím, že je přírodně impregnovaný PO MEDU VONÍ což mě fakt rozsekalo !!!! Strávil jsem s krabičkou a řemínky ( také s pečenými žebry a Plzeňskou 12 kou) 4 hodiny . Každý řemen jsem měl v ruce a opravdu to stálo za to, včetně odborného výkladu o ručním šití atd. atd.. Koukněte jak vypadá a nebojte se jako já zkoušet neozkoušené !!!! Viděl jsem nejlepší řemeny, většinou na Pilotky s vintage lookem co jsem kdy viděl !!!!! :notworthy: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se