funf5 Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Nemůžu se dočkat, vrtulka vypadá fantasticky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 12. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Porad se neco deje ... rucky v surovem stavu.K veceru se postnu vic fotek a napisu par informaci, zatim jen mala navnada. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 To neni fotošop, to je fotka?No ty vado... edit: abych nakonec nedopadl ve stylu: vyměním Doppelchronograph za Nautilus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Porad se neco deje ... rucky v surovem stavu. K veceru se postnu vic fotek a napisu par informaci, zatim jen mala navnada. Ty kráááso to je nádhera. Že já se odhlašoval - hoďte mě na konec náhradníků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Paráda! Máte to moc pěkné pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Nesedět, tak si sednu na p...l, neuvěřitelný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Jsem debil, prosím přihoďte mne do seznamu, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 To mě zase jednou v životě osvítilo, že jsem ani chvilku neváhal a hned jsem se napsal do seznamu. Jsem štastnej a nedočkavej klikař. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Jsem rád že jsem to nevzdal, už rozbíjím prasátko........všem kdo sou na tom zainteresováni tak klobouk dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Jsem rád, že jsem stále č. 9 v seznamu budoucích majitelů.. i ta 9tka je pěkná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Doufám, že někdo vypadne, jsem těsně pod čarou. Zatím to vypadá velmi fotogenicky. Good job guys! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Uááá... To je paráda, už aby bylo jaro!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Těším se na večerní info. P.S. Jen doufám, že ty hodinový indexy nebudou takhle "stínovaný". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 12. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Par rychlofotek ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyr Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Před vánoci jsem se zase cca po roce dostal pořádně na forum a s překvapením zjistil, že se Nautilus zdárně rozjíždí (už starý mobilis in mobili mi přišel jako skvělý nápad). Ale přišlo mi, že už je přihlášeno zájemců až až ... nicméně jak to teď pozoruji, nebude hanbou poprosit též o zařazení na konec náhradnického seznamu :-) Tak pokud by to šlo, byl bych rád. I když jsem ke vzniku nepřispěl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Aktuální seznam, doufám, že jsem nikoho nevynechal. 1. sect2. grga_pitic3. pevo4. ava5. lukin_ova6. habadej7. honza718. pikec9. tenge10. kleofash11. igor26106912. flagolo13. funf514. vikhra15. vlasta6616. Radim0117. Skipi18. francin19. Saturnax20. DuVen21. ferrycz22. Michal_R23. cody24. mrakodrap25. gougy26. mmako27. kejklik28. Vlcak29. saida 30. Bert ---------------- Náhradníci1. organic 2. jdx3. Marty35 4. Petr Svenda5. Jakubisko6. Marhys 7. JDenver 8. Dodaes 9. Ricous10. Andrew11. Tyr12. Jay Doll Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 12. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Takze kde se prave nachazime ... Je hotovy hotovy protoyp pouzdra, domluvena vyroba ciferniku ve Svycarsku, rucky ktere vidite na fotkach se musi jeste dotahnout do konce.Vrtulka ... na fotkach vidite plochou vrtlulku, kterou neni problem vyrobit, stale je problem se zahnutymi listy, ktery jeste resime, ale je mozne ze zustaneme u varianty, kterou vidite na fotkach. A ted to horsi ... slibovali jsme ternim jaro 2012, tento termin proste nezvladneme, venujeme tomu predevsim volny cas.Realny termin je dle meho nazoru konec leta, pokud ma nekdo z prihlasenych problem s dalsim cekanim nebo pokud uz nekdo vite, ze chcete z projektu odstoupit, napiste to sem nebo mi poslete SZ. Diky za pochopeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhys Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 taková krása a já jsem a šestej náhradník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 nemam problem pockat..jsem v tehle limitce od temer druhe vety,takze ja urcite zustanu. A diky Vam co na tom pracuji panove. Mate muj respekt. Odstoupit urcite nehodlam..holt si je dam v zaveru roku k narozkam..do te doby musim sehnat neco pekneho na noseni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Mám prosím dva dotazy. 1) Tohle je "pracovní" verze lodního šroubu?2) Nestálo by za úvahu limitku navýšit? Mimochodem, jsem možná divnej ale mě se ta "stínovaná" čísla vážně líbí. Z nějakého důvodu evokují plameny. edit: První otázku můžete vypustit. Příště budu častěji načítat. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.