Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Rezervace na jméno Nautilus, 24.5. 18:00 ;)

Hacienda Mexicana

Dobrovského 29, 612 00 Brno,

tel.: +420 541 240 685

Když jsem tam byl naposled... a jakože naposled definitivně... tak tam z kuchyně běhal po hospodě potkan velkej jak kočka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jsem tam byl naposled... a jakože naposled definitivně... tak tam z kuchyně běhal po hospodě potkan velkej jak kočka.

Náš podnik se mými ústy co nejsrdečněji omlouvá za toto politováníhodné nedorozumění, které se stává maximálně... 3x za deset let! :tomato:

Odkaz ke komentáři

přátelé, nemám problém to tam zrušit, pokud navrhnete rychle jinou alternativu (je to už zítra)..

Předem jsem avizoval, že dám přednost výběru od domorodce, jenomže ani v klasickém Empire vařit rozhodně neumí (totálně propečený steak jak bota, salát nenakrájený atp..) tak šup sem s návrhy.

Odkaz ke komentáři

Už se mě kdosi ptal: Nechodím do Haciendy, nikoho tam neznám a je mi šumák jestli mají dobrou nebo špatnou pověst. Jen jsem chtěl naznačit, že jedna vlaštovka jaro nedělá...

OK, psal jsem Ti protože to vyznělo jako bys jakkoli participoval na provozu a cítil se poškozen. Stejně tak já jsem napsal trochu odlehčeně o potkyšovi velikosti kočky. Jen já jsem si legraci nedělal. Se svým odporem k hlodavcům jsem po dojedení a zaplacení studeného blbě udělaného masa všechno po tomto zážitku málem vyhodil. Číšník stál jak puk metr od potkana a čučel jako by to byl stálý host.

Gougy> za rohem mám hospodu, kterou jsem si oblíbil pro dobré pivo, jídlo a obsluhu. Nevím jak moc chcete soukromí a salonky, ale dole vám srazí nudli stolů pro dvacet i víc lidí. A za pár peněz si dáš nelidskou 700gramáž žeber, pstruha nebo kio řízečků k plzni... http://www.nasvabce.cz/ Když tam dopoledne zavolám, tak mi tam vždycky bbezproblémů rezervačku udělali. Tel: 541 21 71 00; 777 04 25 88

Odkaz ke komentáři

OK, psal jsem Ti protože to vyznělo jako bys jakkoli participoval na provozu a cítil se poškozen. Stejně tak já jsem napsal trochu odlehčeně o potkyšovi velikosti kočky. Jen já jsem si legraci nedělal. Se svým odporem k hlodavcům jsem po dojedení a zaplacení studeného blbě udělaného masa všechno po tomto zážitku málem vyhodil. Číšník stál jak puk metr od potkana a čučel jako by to byl stálý host.

Gougy> za rohem mám hospodu, kterou jsem si oblíbil pro dobré pivo, jídlo a obsluhu. Nevím jak moc chcete soukromí a salonky, ale dole vám srazí nudli stolů pro dvacet i víc lidí. A za pár peněz si dáš nelidskou 700gramáž žeber, pstruha nebo kio řízečků k plzni... http://www.nasvabce.cz/ Když tam dopoledne zavolám, tak mi tam vždycky bbezproblémů rezervačku udělali. Tel: 541 21 71 00; 777 04 25 88

Super zprávy (teda ta o kryse ne;)) - ale ponechám to na kolektivním rozhodnutí zda měníme či nikoliv. Každopádně jsem právě v Kr.poli :D
Odkaz ke komentáři

gougy> víc na úrovni, s výbornou indickou kuchyní a příjemným personálem bych doporučil Satyam u výstaviště http://www.satyam.cz . U výstaviště se líp zaparkuje, zorientuje, nahoře mají penzion, a v okolí jsou další hotely a dobré parkování.

Odkaz ke komentáři

Jsem psal Bakerovi hned, ať přijede s hodinkama do Prahy. :D

Je mi jedno kde se sejdem, jíst tam nemusím a zajímaj mě především ty hodinky.

TO gougy: na žádný kolektivní rozhodování není čas. Buď to zůstane jak je (zatím to tak podle Bakera vypadá), nebo "musí" Baker oznámit změnu. Kolektiv bych z toho vynechal. ;)

Odkaz ke komentáři

čtvrtek 24. kvetna 2012 v Brne (misto bude upresneno)

1. honza71

2. mrakodrap

3. gougy

4. jdx

5. JDenver (Jedu z Prahy, tak kdyby se chtěl někdo přidat ...)

6. Kleofash

7. sect

8. Lukin_ova

9. flagolo

10. Petr Svenda

11. Tyr

12. Jay Doll (tak na 50%)

13. Bert, asi i dorostenka

Odkaz ke komentáři

Baker to necha na usudku mistnich borcu. Staci, ze privezu hodinky ;)

Gougy je to na Tobe :P

Kurňa chvilu su ve štatlu a už takové šméčka :D

Ok, chtěli jste to, máte to mít, místo zůstává a kdo uvidí krysu, nesmí si objednat dalšího panáka, já v klidu povečeřím ;)

Odkaz ke komentáři

1. honza71

2. mrakodrap

3. gougy

4. jdx

6. Kleofash

7. sect

8. Lukin_ova

9. flagolo

10. Petr Svenda

11. Tyr

14. Marty35

Odkaz ke komentáři

1. honza71

2. mrakodrap

3. gougy

4. jdx

6. Kleofash

7. sect

8. Lukin_ova

9. flagolo

10. Petr Svenda

11. Tyr

14. Marty35

Kluci, je mi to strasne lito, ale vcera jsem si na tenise zvrtl levy kotnik a nemaje automat, spojku nedam :-( Uzijte si to, stale zustavam s veskerou uctou prvni /doufajici/ nahradnik. :wheelchair:

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...