gougy Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Finalni vrtulka, vypada fakt dobre SUPER! pozítří ahoooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Finalni vrtulka, vypada fakt dobre Paráda, ať se to bez zádrhelů dostane do cíle. Užijte si Brno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Finalni vrtulka, vypada fakt dobre Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jedním slovem krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Rezervace na jméno Nautilus, 24.5. 18:00 Hacienda Mexicana Dobrovského 29, 612 00 Brno, tel.: +420 541 240 685 Když jsem tam byl naposled... a jakože naposled definitivně... tak tam z kuchyně běhal po hospodě potkan velkej jak kočka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofash Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Když jsem tam byl naposled... a jakože naposled definitivně... tak tam z kuchyně běhal po hospodě potkan velkej jak kočka. Náš podnik se mými ústy co nejsrdečněji omlouvá za toto politováníhodné nedorozumění, které se stává maximálně... 3x za deset let! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofash Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Už se mě kdosi ptal: Nechodím do Haciendy, nikoho tam neznám a je mi šumák jestli mají dobrou nebo špatnou pověst. Jen jsem chtěl naznačit, že jedna vlaštovka jaro nedělá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 přátelé, nemám problém to tam zrušit, pokud navrhnete rychle jinou alternativu (je to už zítra)..Předem jsem avizoval, že dám přednost výběru od domorodce, jenomže ani v klasickém Empire vařit rozhodně neumí (totálně propečený steak jak bota, salát nenakrájený atp..) tak šup sem s návrhy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Vubec bych to neresil, u nas mam s Mexicanou ty nejlepsi zkusenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Už se mě kdosi ptal: Nechodím do Haciendy, nikoho tam neznám a je mi šumák jestli mají dobrou nebo špatnou pověst. Jen jsem chtěl naznačit, že jedna vlaštovka jaro nedělá... OK, psal jsem Ti protože to vyznělo jako bys jakkoli participoval na provozu a cítil se poškozen. Stejně tak já jsem napsal trochu odlehčeně o potkyšovi velikosti kočky. Jen já jsem si legraci nedělal. Se svým odporem k hlodavcům jsem po dojedení a zaplacení studeného blbě udělaného masa všechno po tomto zážitku málem vyhodil. Číšník stál jak puk metr od potkana a čučel jako by to byl stálý host. Gougy> za rohem mám hospodu, kterou jsem si oblíbil pro dobré pivo, jídlo a obsluhu. Nevím jak moc chcete soukromí a salonky, ale dole vám srazí nudli stolů pro dvacet i víc lidí. A za pár peněz si dáš nelidskou 700gramáž žeber, pstruha nebo kio řízečků k plzni... http://www.nasvabce.cz/ Když tam dopoledne zavolám, tak mi tam vždycky bbezproblémů rezervačku udělali. Tel: 541 21 71 00; 777 04 25 88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 OK, psal jsem Ti protože to vyznělo jako bys jakkoli participoval na provozu a cítil se poškozen. Stejně tak já jsem napsal trochu odlehčeně o potkyšovi velikosti kočky. Jen já jsem si legraci nedělal. Se svým odporem k hlodavcům jsem po dojedení a zaplacení studeného blbě udělaného masa všechno po tomto zážitku málem vyhodil. Číšník stál jak puk metr od potkana a čučel jako by to byl stálý host. Gougy> za rohem mám hospodu, kterou jsem si oblíbil pro dobré pivo, jídlo a obsluhu. Nevím jak moc chcete soukromí a salonky, ale dole vám srazí nudli stolů pro dvacet i víc lidí. A za pár peněz si dáš nelidskou 700gramáž žeber, pstruha nebo kio řízečků k plzni... http://www.nasvabce.cz/ Když tam dopoledne zavolám, tak mi tam vždycky bbezproblémů rezervačku udělali. Tel: 541 21 71 00; 777 04 25 88 Super zprávy (teda ta o kryse ne;)) - ale ponechám to na kolektivním rozhodnutí zda měníme či nikoliv. Každopádně jsem právě v Kr.poli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 gougy> víc na úrovni, s výbornou indickou kuchyní a příjemným personálem bych doporučil Satyam u výstaviště http://www.satyam.cz . U výstaviště se líp zaparkuje, zorientuje, nahoře mají penzion, a v okolí jsou další hotely a dobré parkování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Jsem psal Bakerovi hned, ať přijede s hodinkama do Prahy. Je mi jedno kde se sejdem, jíst tam nemusím a zajímaj mě především ty hodinky. TO gougy: na žádný kolektivní rozhodování není čas. Buď to zůstane jak je (zatím to tak podle Bakera vypadá), nebo "musí" Baker oznámit změnu. Kolektiv bych z toho vynechal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Kdyby Baker místo do Brna přijel do Prahy, tak má u mě pivo a třeba se mu tady složíme na krabici vína (s vínem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Baker to necha na usudku mistnich borcu. Staci, ze privezu hodinky Gougy je to na Tobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Přátelé, ač nerad, musím se z brněnského dýchánku odhlásit :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Zasáhla vyšší moc, zítra nemůžu dorazit. Můj zájem stoprocentně dál trvá, jen to prostě zítra nejde Udělejte mi prosím někdo fotku prototypu na hubenější ruce ať vím na co se můžu těšit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 čtvrtek 24. kvetna 2012 v Brne (misto bude upresneno) 1. honza71 2. mrakodrap 3. gougy 4. jdx 5. JDenver (Jedu z Prahy, tak kdyby se chtěl někdo přidat ...) 6. Kleofash 7. sect 8. Lukin_ova 9. flagolo 10. Petr Svenda 11. Tyr 12. Jay Doll (tak na 50%) 13. Bert, asi i dorostenka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Baker to necha na usudku mistnich borcu. Staci, ze privezu hodinky Gougy je to na Tobe Kurňa chvilu su ve štatlu a už takové šméčka Ok, chtěli jste to, máte to mít, místo zůstává a kdo uvidí krysu, nesmí si objednat dalšího panáka, já v klidu povečeřím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 čtvrtek 24. kvetna 2012 v Brne (misto bude upresneno) 1. honza71 2. mrakodrap 3. gougy 4. jdx 5. JDenver (Jedu z Prahy, tak kdyby se chtěl někdo přidat ...) 6. Kleofash 7. sect 8. Lukin_ova 9. flagolo 10. Petr Svenda 11. Tyr 12. Jay Doll (tak na 50%) 13. Bert, asi i dorostenka 14. Marty35 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 čtvrtek 24. kvetna 2012 v Brne (misto bude upresneno) 1. honza71 2. mrakodrap 3. gougy 4. jdx 5. JDenver (Jedu z Prahy, tak kdyby se chtěl někdo přidat ...) 6. Kleofash 7. sect 8. Lukin_ova 9. flagolo 10. Petr Svenda 11. Tyr 12. Jay Doll (tak na 50%) 13. Bert, asi i dorostenka 14. Marty35 Kluci, je mi to strasne lito, ale vcera jsem si na tenise zvrtl levy kotnik a nemaje automat, spojku nedam :-( Uzijte si to, stale zustavam s veskerou uctou prvni /doufajici/ nahradnik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.