pevo Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Odesláno 1. července 2011 V 27. 6. 2011 v 7:59, 'Jezevcik2' napsal: Neškodilo by,kdyby pánové od PRIMu pravidelně četli chronomag.cz Já právě myslím, že to čtou. A musí se děsně radovat, protože takovouhle reklamu celkem fádnímu remaku za nehorázný peníze, jakou je celý tohle vlákno, to by nevymyslel ani marketingovej guru...
Nodus Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Odesláno 4. července 2011 Já si náhodou myslím, že než jste začali s těmi diskuzemi o něčem jinémnež o hodinkách, tak to bylo zajímavé. Každý večer jsem se na toto vláknotěšil, chvílemi to bylo napínavé chvílemi zábavné, ale vždy slušné,někdy také odborné a s nadsázkou, za mě díky ...
cigi Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 nodus - Politika k primu patří, když čerpá veřejný peníze. Stejně jako reklama, kritika a pochvala.
Nodus Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 V 5. 7. 2011 v 10:45, 'cigi' napsal: nodus - Politika k primu patří, když čerpá veřejný peníze. Stejně jako reklama, kritika a pochvala. Určitě k Tvé replice nemám připomínek a nezbývá než souhlasit, já jsem spíše myslel na čtivost tohoto vlákna, které bylo jak po stránce odborné tak (nevím jak to nazvat) u nás se tomu říká rýpání (nerad bych se někoho dotkl, určite je to myšleno právě v pozitvním smyslu) alespoň pro mě, jako pro nezúčastněného čtenáře velice zajímavé (čtivé) a při tom jak jsem jeho čtením získával nové informace a různé názory, jsem se i bavil ... Díky
knihomol Odesláno 29. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 Tak pánové, včera jsem si přinesl Prim Spartak 40 s plastickými indexy. Musím říct, že hodinky mám den a že jsou moc hezké. Mockrát jsem si hrál s kyvadýlkem a jen tak se díval na strojek jak tiká :-) Zkusím udělat nějaké fotky. Nelíbí se mi stávající řemen - hnědý z teletiny. Chtěl bych jej nahradit něčím lepším a dát sponu. Líbí se mi Hirsch Aristocrat. Můžete mi poslat Vaše návrhy?
bohus76 Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2013 Zdravím kolegu Hradišťáka,postni nějaké ty fotky.Že by jsme je mohli zkouknout naživo?
warann Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2013 Jasne, zadame foto, co nejvic a pokud mozno hned :-)
villain83 Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2013 Panecku,po vic jak dvou letech vzkriseny vlakno v tyhle sekci,to me sakra zajima:-)
Návštěvník maxipesfik Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 Jak chápat BOHEMIAN CRYSTAL?
t.p Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 V 14. 11. 2015 v 15:06, maxipesfik napsal: Jak chápat BOHEMIAN CRYSTAL?Taky bych si potřeboval zahulit.
OndraPod Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 To uz bylo na Hirosimach ne ten kristal? Ale jinak jsou moc povedeny
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se