kuncák7 Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 Chtěl bych tu zmapovat značky hodinek, které nabízejí potapěčské hodinky ( šroubovací korunka, WR alespoň 200 m ) , které nabízejí hodinky jen s koženým páskem ( gumový tah či kovový pouze jako doplněk). Dle mého je kožený tah k hodinkám určeným pro potápění zhovadilost ( nejsem zase až tak zkušenej, třeba se kožený tah dá nějak ošetřit, aby vodu vydržel, ale myslím si, že asi ne ).Začal bych tedy německo- holandskou firmou Tauchmeister, od které mám typ T0071,WR 500m, nabízeny jen s koženým tahem ( dokoupen k tomu tah gumový, nasazen již v ČR ).Máte jiné značky ?
VasekN Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Chtěl bych tu zmapovat značky hodinek, které nabízejí potapěčské hodinky ( šroubovací korunka, WR alespoň 200 m ) , které nabízejí hodinky jen s koženým páskem ( gumový tah či kovový pouze jako doplněk). Dle mého je kožený tah k hodinkám určeným pro potápění zhovadilost ( nejsem zase až tak zkušenej, třeba se kožený tah dá nějak ošetřit, aby vodu vydržel, ale myslím si, že asi ne ). Začal bych tedy německo- holandskou firmou Tauchmeister, od které mám typ T0071,WR 500m, nabízeny jen s koženým tahem ( dokoupen k tomu tah gumový, nasazen již v ČR ). Máte jiné značky ? No podle mne to zhovadilost není. Do vody je samozřejmě nej. nějaký kovový tah nebo guma, ale je otázka kolik potapěčů se s potápkama potápí :-) Já např. teď chci pořídit potápky v pánské verzi pro sebe a v dámské pro mou drahou polovičku a na oboje budu dávat kožený řemínek, do vody totiž nosím buď Suunto nebo noname testr :-) Nepředpokládám, že bych se někdy s potápkama potápěl.
abbot Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 (upraveno) Archimede Sporttaucher jsou standardně dodávaný na žralokovi ... Upraveno 20. června 2011 uživatelem abbot
Leviathan Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 (upraveno) myslim, ze aj vyrobcovania ako Helson ci ZIXEN a pod.dodavaju potapky na kozenom pasku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. června 2011 uživatelem Leviathan
Frantik Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Chtěl bych tu zmapovat značky hodinek, které nabízejí potapěčské hodinky ( šroubovací korunka, WR alespoň 200 m ) , které nabízejí hodinky jen s koženým páskem ( gumový tah či kovový pouze jako doplněk). Dle mého je kožený tah k hodinkám určeným pro potápění zhovadilost ( nejsem zase až tak zkušenej, třeba se kožený tah dá nějak ošetřit, aby vodu vydržel, ale myslím si, že asi ne ). Začal bych tedy německo- holandskou firmou Tauchmeister, od které mám typ T0071,WR 500m, nabízeny jen s koženým tahem ( dokoupen k tomu tah gumový, nasazen již v ČR ). Máte jiné značky ? Jsi trochu mimo, nejdriv si o tom neco precti a pak tady hodnot "zhovadilosti". Vsechny puvodni potapecske hodinky mely kozene remeny - Panerai jako prvni znacka proslula radou "naolejovanych remenu" ktere jsou na nich dodnes popularni. Cela rada rejnoku, zraloku a upravenych remenu se bezne dava na potapky a nejsou tam jen pro okrasu. Tolik jen drobnost k te tve "zhovadilosti".
kamilb Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Mé oblíbené,inspirační,"zhovadilé" vlákno Včera jsem si na diversky vyrobil řemen tak pekelnej že sem ani nemůžu hodit fotku,protože by asi zboural všechny mýty .
Frantik Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Mé oblíbené,inspirační,"zhovadilé" vlákno Včera jsem si na diversky vyrobil řemen tak pekelnej že sem ani nemůžu hodit fotku,protože by asi zboural všechny mýty . Super vlákno, ten řemen na Sinnech má snad centimetr v průměru
kamilb Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 No,přiznám se bez mučení že jsem pro ten svůj našel inspiraci tady. Ten řemen na Sinnech je pouho pouhým řemínkem oproti tomu co sem vyrobil.Já se ho pokusím sundat z ruky a prdnu sem foto.
kamilb Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Padl na to dědův řemen z montérek,řádně impregnovaný ,šítí by ho zženštilo,tak sem to vypustil.
JiříR Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Třeba Steinhart Triton jsou na kůži.
Frantik Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 No,přiznám se bez mučení že jsem pro ten svůj našel inspiraci tady. Ten řemen na Sinnech je pouho pouhým řemínkem oproti tomu co sem vyrobil.Já se ho pokusím sundat z ruky a prdnu sem foto. Foto vidim Omlouvam se, ze jsem si dovolil nazvat tu ubohou kuzicku na Sinnech "poradnym kozenym remenem". Ted vidim, co to je "poradnej" remen Gratuluju, dobra prace.
hejdik Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 No zrovna se chystám udělat ke svým SEIKO 7002 zimní koncept ,tzn.kožený řemínek,už jsem k nim schrastil sponu,tak uvidíme.Až to dám do kupy ,tak se pochlubím s výsledkem.
Red Dwarf Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 to kamilb: U nás v sudetech máme takovej výraz - bugar. Tohle je jeho ztělesněním. Měl bych problém vměstnat to do košile bez hodinek samotnejch, natož s nima. Byť samozřejmě chápu, že to není myšleno do saka! Mimochodem není to potřeba ohnout dle tvaru ruky už z výroby někde pod tlakem? Ta "věc" mi nepřijde nějak zvlášť přizpůsobenímožná běžnou lidskou rukou ;o) Jinak samozřejmě bomba, moc se mi líbí!!!
kamilb Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 (upraveno) "Přizpůsobenímožná běžnou lidskou rukou" je docela v pohodě.Jediný problém nastal,když sem do něj navrtal dírky na sponu a podařilo se mi ho asi po pěti minutách nasadit a zapnout,že sem ho zaboha nemohl rozepnout a dostat dolů.Až s pomocí druhé osoby mě blízké se to podařilo.Když jsem zvětšil dírky na díry a šlo to líp.Ale potom sem místo děr udělal lochny,zahloubil dvanáctkou vrtákem s opačným chodem,a nasazení nezabere víc jak minutu . Zkoušel jsem to šít,ale vypadalo to blbě,tak sem to odstřihal pomlátil kladivem a dobré.Na ruce to vypadá docela neobvykle,jsem spokojen. Upraveno 20. června 2011 uživatelem kamilb
organic Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 "Přizpůsobenímožná běžnou lidskou rukou" je docela v pohodě.Jediný problém nastal,když sem do něj navrtal dírky na sponu a podařilo se mi ho asi po pěti minutách nasadit a zapnout,že sem ho zaboha nemohl rozepnout a dostat dolů.Až s pomocí druhé osoby mě blízké se to podařilo.Když jsem zvětšil dírky na díry a šlo to líp.Ale potom sem místo děr udělal lochny,zahloubil dvanáctkou vrtákem s opačným chodem,a nasazení nezabere víc jak minutu . Zkoušel jsem to šít,ale vypadalo to blbě,tak sem to odstřihal pomlátil kladivem a dobré. Na ruce to vypadá docela neobvykle,jsem spokojen. Tak to je ten nejtlustější tlusťoch jaký jsem kdy viděl...Cool
Pavel K. Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Tak ten je "hustodémonskykrutopřísný" Foto na ruce by nebylo?
kamilb Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Tak jo,no.. Peter Gunny to sice není,ale děda by měl jistě radost.Babi říkala že ten řemen měl od padesátýho roku co nastoupil do JZD
Klotzman Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 (upraveno) Jo, prosimtě buď tak hodnej, a až ti to ten známej kovář nebo co to je za osobu blízkou, zase nasadí na ruku, tak to vyfoť - to si žádá věčné zdokumentování pro poučení budoucích pokolení.Edit: Ty vole, vypadá to dobře !! Na stěžejky jsi díry vrtal nebo je to celý z přeložené kůže ? Ale fakt dobrý, skoro mi spadl klapáč, moje ironie nebyla na místě ! Upraveno 20. června 2011 uživatelem Klotzman
Frantik Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 (upraveno) Bomba Kamile, díky Na te tvoji pastelce to i sedí Upraveno 20. června 2011 uživatelem Frantik
Pavel K. Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Tak to je paráda. Navíc má svoji historii. Ten by slušel i mejm Tritonům
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se