Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nazdárek kolegáčci ,

tak se s vámi musím podělit o fotografie dalších Traser s kterými jsem si o víkendu pohrál !!!

Tentokrát jsem ve snaze, aby byl výsledek 100% trvalý zvolil o ždibec jiný postup.

Barvy jsem ale opět použil email od Rewell

.

viz foto 1) byli trochu jeté

viz foto 2) jsem hodinky musel dostat do stavu, kdy s nimi šlo trochu pracovat

viz foto 3) nahřál jsem pouzdro horkovzdušnou pistolí tak, až jsem myslel, že prdne safírek a vyplnil jsme indexy 20 až 55 černou barvou

Sleštil jsem kovovou vatou zbytek černé barvy a chtěl na Chronomagu vyvolat hlasování zda zbylé indexy udělat zase černé a nebo přihlédnout k červené ručce stopek a červenému nápisu Tachymetre. viz foto 4

Nakonec jsem hlasování nevyvolával a použil cit, jelikož jsem se bál, že by někoho mohla napadnout například zelená a k ní nový zelený silicon.

Zbylé indexy 60 až 15 jsem tedy vyplnil červenou ,kterou jsme musel smíchat ze dvou barev aby byla výraznější a nezanikla barva a aby byla co nejpodobnější barvě na té stopkové ručce a nápisu.

Poté jsem opět sleštil zbytky červené barvy a tady je výsledek : viz foto 5

Hodinky jsou nyní v původní povrchové úpravě tedy Satinized (lehký mat) včetně lunety kde jse chtěl 1 až 15 dát do lesku, ale nakonec jsem od toho upustil kvůli možnému poškrábání.

Pro chytráky a rejpaly radím jedno : zkuste si to, vždyť to nic není a je to hned hotové. :-)

p.s doufám , že je původní majitel pozná. Hahahahahaha

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem long
Odesláno

Paráda!Je pravda,že změn je tolik,že je původní majitel nepoznal!!!Nové "obutí",úžasné přeleštění ala do stavu novější než nové a skvělá kombinace sladění detailů červené(včetně odstínu s nádechem začátku stupnice směrem k oranžové)a černé!!!Jo,smekám!!!V tomto případě je výsledek adekvátní vynaložené námaze-myslím a tak to cítím!!!bylo by dobré dostat fotky k výrobci,aby viděl v reálu,jak to vypadá a nechápu,proč už vyloženě připravenou lunetu pro nanesení barvy,ať v této variantě anebo mnou ještě více preferované luminscenční barvě neudělá!Rázem by měly nový,krásný model!!!fakt pěkné!!!Blahopřeji!!!

Odesláno

Ty jsi ale hračička ;-) musím říci, že výsledek je luxusní. Vypadají mnohem lépe než předchozí verze bez barev a červená je super. Jen tak dále.

Odesláno (upraveno)

Omlouvám se,pouze jsem chtěl opravit hrubku a ono už to tam skočilo jako další příspěvek!Rázem by měli u traserů nový,krásný model!!!fakt pěkné!!!Blahopřeji!!!

Upraveno uživatelem legacy
Odesláno

Ty voe,tak tohle já žeru.Líbí se mi.mk :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Odesláno

pěkná práce.....mimochodem,Ty lepíš modýlky,nebo to máš jen na hodinky???

Možná se mi budeš smát, ale původně jsme si sadu barev za strašnou prdu kupoval v Německu a používal jsem je na začátku na retuše a drobné opravy motorky a helmy.

Byli to jedny z mála barev které po dobrém odmaštění a základu drželi na kovu i plastu a dali se tonovat.

Potom jsem je poprvé použil na Baume Mercier, které měli jetou lunetu a částěčně vypadané indexy.

Když jsme je potom ukázalmv krámě kde jsme si je koupil nechtěli věřit, že jsou to ty samé hodinky CHTĚLI SE VSÁZET , ŽE NE. :-)

Teď jsem se s nimi naučil trošínku dělat a je to radost.

p.s DĚKUJI VŠEM ZA POCHVALU , ale myslím si, že by to zvládlo hodně z vás také tak a možná i lépe.:smile_anim:

Odesláno

Moc pěkné, zítra mi přijdou nové od Kubsona, tak uvidíme, třeba se do něčeho podobného pustím taky :)

Nechci tě staršit , ale dej si velikého bacha.

To sklíško se musí zavoskovat (zakrýt) aby jsi neměl barvu mezi lunetou a sklem. :-)

Při sleštění zbylé barvy ti ruka také sjede jedna dvě a bude smutek. Ta luneta navíc nesmí být lesklá, tak, že vlastně leštíš a neleštíš ?

Zkus si raději na něčem co tě nebude mrzet ,nevyjde li to zcela dle tvých představ.

• po 4 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Moc pěkné, líbí se mipo úpravě víc než původní verze (orginál). Měl jsem taky Trasery, přesně tyhle a po roce jsem je prodal, docela se mi okoukaly :) Jen se zeptám, čím leštíš? Kde to kupuješ, nějakej spešl obchod, postup?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...