filo-boxer Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 Ochotny, spolehlivy...diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Díky za rychlý obchod a perfektní komunikaci.J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Skvělá zkušenost! Děsně dlouho čekal, než jsem sehnal kolečka. Za to a za celý velmi příjemný obchod mu patří velký dík a uznání! Opravdu parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 Super domluva a ochota. Rychly bezproblemovy obchod k velke spokojenosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fishi Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Super domluva a komunikace. Ostatně jako vždy co koukám, takže můžu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Obchod proběhl bez výhrad Výborná komunikace a rychlá platba-díky a všem mohu člena Horhe vřele doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2014 Bleskova komunikace,bylo mi potesenim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 Jako vždy perfektní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 Od Jirky jsem kupoval dvě věci. V obou případech jsem byl velmi spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hatan Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 Super komunikace, rychlý obchod. Díky a určitě můžu jen doporučit!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 Vše v nejlepším pořádku, děkuji . M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Drobny nakup, nicmene vse ok a spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 Za mě vše OK a doporučuji jako kupujícího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Domluva i rychlost na jedničku, velmi doporučuji. Ale když čtu ostatní hodnocení, tak je to asi zbytečné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Vse jak ma byt. Dekuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Diky moc Jirkoj za obchod. Jak se domluvilo tak se stalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 Prodal jsem mu to co jsem od neho pred casem koupil a vse v nejlepsim poradku proste stara paka z fora, typan u ktereho clovek vubec nepremysli o tom ze by neco bylo leveho. byt takovych vice taxe nam zije lip... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Stále vysoký standard. Díky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hami8 Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Sice slo jen o drobnost, ale vse v naprostem poradku, skvela komunikace, bleskove odeslani. Diky za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Nekupoval jsem hodinky ale desky a spokojenost MAX naprosto dokonale zabaleno za mě Doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se