Přejít na obsah

Ktere - Diver tool watch

Doporučené příspěvky

Návštěvník 12345

tehle sarkasmus miluju... komentuješ takhle i prodeje jiných značek?

Co blbneš,já proti Doxe nic nemám,dokonce ji mám na svém tajném wishlistu.

Já odpovídal kousavému kolumbovi.

A nešlo nevyužít,ty dvoje v prodejním.

:cheers:

Upraveno uživatelem 12345
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 89
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Co blbneš,já proti Doxe nic nemám,dokonce ji mám na svém tajném wishlistu.

Já odpovídal kousavému kolumbovi.

A nešlo nevyužít,ty dvoje v prodejním.

Měl bys zajít na večeři, adresa je Stodolní 15. :lol2:

raději do Hybernský, abych to měl blíž za tebou :chair:
Odkaz ke komentáři

Tak k tématu-já mám potápky Oris,ty co sem dával Conrad a jsem max spokojenej,takže doporučuju Oris-zpracování perfektní,bytelný krásný potápky.Ale věřím,že je to těžká volba,Doxy jsou taky pěkný,osobně bych asi neskousnul tvar pouzdra a sloupávání barvy,to sorry,kdyby to měly hodinky za 2 litry a někdo by to sem napsal,tak by se mu každej vysmál,ať si koupí pořádný hodinky,u Doxy je to tool :D

Odkaz ke komentáři

Uf, vždyť to je výběr ze tří naprosto odlišných hodinek... hodinky z tržnice, hodinky z Číny a hodinky aktuálně velmi neschopné firmy.

Kompletně odlišná pouzdra, náramky, ciferníky... To přece nejde rozumně posuzovat, zájemce si musí vybrat podle svých potřeb. Celkem univerzální Oris, neuniverzální a nekompromisní Doxa, perfektní MM. Jediný co mají společnýho je unikátnost a nezaměnitelnost. Jo a taky se budou všechny troje lesknout jak psí koule.

Odkaz ke komentáři

Johó instante, to je boží nápad, Rolexy GMT se zelenou GMT ručkou, to je paráda. Nápad má však malý zádrhel, cenu Orisek jsme přešvihli cca o 200% :D :D :D. Mám celkem přesnou představu co nám Megouš řekne.

no mas pravdu.. rolady jsou super a dokonce jsem o nejakych vojetinach premyslel, ale rolady ma tak nejak kazdej a je nechci vodrandeny.. takze sem se vzdal machrindexu a raci si koupim neco co za to opravdu stoji a kde neplatim nejaky virtuelni pojem.. ted asi urazim hromadu lidi, ale me ty rolady ac se libi pripadaji lehce "buzni"

Odkaz ke komentáři

Uf, vždyť to je výběr ze tří naprosto odlišných hodinek... hodinky z tržnice, hodinky z Číny a hodinky aktuálně velmi neschopné firmy.

Kompletně odlišná pouzdra, náramky, ciferníky... To přece nejde rozumně posuzovat, zájemce si musí vybrat podle svých potřeb. Celkem univerzální Oris, neuniverzální a nekompromisní Doxa, perfektní MM. Jediný co mají společnýho je unikátnost a nezaměnitelnost. Jo a taky se budou všechny troje lesknout jak psí koule.

mas pravdu, ale me se libi charakterni a unikatni hodinky, a jak jsem jiz psal na zacatku tak sem orisky vyradil a ted je to mezi MM a Doxa a nemuzu na to prijit, zatim jsem lehce naklonen na stranu MM.. no idealni by bylo mit oboje :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Páni :eek:, tady to frčí :D, takový nevinný dotaz a spolu s klasikem, mnoho povyku pro nic. Nemáš to lehké MegaTenese, nemáš. Neříkám to rád, nemám v oblibě Seiko a japonské hodinky en bloc ovšem nad Marinemaster v téhle hitparádě není.

Odkaz ke komentáři

Tak k tématu-já mám potápky Oris,ty co sem dával Conrad a jsem max spokojenej,takže doporučuju Oris-zpracování perfektní,bytelný krásný potápky.Ale věřím,že je to těžká volba,Doxy jsou taky pěkný,osobně bych asi neskousnul tvar pouzdra a sloupávání barvy,to sorry,kdyby to měly hodinky za 2 litry a někdo by to sem napsal,tak by se mu každej vysmál,ať si koupí pořádný hodinky,u Doxy je to tool :D

Dlužno podotknout , že tool zní podstatně sofistikovaněji než třeba vercajk :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Nějak jsem to nepochopil, chceš GMT funkci, nebo ne ?

Kdybych chtěl GMT funkci: - jednoznačně glycine airman - na ostatních je ta funkce naroubovaná, tyhle pro ni vznikly ( a ještě pepsi samosebou).

Kdybych chtěl tool potápky : DOXA - taky jednoznačně, ikona mezi všemi. Jedno jaký model

Kdybych chtěl "universální" ( řekněme salónní ) potápěčský hodinky : opět jednoznačně Marinemaster - je to taky kult jako hrom, ale abys ho ocenil, potřebuješ snad mikroskop. :D Je to nejlepší levnější alternativa za rolex submariner. To salónní je z dnešního pohledu a je nespravedlivý, jsou tool jako hrom, jen to na tebe neřvou.

Kdybych chtěl něco extra: Oris regulateur ( i když já osobně tenhle nafintěnej model nějak nemám rád - v minulosti byly mnohem lepší)

Kdybych chtěl to nejlepší : PRIM Igen 45 není pochyb

Jestli chceš tool potápky, co můžeš nosit i k obleku, tak PAM - ty vypadají ke všemu stejně, nebo rafinovaný longines či vulcain, které mají vnitřní otočnou lunetu - ale to jsme mimo ducha tvého předvýběru.

Dlužím ještě připomenutí, že nejuniversálnější jsou hodinky, které se ti nejvíc líbí, nejúplněji ti vyhovují - jenom takový můžeš nosit opravdu furt. :)

A co bych si vybral já po letech na zdejším foru ?? glyciny, doxy, starší model orisek, marinemastery, primky ( povinnost), PAM a vulcainy. Bez těch subů taky těžko přežiješ, alspoň na chvíli je musíš ...... fifty fathoms nelze nemít....... :D :D

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Ono to s tymi ORIS potapkami vobec nie je take spatne. Podla mna vo svojom prirodzenom prostredi im to sekne viac, ako napr. Omegam PO.

Minuly rok som co/to skusal fotit vo vode a tu je vysledok a ktoreho aspon podla mna vysli ORIS ako vitaz.

mala ochutnavka..

post-4349-016382000 1309247383.jpg

post-4349-004370400 1309247384.jpg

post-4349-089714700 1309247384.jpg

post-4349-090933500 1309247385.jpg

Upraveno uživatelem Leviathan
Odkaz ke komentáři

Ono to s tymi ORIS potapkami vobec nie je take spatne. Podla mna vo svojom prirodzenom prostredi im to sekne viac, ako napr. Omegam PO.

Minuly rok som co/to skusal fotit vo vode a tu je vysledok a ktoreho aspon podla mna vysli ORIS ako vitaz.

mala ochutnavka..

Tys to rozseknul, díky. Na té fotce je to jasně vidět.

Ty Orisky vypadají jako obyvatel hlubin, co si dává murény k snídani.

No a ty Omegy vypadají, že tam nějakému plavci spadly a utopily se.

Odkaz ke komentáři

Na Oriskach se mi nelibi ta oboustranna sekundovka, to bych asi nesnesl. Jinak docela OK.

Prim Igen 45? Jako ze potapky? Jako ze vodotesne odolne hodinky na potapeni? Jako ze s koulema tool, cool, vydrzi vsechno divery? No,.... no,.. radsi no comment.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

tak sem zalozil takove nevine vlakenko a ono se takhle rozjelo.. no diky vam vsem za prispevky a inspiraci a vidim ze to s tema hodinkama neni vubec jednoduchy.. moje povodni predsevzeti ze si koupim jedny a budu je mit do smrti mi asi nevyjde... ted jen nejak presvedcit penezenku.. kazdopadne jsem se rozhodl pro Seika.. libise mi asi nejvic a presne splnuji to co od hodinek ocekavam navic uz jedny mam sice "lou kosty" ale jsem s nima nadmiru spokojen a tak bych je chtel upgradovat na neco lepsiho ale seiko.. nicmene DOXA se zaradila na prvni pozici meho wish listu, a kdo vi jak to jednou dopadne..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...