Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Žhavá novinka z dílny IWC. Doppelchronograf (chronograf s vlečnou ručkou). Představený v nejnovějším vydání časopisu Watch International.

Ref. 3765

Materiál pouzdra: titan

Rámeček skla přišroubován ocelovými šrouby upravenými DLC technologií

Sklo: safírové s oboustranným antireflexem

Tlačítka a korunka potažené kaučukem

Vodotěsnost: 12 bar

Průměr pouzdra: 45 mm

Výška pouzdra: 16 mm

Na černém kaučuku

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Divný, fakt divný. Nepěkný šroubky na lunetě, ciferník působí mdlým dojmem, z indexů mám pocit nedodělku. Navíc v tomto případě přímo volají po černý datumce. Na mě působí dojmem jako efjedničkový ORISky a i ty se mně zdají lepší. No, nezbývá než doufat, že jde o jeden z případů, kdy naživo budou vypadat mnohem líp.

Odesláno
:sad01_anim: Nejsou hezký. Ani nevím přesně proč, ale koukaj z toho na mě Hublot a Raymond Weil. Asi je to kravina. Ale i tak se mi ty hodinky nelíbí.
Odesláno

Mám k nim dvě otázky.

Pro koho jsou určené?

To nemají rychlé překlápění data?

Až na velikost se mi líbí.

Proč myslíš? Podle mě běžný chování 775x kalibru před půlnocí...
Odesláno (upraveno)

na poziciu 8 mohli dat este nejake dalsie tlacitko.. aby to tak nejak dokoncili, teraz tam je proste "nic"

ale zato farebne su pekne zladene.. cierna, biela, modra, plus modry AR.. ( len ten biely datum mi tam akosika moc svieti :) )

edit: a podla mnozstva lumi to v noci tiez nebude ziadna slava.. :(

Upraveno uživatelem FiXilVer
Odesláno

Jak bude svítit tato černá lumi vrstva ve tmě to nevím. Pokud jako na Plastikách, kde je oranžová, tak nic moc, pokud jako na klasických Ingách, tak celkem slušně. Jinak jsou indexy stejné, jako na 3227 nebo 3236. Ten číselník vypadá opravdu poněkud nezvykle, ale možná na živo budou lepší. Na netu jsem sehnal jen tyhle obrázky, pokud máte někdo čerstvý Watch Int. tak tam vypadají podstatně lépe. To překlápění datumu je bohužel klasická vlastnost základního Eta kalibru 7750.

Odesláno

Škaredé až hrůza. Kde jsou ty časy starých, dobrých Ingenierů. Ne všechny designerské kroky vedou dopředu.

Jo, tohle jsou neskutečně nádherný hodinky.
Odesláno

Doteraz boli všetky Doppelchronography nadherne, pri tychto ma napadla ista značka....jo, Certina to bola... dalej absolutne nechapem nutnosť oznamiť, že je to rada Ingenieur s vodotesnosťou 12 bar na subciferniky, tieto informacie by mohli byť aj dynku, napis IWC ok, ale ked už tak, tak na subcifernik 12 alebo nad datumovku, ako to maju Béčka Chrono Superocean...

Odesláno

Ve skutečnosti to snad bude lepší než na těhle fotkách, kde to na mě působí tak nějak nesourodě a příliš plastově...

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...