Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na aukru v poslední době povolily mravy a dost aukcí fejků dojelo do konce. Dostala mě nedávná aukce fejkového tahu "omega" v té nejšuntovější kvalitě, který se přehoupl přes 3.500. prostě kauf jak blázen!

Odesláno (upraveno)

Nie je to sice aukro, no znamy bazos...A pozor, odhadovana cena 2000- 3000eur, moznost overit. "Krasne turba"..peknu nedelu zelam.

post-21592-0-84222700-1430648255_thumb.jpg

Upraveno uživatelem martin.L
Odesláno

5312551156.jpg

http://aukro.cz/omega-speedmaster-automatik-nosene-funkcni-i5312551156.html

PRODÁM STARÉ AUTOMATICKÉ HODINKY OMEGA SPEEDMASTER,NEVÍM JAK JSOU STARÉ,JDE O DĚDICTVÍ,NASTAVILA JSEM JE A FUNGUJÍ VŠECHNY FUNKCE,STŘÍBRNÉ PROVEDENÍ,NÁRAMAK JE NOVÝ KOŽENÝ,JSOU STARÉ,TAK JE DÁVÁM BEZ ZÁRUKY,JDE PŘESNĚ O TY HODINKY,CO JSOU NA FOTOGRAFIÍCH,PŘEJI PŘÍJEMNOU AUKCI

Odesláno

Má pravdu, předseda.  Má pravdu. Těch 15 rubínů tam bude, je to napsaný na ciferníku. :flex: Myslím, že jsou dokonce ˇpřenádherné"... 

Odesláno

Na aukru v poslední době povolily mravy a dost aukcí fejků dojelo do konce. Dostala mě nedávná aukce fejkového tahu "omega" v té nejšuntovější kvalitě, který se přehoupl přes 3.500. prostě kauf jak blázen!

Bohužel už tam nemáme náš hodinkový kontakt a není tam nikdo, kdo tomu rozumí. Používejte tlačítko "nahlásit porušení pravidel" , na to obvykle reagují a kontrolují to.

Odesláno

Bohužel už tam nemáme náš hodinkový kontakt a není tam nikdo, kdo tomu rozumí. Používejte tlačítko "nahlásit porušení pravidel" , na to obvykle reagují a kontrolují to.

Kecy. Serou na to zcela bez ostychu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...