Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Již tři dny se snažím upozornit přímo bouráky z AUKRA co tam mají za aukci. Zatím nic. Asi jim fešák Saša doložil pravost :clap:

Líbí se mi na cifru ta 70. 7 je křivě nalepená, ale možná to tak má bejt, když je to ten prototyp:-)

Odesláno

Paní rumenkaa mi na mou poznámku, že se s největší pravděpodobností nejedná o hodinky Seiko, ale o padělek, odpověděla: "DOBRÝ DEN PROČ MYSLÍTE,???VŽDYT JE TO TAM NAPSANÉ" :D

Zabila, obchodnice jedna
Odesláno (upraveno)

LenkaV2: Já se v béčkách nijak neorientuju, ale co je na tomhle divný?

lucid: Třeba jsou pravý :). Sice vypadaj jak uplácaný z moduritu, ale je to celý dostatečně obskurní na to, aby to vylezlo z nějaký Seiko továrny:-D

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

Tak jsem to zkusil a tady je odpověď :"Dobrý den. Bohužel, hodinky už mám nějakou dobu, dostal jsem je od rodičů a nevím, zda ještě doklady mají. Mohli bychom se ale popřípadě sejít a mohl byste si hodinky prohlédnout osobně. O jejich pravosti nepochybuji. Za jakou částku by jste byl popřípadě ochoten koupit hodinky bez certifikátu?"....tak nevím sejít se či nesejít, toť otázka....

Odesláno

Tak jsem to zkusil a tady je odpověď :"Dobrý den. Bohužel, hodinky už mám nějakou dobu, dostal jsem je od rodičů a nevím, zda ještě doklady mají. Mohli bychom se ale popřípadě sejít a mohl byste si hodinky prohlédnout osobně. O jejich pravosti nepochybuji. Za jakou částku by jste byl popřípadě ochoten koupit hodinky bez certifikátu?"....tak nevím sejít se či nesejít, toť otázka....

Mně napsal to samý. Tak to zkus (se sejít), já jsem na to moc línej :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...