Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

CALI: no ja myslim ze zas tak moc vedla to nebude.....dynku sa o lietani tiez nesnivalo.... (pokial ho teda tiez nemenil hodinar pri servisu ) docela dobre to mohlo byt tak ze pan proste niekde vysasil obyc prim automat a napchal tam letecky kruzok a ciselnik coz v zapati (aspon v jeho ociach) zdvihlo cenu o niekolko tisic (etuj prim automatic by tomu IMHO napovedala) .....

Souhlasím s Tebou. Ty "pravé" - tedy ty, co nešly mimo armádu mají úplně jiné dýnko. Jaké dýnko však měly ty, co byly puštěny do prodeje přes státní (nebo národní) podnik Klenoty?

Upraveno uživatelem Bert
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tohle mi hlava nebere, ne, a ne, a ne. http://aukro.cz/item774317499_kapesni_hodinky.html

edit: možná jsou to quartzky :huh:

:thumbsup_anim: tak to mne fakt pobavilo. Nejenže frajer mění baterku v mechanických hodinkách :blink: , ještě si k tomu přečíst jeho 2 negativní hodnocení z celkem 2 prodejů, no myslím, že se budu smát až do rána :gora:

Odkaz ke komentáři

Taky se přidám, protože na nich nevidím nic podezřelého. Je s nima něco v nepořádku?

EDIT: snad jen že nechápu proč prodejce píše, že jsou cca z roku 1920, když je na nich věnování z roku 1919 :)

A že neví co je mikroregulace umím pochopit.

Upraveno uživatelem Karlos
Odkaz ke komentáři

Mají ciferník s novějšími fonty,běžné obyč. nezlaté ručky, musely by mít značené pouzdro a všechny nápisy uvnitř na stroji jsou sice pěkně, ale dost nepřesně vyryty. A samotný kalibr není |Vacheron, také nevím, proč by měl být relativně obyčejný stroj bez mikroregulace, chatonů, typických natahovacích kol regulován v 8mi polohách, když jich víc než šest není....a ještě do ylatého pouzdra... Stroj v pouzdře docela slušně plave. Zkrátka, někdo vzal starší zlaté pouzdro a do něj nabouchal běžný stroj s původníma ručkama, ciferník dle běžné předlohy s nápisem VCH a na stroj nechal vygravírovat vše ostatní. Vnitřní nápis Vacheron a |Const. je také o dost větší, než se běžně používal. Podobné, ale v nerez pouzdru na ruku z Polska se na ebay nedávno vydražily za necelých 500 EUR! Předtím tam byly dvakrát za 1500 EUR Buy it now, nikdo je nechtěl. U nás na aukru to asi dopadne o dost hůř /pro kupujícího/

Odkaz ke komentáři

Tak si teď nejsem jistej už ničím.

Třeba tady na ebay: http://cgi.ebay.com/Vacheron-Constantin-Po...=item4833269863

taky černé ručky ve zlatém pouzdře, taky 8 poloh bez mikroregulace a strojek plave úplně stejně nehledě na to, že tam ani nejde upevnit těmi šroubky. Takže taky poskládané?

EDIT: jak bloudím po ebay, tak Vacheron píše 8 adjustments docela často, tak asi opravdu tolik poloh používali.

Podle mě to na aukru je strojek Vacheron.

Upraveno uživatelem Karlos
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...