Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Nadhera :lol2:

... od 42 000.-Kč (s koženým řemínkem)do milionu(i více) ...

odůvodnění prodávajícího ke zrušení aukce: "Prý nejsou pravé a tak ruším aukci. Omlouvám se"

chudák chlapec podvedený, kdyby tak byly s tím koženým řemínkem, to by bylo jiné žrádlo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale Prim Letecké co se dostaly do prodeje v Klenotech číslované dýnko snad neměly, ne?

Je to tak, ale ty měly zase bílou ručičku. Pokud vím, tak červená se dávala jen na nějaké z prvních leteckých, pak se vyměnila za bílou, která byla v pilotní kabině lépe vidět.

Osobně tedy sázím na to, že je to skládačka, ale jelikož si nejsem 100% jist, tak to také nehlásím správcům Aukra.

Odkaz ke komentáři

Podle mě hledat po těch dlouhých letech na primkách, které se vyráběly ve velkém (i když tyhle jsou trochu vyjímka) a opravovaly jako na běžícím pásu, jestli může být něco vyměněné, nebo ne, je marná námaha. Možné je totiž úplně všechno.

EDIT: dokonce ani výroba nebyla nijak jednotná a není nijak zdomumentovaná.

Upraveno uživatelem Karlos
Odkaz ke komentáři

Biges má pravdu - podle podkladů byla červená vteřinovka na prvních leteckých, ale nebyla vidět pod UV v kabině, tak byla změněna.

Z textu Primu: "V roce 1977 tak bylo vyrobeno celkem 3000ks, z toho 2500ks odebrala HTS. Přibližně 100ks se rozprodalo napřímo lidem, kteří o projektu věděli a zbylých cca 400ks se dostalo do prodeje prostřednictvím podniku Klenoty n.p. za cenu cca. 850,- Kč." ale nevyplývá časová souslednost, takže nelze dovodit, jestli v klenotech byly hodinky jen s bílou sekundovkou.

citace z webu Prim

Odkaz ke komentáři

:D opravdová skládačka vypadá takhle. Pouzdro Ural, strojek Molnija a ciferník autoPrim :D

http://www.aukro.cz/item772091298_zajimave...ve_hodinky.html

Jo, těch jsem si také všiml. Velmi zajímavé :) A popravdě vhodné použití. Jen ta zlatá se k tomu nehodí, nicméně i tak respekt k originalitě toho, kdo to vytvořil :)

Upraveno uživatelem Biges
Odkaz ke komentáři

Měl by jsi si doplnit hodinkové vdělání, než začneš trousit moudra.

To sedí od někoho, kdo si s kámošema a pod falešnýma loginama přihazuje na vlastní aukce :-P picarek, EL39, že?

Zvláštní, kolikrát jistý "picarek" přihazuje na vaše aukce. V poslední době (září, říjen) sedm příhozů na hodinky a autíčka (že má zrona takovéhle nákupní zájmy, co?) (př: 1, 2, 3, 4, 5).

Přitom poslední realizovaný nákup je z března 2008 (!), dohoromady jsou tři. Jeden s "tolja" a dva s "docent_tecka". Ovšem pan ******** je také součástí vaší přihazovací skupiny, proč by jinak přihazoval zrovna na vaše aukce, když si může od vás hodinky koupit přímo, bez nutnosti platit provize Aukru. Ovšem on nakonec nekupuje, on jen vyšponuje výslednou cenu (př: 1, 2, 3).

Takto by se dalo pokračovat, další loginy, další spřátelené osoby...

Odkaz ke komentáři

No, zas tak velká šikovnost k tomu potřeba nebyla. Strojky Ural vycházely ze strojků Molnija, jsou rozměrově stejné. No a protože to nemá mimostřednou sekundovku, tak ani s ciferníkem si autor nemusel lámat hlavu.

Kupec tohoto slepence si ode mě na aukru může dokoupit origo strojek :)

Odkaz ke komentáři

No, zas tak velká šikovnost k tomu potřeba nebyla. Strojky Ural vycházely ze strojků Molnija, jsou rozměrově stejné. No a protože to nemá mimostřednou sekundovku, tak ani s ciferníkem si autor nemusel lámat hlavu.

Kupec tohoto slepence si ode mě na aukru může dokoupit origo strojek :)

"Šikovnost" upravena na "originalita" v mém původním příspěvku :)

Upraveno uživatelem Biges
Odkaz ke komentáři

To sedí od někoho, kdo si s kámošema a pod falešnýma loginama přihazuje na vlastní aukce :-P picarek, EL39, že?

Zvláštní, kolikrát jistý "picarek" přihazuje na vaše aukce. V poslední době (září, říjen) sedm příhozů na hodinky a autíčka (že má zrona takovéhle nákupní zájmy, co?) (př: 1, 2, 3, 4, 5).

Přitom poslední realizovaný nákup je z března 2008 (!), dohoromady jsou tři. Jeden s "tolja" a dva s "docent_tecka". Ovšem pan ******** je také součástí vaší přihazovací skupiny, proč by jinak přihazoval zrovna na vaše aukce, když si může od vás hodinky koupit přímo, bez nutnosti platit provize Aukru. Ovšem on nakonec nekupuje, on jen vyšponuje výslednou cenu (př: 1, 2, 3).

Takto by se dalo pokračovat, další loginy, další spřátelené osoby...

A co na to Tolja?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Tolja na to, že nejblbější husa vždycky nejvíc kejhá, a že zrovna ty bys Milisáku měl dohlížet na to, aby kdejakej blbec nerozkrýval identitu přezdívek, protože od toho jsi tady, anebo se pletu?

Upraveno uživatelem tolja
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
Tolja na to, že nejblbější husa vždycky nejvíc kejhá, a že zrovna ty bys Milisáku měl dohlížet na to, aby kdejakej blbec nerozkrýval identitu přezdívek, protože od toho jsi tady, anebo se pletu?

já se jenom wopatrně zeptám co to je rozkrývaní identity? stejný nick aukro x chronomag ? nějak mi uniká poenta nebo jsem možná stejně blbej jako Milis a to bych se cítil dost méněcenný :)

Odkaz ke komentáři

Ne, Toljo, do přezdívek překupníčků z Aukra mi opravdu nic není a dokonce tam ani nelezu - na mě tam je trošku nasmrádlo...

Odkaz ke komentáři

to je zvláštní - když jsem kdysi oslovil v jednom vlákně bigese "****" přišla mi rozezlená zpráva od něj a pak "varování" od moderátora, ať si dám bacha, že rozkrývám identitu. uplyne nějaká doba a už se tady dávají rovnou příjmení...

pokud máš milý **** pocit, že jsem součástí nějakého gangu, nahlas to prosím na aukro ať to prověří. Všechny příhozy, které jsem pod docent_tecka učinil byly, jsou a budou myšleny vážně. to že končím např. 499 vychází z mé dlouhodobé zkušenosti s aukrem obecně (nikoli ze zkušenosti s toljou!) a má to jeden prostý důvod - v mnoha aukcích se nemůžu účastnit samotného konce - proto, když udělám příhoz a zbývá hodně dlouhá doba do konce, často se mi na aukru stávalo, že mě někdo šponoval, až došel na stejnou sumu, např. 500. tím, že šponovač byl druhý, kdo dal stejnou sumu, tak jsem vyhrával. když mě náhodou přelezl, tak pak najednou zrušil příhoz atd atd.... proto dávám tyhle sumy v aukcích, kdy nemůžu být úplně na konci přihazování.

proč nekoupím hodinky přímo od tolji? problém bývá v tom, jak kolegovi z chronomagu stanovit cenu. na jednu stranu chces prodat co nejlepe, na druhou stranu chces vyjit kolegovi -kamarádovi vstříc. tohle bývá hodně těžké.... proto jsme se po jedné vášnivé a oběma asi nepříjemné diskuzi nad mými primkami z patnáctého sjezdu rozhodli, že se pro zachování normálních vztahů budem účastnit aukcí a cenu ve finále určí trh.

edit: navíc si myslím, že mé příjmení jsi sašo zjistil tady na chronomagu, když jsem ti odepisoval a podepsal se celým jménem. holt jsme forum gentlemanů.

Upraveno uživatelem Gilius
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...