Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Aukce je ukončena. Přiznám se, že jsem si s prodávajícím tak trochu psal na téma způsob ověření pravosti ..... :thumbsup_anim:

Není divu, zavedl bych na tyhle originální podvodníky hon jak na čarodějnice... :gun_bandana:

Odesláno (upraveno)

Tak pozor, dneska jsem si málem cvrnknul do trenek při čtení tohoto inzerátu na aukru:

,, PRODÁM SUPER PÁNSKÉ HODINKY BREITLING, FUNKČNÍ-až na jednu závadu viz. dole(TZV. LETECKÝ STYL), ČERNÝ NÁRAMEK A TAKÉ ČERNO-STŘÍBRNÝ CIFERNÍK, AUTOMATY, ZE ZADU HODINEK VYŘEZANÝ TEXT (BENTLEY MOTORS, SPECIAL EDITION, CERTIFIED CHRONOMETER, 100M/330FT BY BREITLING)

Nejdou ručně nastavit, nejspíš malá závada ale pokud se zastaví (po dlouhém nečinění) v určitém čase, stači je obnovit v ten samý čas, kde se vám zastavili pohybem hodinek. "

:thumbsup_anim: To je fakt střelec, prej malá závada

link: http://www.aukro.cz/item856215063_panske_l...ng.html#gallery

Upraveno uživatelem volfda
Odesláno
jen dodam ze pomoci linku "overeni aukce" muzete fejkovani zarazit :gun_bandana: . Nebo aspon mit dobry pocit :-)

Dík za radu, hned jsem tam 3 faky nahlásil... Když to tam alespoň napíšou, pak kliďo, ale nemůžou klamat zájemce, co to nerozeznají a budou muset čekat 24h na nařízení času:-)

Odesláno

Asi jsem blázen, ale vy se mnou budete souhlasit, vyhlásil jsem osobní boj proti fakům na aukru, nahlásil jsem 2 breitle a jedny rolády. Teď ještě komunikuji s týpkem na Tag Heuer SLR Mercedes, jestli by byl ochoten zajít ověřit pravost... Nějak mi to nadzvedlo žluč. Když mi alespoň odpoví, že se jedná o repliky, pak tedy ať to prodává, je to hnus, ale kupující to ví a je to jeho boj, jestli chce machrovat se shitem, co neumí ani ukázat čas, nebo jestli si koupí opravdové hodinky, byť bez věhlasného nápisu na ciferníku. Ale nejraději bych ty faky vymazal z planety, když nemam na Vuittona, nekoupim si ho, když nemam na rolexky, nekoupim si je... Já nemam na Ferrari, seženu ho snad v Thajsku? Pardon, jen plácám, toto tu bylo už mnohokrát probírané, jen jsem chytil rapl :gun_bandana:

Odesláno
Tak jsem zabloudil na slovenské aukro no děs

Tiborko a Mimko su stalice nasho Aukra. Uz som x krat nahlasil ich aukcie, ale ucet im nezabanuju ani za nic. Vzdy maximalne zrusia nahlasenu aukciu a na druhy den su tam od nich dve dalsie. Je to vysmech pre serioznych predajcov.

Odesláno (upraveno)
Tak jsem zabloudil na slovenské aukro no děs

Uf, tak to je neuvěřitelný. U nás by takový prodejce na netu dlouho neprodával, a to ne jen díky zásahu Aukra...

Upraveno uživatelem ricous

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...