Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Já těmhle hodinkám nerozumím, ale nevidím na nich nic, co by ukazovalo na jejich nepravost. Ono těch kalibrů na deset dní chodu moc na světě není. A ceně bych se nedivil, když nepůjde nahoru, tak aukci zruší. Otázka je, co potom v krabici přijde. když by byly za 100 000 s kontrolou v autorizovaném servisu a osobním odběrem na místě, byl by to kauf století.

No, třeba je divné to, že používá stejné fotky z e-bay, jako někdo z Hong Kongu. Mrkni na odkaz, co jsem tam nalepil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Officine Panerai - muj muz je dostal od kamarada, ktery vlastni jachty v Italii

Prodám Officine-Panerai - hodinky.

Můj muž je dostal od kamaráda, který vlastní jachtyv Itálii. Dovezl mu je s tím, že je to limitovaná edice, kterou mariňáci dostávali za nějakou pracovní odměnu. I přesto, že je nenajdete na stránkách firmy Panerai, jsou to hodinky kvalitní, ve strojku je vidět několik vložených granátů a jsou to hodinky, které se nenatahují, ale jdou sami, když je máte na ruce. Stačí je jen nařídit a už se o ně nestaráte. Jsou opravdu velmi krásné, můj muž je měl jen 5x na ruce a jinak nám leží v šuplíku. Budeme proto rádi, když si je koupí někdo, kdo ve společnosti s nimi udělá hezkou parádu.

Originál hodinky Panerai mají hodnotu kolem 100 000 Kč - to jen pro ilustraci..

f1.jpg

f2.jpg

f3.jpg

Odkaz ke komentáři

Officine Panerai - muj muz je dostal od kamarada, ktery vlastni jachty v Italii

Prodám Officine-Panerai - hodinky.

Můj muž je dostal od kamaráda, který vlastní jachtyv Itálii. Dovezl mu je s tím, že je to limitovaná edice, kterou mariňáci dostávali za nějakou pracovní odměnu. I přesto, že je nenajdete na stránkách firmy Panerai, jsou to hodinky kvalitní, ve strojku je vidět několik vložených granátů a jsou to hodinky, které se nenatahují, ale jdou sami, když je máte na ruce. Stačí je jen nařídit a už se o ně nestaráte. Jsou opravdu velmi krásné, můj muž je měl jen 5x na ruce a jinak nám leží v šuplíku. Budeme proto rádi, když si je koupí někdo, kdo ve společnosti s nimi udělá hezkou parádu.

Originál hodinky Panerai mají hodnotu kolem 100 000 Kč - to jen pro ilustraci..

to je fakt hnus :sick01:

proč to na aukru vůbec tolerují?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...