Bert Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Já těmhle hodinkám nerozumím, ale nevidím na nich nic, co by ukazovalo na jejich nepravost. Ono těch kalibrů na deset dní chodu moc na světě není. A ceně bych se nedivil, když nepůjde nahoru, tak aukci zruší. Otázka je, co potom v krabici přijde. když by byly za 100 000 s kontrolou v autorizovaném servisu a osobním odběrem na místě, byl by to kauf století. No, třeba je divné to, že používá stejné fotky z e-bay, jako někdo z Hong Kongu. Mrkni na odkaz, co jsem tam nalepil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 (upraveno) Bylo tady už tohle? cituji: "... luxusní hodinky pro největšího metrosexuála..." Upraveno 10. února 2010 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Bylo tady už tohle? cituji: "... luxusní hodinky pro největšího metrosexuála..." Díky, díky, díky. Kdybych těch 100k měl navíc, tak bych si je snad i koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Bylo tady už tohle? cituji: "... luxusní hodinky pro největšího metrosexuála..." To je pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Bylo tady už tohle? cituji: "... luxusní hodinky pro největšího metrosexuála..." taky se směju, jen lososová by se jim více hodila! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 škoda, že ciferník není správně a ručky nejdou pozpátku...takhle je to odfláklý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 MM na Aukru. ?...nejsou vyrobené v Číně, ale jsou Made in Italy.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tutek Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Co rikate na tohle? http://aukro.cz/item913631453_letecke_hodi...borny_stav.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Co rikate na tohle? http://aukro.cz/item913631453_letecke_hodi...borny_stav.html Já na nich nevidím nic, co naplňuje heslo tohoto vlákna: Pro zasmání. Co mi uteklo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Snad jen to označení letecké hodinky Jinak ale jsou to opravdu hezky zachovalé postarší hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Snad jen to označení letecké hodinky Jinak ale jsou to opravdu hezky zachovalé postarší hodinky. Jdu si do kouta nafackovat ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubarezac Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 no tak jako ty fotky z ebay me dostaly jako to je asi fakt clovek co to zkousi ze je nekdo tak blbej aby mu tech 100k poslal a pak mu dosly max swatchky na tom ebayi je trosku uveritelnejsi cena no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfidler Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 (upraveno) Skutečná rarita - německé armádní hodinky Luftwaffe zn. Junkers, se strojkem Molnija a obrázkem americké P-40 http://www.aukro.cz/item915435407_luftwaff...inky_velke.html Upraveno 11. února 2010 uživatelem jfidler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1primakluk11 Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Repliky za super cenu http://aukro.cz/item920792085_rolex_daytona_18_k_zlato.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 takhle škrábat runy a retušovat umím i já http://www.aukro.cz/item915578423_konvolut...nkovky_atd.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 Skutečná rarita - německé armádní hodinky Luftwaffe zn. Junkers, se strojkem Molnija a obrázkem americké P-40 No vazne, uz jsem se chtel zacit hadat, ze je to Me109, ale neni. Je az neuveritelne, ceho si muze nekdo vsimnout A jiny, treba prihazujici, ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Officine Panerai - muj muz je dostal od kamarada, ktery vlastni jachty v Italii Prodám Officine-Panerai - hodinky. Můj muž je dostal od kamaráda, který vlastní jachtyv Itálii. Dovezl mu je s tím, že je to limitovaná edice, kterou mariňáci dostávali za nějakou pracovní odměnu. I přesto, že je nenajdete na stránkách firmy Panerai, jsou to hodinky kvalitní, ve strojku je vidět několik vložených granátů a jsou to hodinky, které se nenatahují, ale jdou sami, když je máte na ruce. Stačí je jen nařídit a už se o ně nestaráte. Jsou opravdu velmi krásné, můj muž je měl jen 5x na ruce a jinak nám leží v šuplíku. Budeme proto rádi, když si je koupí někdo, kdo ve společnosti s nimi udělá hezkou parádu. Originál hodinky Panerai mají hodnotu kolem 100 000 Kč - to jen pro ilustraci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 PRIM SWISS - POLJOT Nabízím pánské hodinky prim,hodinky mají swiss stroj.Nevím zad je stroj puvodní,hodinky jsou funkční a krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupinus Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Officine Panerai - muj muz je dostal od kamarada, ktery vlastni jachty v Italii Prodám Officine-Panerai - hodinky. Můj muž je dostal od kamaráda, který vlastní jachtyv Itálii. Dovezl mu je s tím, že je to limitovaná edice, kterou mariňáci dostávali za nějakou pracovní odměnu. I přesto, že je nenajdete na stránkách firmy Panerai, jsou to hodinky kvalitní, ve strojku je vidět několik vložených granátů a jsou to hodinky, které se nenatahují, ale jdou sami, když je máte na ruce. Stačí je jen nařídit a už se o ně nestaráte. Jsou opravdu velmi krásné, můj muž je měl jen 5x na ruce a jinak nám leží v šuplíku. Budeme proto rádi, když si je koupí někdo, kdo ve společnosti s nimi udělá hezkou parádu.Originál hodinky Panerai mají hodnotu kolem 100 000 Kč - to jen pro ilustraci.. to je fakt hnus proč to na aukru vůbec tolerují? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 I přesto, že je nenajdete na stránkách firmy Panerai, jsou to hodinky kvalitní!!! ve strojku je vidět několik vložených granátů !!! a jdou sami!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se