Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Pokud je někdo dostal,tak věřím,že ho skutečná hodnota hodinek netrápí a je rád,že je prodal za 1/3 ceny. Potom budou spokojení oba,prodejce i kupující......ještě bych je ale předtím vzal na ověření pravosti........

I zde se kolikrát prodávaj hodinky za 1/3 ceny....není potřeba vždy hledat za vším fake :)

V minulém kole jsem mu poslal dotaz na ověření pravosti. Neodpověděl. A ty fotky už jsem tu jednou postoval - polák vykradl ebay. Takže to bude mazec :-)

Odesláno

S dovolením,

prodejce stecraf (1258) má taky spoustu zajímavých hodnocení.

..........

jedno wielki gówno. jaśnie pan nie odbiera moich telefonów..

..........

no polsky neumím ale jako poděkování to nevypadá.

Odesláno

Ty články tahu z jednoho kusu (ještě je nafotí zezadu, expert, aby to vyniklo) nemají chybu, ale mě nejvíc fascinuje nepoměr velikosti ruček k ciferníku (šířka hodinové ručky je impozantní) a ty roztomilé vlnky dělané hřebíkem... :-)

Odesláno (upraveno)
a co tak tieto tag heuer ? zvazoval som, ci to sem prihodit, aby mi zbytocne nevznikala konkurencia pri prihadzovani, ale nezda sa mi, aby niekto tak drahe hodinky daval za tak malo. co na to vravite?

Neboj, tak zrovna na tyhle tady konkurence nevznikne .... :-)

EDIT: překlep

Upraveno uživatelem Bert
Odesláno
Vygoogli si nějaké dobré foto originálu, dej si to vedle sebe, a nebude co řešit. Za mne: fake :gun_bandana:

Dle meho gooogleni taky fake- cervene tachymetre na origo neni ...

Odesláno
Dle meho gooogleni taky fake- cervene tachymetre na origo neni ...

Debata o ničem, ulož si obrázek a pozorně třeba koukni na sesazení na 6. Dále: i na té nejblbější fotce originálu je vidět, že ručky nejsou ploché, ale lomené, co tady??? Zpracování, resp nezpracování subdialu taky tluče do očí. Končím.

Návštěvník SukHoi
Odesláno (upraveno)

tak teď už to všechno chápu :D :D :D

http://www.aukro.cz/item933059975_marina_m...seznam_pdf.html

prispeju, pokud se zmeni pristup chronomaga ve veci odbanovani vsech hodinek. nejsem ochoten prispet, pokud pretrvava stav absolutni neochoty diskuze a nezajmu o nazor vyznamne casti zdejsich navstevniku.

Upraveno uživatelem SukHoi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...