Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Psal jsem mu o fotky, kontrolu originality u hodináře a jakou cenu si představuje. Zatím se neozval...............proč jsem si to myslel :gun_bandana: ?

:gun_bandana:

prostě další "ftipálek" z Aukra

Odesláno

Mně tam není úplně jasné, proč, když má krabičku a bylo to "kupováno pro přítele", nemá zároveň papíry. Záruku, řekněme, chápu. Ale jsem ochotný uznat i to, že život je složitý a když od přítele utíkal/a, tak neměl/a čas hrabat v papírech a jen popadl/a hodinky. Třeba. ;)

Odesláno

jen ze srandy jsem se zeptal zda je mozne overit pravost a odpovedela, ze za pravost ruci a ze je to z fotek poznat (to mne pobavilo), ale do Prahy k zjisteni pravosti nepojede.

Mno takze uz tomu neverim

Odesláno (upraveno)
Pekny popis aukce.

Predavam znovu tieto hodinky, pretoze kupujuci v prvej aukcii zo dna 20.1. kedy sa vydrazili za 23600,- CZK mi ich dodnes nezaplatil a ani nezaplati....

Proc asi ? :suicide_anim:

No já si zrovna nemyslím že by to byly fejky, koukal jsem na ně dost podrobně a protože mám podobné doma. Jen prošly tak trochu "tunningem", ta svítící barva na ručičkách jim moc nepomohla. Takže tady se aukra zastanu, navíc mně se taky stalo že jsem na Aukru prodával starou pračku, spíš z důvodu abych ji nemusel někam vozit, od koruny - a vydražil ji asi za 2.500 manták, který pořád že si ji vezme, ale že nemá peníze a tak pořád dokola - asi se tady stalo něco podobného.

Upraveno uživatelem NovoCZ
Odesláno (upraveno)

Chlapi, aukce končí, máte poslední možnost koupit Omegy s textem:

"tyto Hodinky OMEGA 2225.80.00 Seamaster James Bond 300M Chrono

sem nasel v Anglii,takze to je bez zaruky....tento obchod probehne osobne !!! jsem schopny je dorucit az do domu !!"

doplněné krásnou fotografií staženou z iHodinarstvi.cz od borce s nulou z Třnce. Cena je teď 25.300 Kč (od nuly), neváhejte, takováhle aukce se jen tak nevidí!!!

http://www.aukro.cz/item944082545_hodinky_..._bond_300m.html

Upraveno uživatelem NovoCZ

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...