Horhe Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2010 Jedny naložený phateky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2010 PS: podle hodnoceni od nej stejne nikdo nic nekoupi a uz delsi dobu nikdo nic nekoupil, takze lidi prece jen nejsou tak blbi Ta hodnocení jsou ale od prodejce - tedy zde zmiňovaný prodejce hodinek zboží kupoval (ne prodával). Ale i tak bych si od něj asi nic nekoupil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2010 Jedny naložený phateky No jo..to jsou ale PHATEK PHILPE a ještě k tomu naložený, tak se nediv no.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggles Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2010 Jedny skoro Marinemastery......jen na lunetu asi došel materiál...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2010 Jedny skoro Marinemastery......jen na lunetu asi došel materiál......Co to má společného se Seiko Marinemaster? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2010 Nemyslel spíš Fortisy Marinemastery? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2010 Nemyslel spíš Fortisy Marinemastery?Myslel. Bylo mi to jasný. Jen jsem ho chtěl jemně upozornit, že by se měl vyjadřovat přesněji. Nečtou to tady jen znalci Fortisů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2010 To že Ti to bylo jasný, mi bylo jasný, hned jak jsem to odeslal . Asi rychleji píšu, než přemýšlím....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2010 Myslel jsem si, že ti bylo jasný, že je mi to jasný. Teď aby to bylo jasný i ostatním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koniferka Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2010 Jedny skoro Marinemastery......jen na lunetu asi došel materiál...... Ty mají tak velký ciferník,že je průměr uváděný rovnou v centimetrech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2010 Ty mají tak velký ciferník,že je průměr uváděný rovnou v centimetrech Podle poslední módy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggles Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2010 jj, omlouvám se za drobnou nepřesnost, myšleny byly MM od Fortisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2010 Taky přidávám jeden "špek" http://www.aukro.cz/item1126989274_iwc_wm_6113_schaffhausen_originalni_hodinky.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koniferka Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2010 Taky přidávám jeden "špek" http://www.aukro.cz/...ni_hodinky.html Nekupujte levné napodobeniny, nakupujte levně originály! tak to přeci jenom jde!Sen všech chronomagorů,originály a levně!!!Škoda,že už jedny hodinky mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2010 Nekupujte levné napodobeniny, nakupujte levně originály! tak to přeci jenom jde!Sen všech chronomagorů,originály a levně!!!Škoda,že už jedny hodinky mám. To nevadí, za ty peníze můžu mít levných originálů třeba pytel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 8. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2010 To nevadí, za ty peníze můžu mít levných originálů třeba pytel. no jo, ale bohužel bez čutlíků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 8. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2010 no jo, ale bohužel bez čutlíků No jo no, nemůže být hned vše na sto procent. Za takové inzeráty bych ale věšel do průvanu za jistou část těla! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2010 http://www.aukro.cz/item1124596249_panske_hodinky_ayrotn_senna.htmlPoř.cena - 250.000Kč, nová cena - 15000Kč. Už jsem mu psal jestli má od toho originalní box + nějaké doklady o koupi , zatím neodepsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2010 http://www.aukro.cz/item1124596249_panske_hodinky_ayrotn_senna.html Poř.cena - 250.000Kč, nová cena - 15000Kč. Už jsem mu psal jestli má od toho originalní box + nějaké doklady o koupi , zatím neodepsal Jsem mu napsal taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2010 Taky přidávám jeden "špek" http://www.aukro.cz/item1126989274_iwc_wm_6113_schaffhausen_originalni_hodinky.html a už je to na 5100,- strašný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se