Tulky Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2011 težko říct, ale člověk už má pomalu strach tam něco koupit, nejlépe by jsi to poznal, kdyby si je mohl vidět naživo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rancor Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2011 je tohle original? http://aukro.cz/prod...1576270889.html nejsem velkej odbornik na aviatory, ale myslim, ze v pohode.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_C Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Z důvodu obměny budu potřebovat poslat do světa své Tagheuer Carrera automatic watch. Po pročtení tohoto vlákna mi přijde, že na Aukro je ani nemá smysl dávat. Jaká je ještě varianta kromě chronomagu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aerin Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Z důvodu obměny budu potřebovat poslat do světa své Tagheuer Carrera automatic watch. Po pročtení tohoto vlákna mi přijde, že na Aukro je ani nemá smysl dávat. Jaká je ještě varianta kromě chronomagu? Zkusil bych sbazar, hyperinzerci nebo klidně bazos, z mezinárodních pak ebay.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Z důvodu obměny budu potřebovat poslat do světa své Tagheuer Carrera automatic watch. Po pročtení tohoto vlákna mi přijde, že na Aukro je ani nemá smysl dávat. Jaká je ještě varianta kromě chronomagu? nabouchej ještě 45 příspěvků a střel je tady :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_C Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 Diky za doporuceni. Uz zbyva jen 44 :-) (chodim sem 2 roky kazdy den 3x, ale plevelit forum nechci). Stacilo, co mi pravidelne nastevy zpusobili za neporadek v hlave :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 http://aukro.cz/tissot-prc-200-t17-1-526-42-50-sleva-nove-i1592056055.htmlfake z ebay-e (z ciny) nebo opravdu original? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 Tak tohle mě fakt dostalo :clap: - hlavně ta cena. Váhal jsem, jestli to nepatří spíš do vlákna HUMOR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flashman Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 Tak tohle mě fakt dostalo :clap: - hlavně ta cena. Váhal jsem, jestli to nepatří spíš do vlákna HUMOR. Je vůbec možný,že někdo přihazuje na tohle a ještě takový částky.Nebo to je trik prodejce,že si sám přihazuje?Nevídáno,neslýcháno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 Pěkně. Večer se kouknu na konečnou cenu ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 je na tej cene nieco zle? mozno to chce na nahradne diely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 Já myslím, že má tak o nulu navíc - za takovou cenu může člověk koupit opravdové PS II ve slušném stavu, ne tenhle pohádkový bastl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noki Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 Taky se mi zdály moc modré... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 20 minut do konce, 911 Kč, taky jste tak napnutí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulky Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 co je na nich špatného? ten stav? nebo je to nejaky fake? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2011 Ale no tak... . Koukni sem http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/29177-prim-sport-i-igen-chlubici-vlakno/ a porovnej to s tou aukcí a najdi:1) šroubovací dýnko,2) chromované pouzdro3) sportovní ručky s lumia další rozdíly... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulky Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2011 Ale no tak... . Koukni sem http://forum.chronom...hlubici-vlakno/ a porovnej to s tou aukcí a najdi: 1) šroubovací dýnko, 2) chromované pouzdro 3) sportovní ručky s lumi a další rozdíly... . jojo už to všechno vidím to víš, ještě se v tom tolik nevyznám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Že by se vrátily naše staré známé fejky, které v únoru nabízel prodejce czernej? Ovšem tenkrát byly o 11 tis. levnější http://aukro.cz/show_item.php?item=1599991530 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 Dobrý večer dnes při brouzdání po aukru jsem narazil buď na zajímavou jedinečnost nebo na totální debilitu posuďte sami http://aukro.cz/rusk...1594262888.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 Je vůbec možný,že někdo přihazuje na tohle a ještě takový částky.Nebo to je trik prodejce,že si sám přihazuje?Nevídáno,neslýcháno Modrý ciferníky na IGen jsem viděl i za víc než za litr. Nevidím na tom nic zvlášního. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se