Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno
  Kamil napsal:
Neboj, jen jsem na ně přihodil, abych je neztratil z dohledu. ;)

to je v pohodě ;) .... víc jak 20t za ně nedám :)

Odesláno (upraveno)

díky za tenhle thread ... jsem před výběrem hodinek v hodnotě cca 5 - 7500Kč a přiznám se, na aukru bych si i vybral. Vůbec bych nepoznal, že je to fake. U rolexek, breytlingů a podobných bych to asi i předpokládal. Od prodejců "z češtin z ůrovení prvňátška" bych taky nenakoupil, stejně tak od prodejců od 10.11 do 24.11 jsem na dovolený a aukce končí 20.11. Ale některý aukce vypadají tak věrohodně. :suicide_anim:

Mno, budu sledovat tohle fórum, snad se tu v sekci prodej objeví něco mému oku lahodící a mé peněžence přiměřené. Snad to vyjde pod :newyear: sám si nadělím, sám si rozbalím.

EDIT: nechcete někdo občas udělat rozbor fejků pro nás nezasvěcené? Já vím, je to vaše know-how, ale aspoň naznačit jak to rozpoznat ... nebo to ukázat na jasných falzifikátech ...

Upraveno uživatelem eLzyx
Odesláno

Kdopak to asi je?

Odesláno
  eLzyx napsal:
díky za tenhle thread ... jsem před výběrem hodinek v hodnotě cca 5 - 7500Kč a přiznám se, na aukru bych si i vybral. Vůbec bych nepoznal, že je to fake. U rolexek, breytlingů a podobných bych to asi i předpokládal. Od prodejců "z češtin z ůrovení prvňátška" bych taky nenakoupil, stejně tak od prodejců od 10.11 do 24.11 jsem na dovolený a aukce končí 20.11. Ale některý aukce vypadají tak věrohodně. :suicide_anim:

Mno, budu sledovat tohle fórum, snad se tu v sekci prodej objeví něco mému oku lahodící a mé peněžence přiměřené. Snad to vyjde pod :newyear: sám si nadělím, sám si rozbalím.

EDIT: nechcete někdo občas udělat rozbor fejků pro nás nezasvěcené? Já vím, je to vaše know-how, ale aspoň naznačit jak to rozpoznat ... nebo to ukázat na jasných falzifikátech ...

většinou se stačí podívat na strojek a porovnat jej s originálem. Mnohdy není ani potřeba rozebírat hodinky. Kvalita pásku, použitý fond na ciferníku a skutečnost že hodinky známých značek prostě mají svojí cenu v desítkách tisíc :thumbsup_anim:

podívej se na youtube a zadej heslo rolex a pár videí na toto téma rozpoznávání FAKE naleznes

Odesláno
  snake napsal:
Nevím jestli je cena slušná...kolik se pohybují fake hodinky breit...???nemám představu

Záleží jak moc smlouváš :-) tohle na Folmavě nebo na Hatích tak 1200,- když budeš tlačit tak i 800,- :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Neni to sice ani Aukro ani eBay, nicmene realita CCM Globus na Cernaku, ve vyloze vnitrniho zlatnictvi/hodinarstvi primo Globusu pekna "inspirace Omega Seamaster Planet Ocean" a to za pouhych 849,- ceskych. Jdu blejt velebnosti :) :suicide_anim:

Omluvte kvalitu fotky, je focena telefonem a to jeste pres sklo vitriny, takze hruza, nicmene i tak je dobre videt "podobnost ciste nahodna" :thumbsup_anim:

Omega.jpg

Upraveno uživatelem tiktaktiktak

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...