Radek124 Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Jó Aukro - jako dostatečné varování pro naivky by snad měl sloužit exkluzivní "češťyn" dotyčného a pro podobné trotly tradiční ALLCAPS (malá písmena se v pomocné asi neučí)...
gougy Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Jó Aukro - jako dostatečné varování pro naivky by snad měl sloužit exkluzivní "češťyn" dotyčného a pro podobné trotly tradiční ALLCAPS (malá písmena se v pomocné asi neučí)... Je naprostý nesmysl paušalizovat. Na Aukru jsem výhodně koupil Rolády, Heuery (několikatery), Omegy, Rado, Eterna a kdo ví, co ještě.. A šel jsem i do hnusných fotek a "čžeštiny". Každopádně když jsem si nebyl jistý, řešil jsem to osobně. Zatím žádný problém, narozdíl od privátních nákupů z fóra (zahraniční)
T1000 Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Taky mi spíš příjdou jako Rexolky, protože celý font lunety a lumibod mi nějak nesedí. Rolexfanafik ale nejsu, tak nevím jaké variace za tu dobu výroby vznikly.
bru7us Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 http://aukro.cz/orig...1871568762.html tak tomuhle šmejdovi by slušela minimálně podmínka věřím že si to nějaký začátečník klidně koupí, uchlácholen falešnou kartou, a falešným certifikátem Teda a jeste ty kecy co k tomu ma v commentech - to je vazne na tecku: PRODAM,ORIGINAL ROLEX SUBMARINER 16610 DATE, ROK VYROBY 2008, NENOSENE VIZ FOTO, DOSTAL JSEM JE JAKO CAST PLATBY ZA MOJE AUDI, ALE NEMAM RAD ROLEX, TAK JSEM JE SCHOVAVAL PRO SYNOVCE, ALE NEZASLOUZI SI JE, TAK JE PRODAM, VSICHNI VI ZE PRODAVAM HODINKY A ZE PRODAVAM JEN ORIGINALY, CENA TECHTO ROLEX, JAK VSICHNI VI JE 6.400 EUR, VESKERE DOTAZY NA TELEFON xxxxxxx Doplněno 2011-10-12 10:36 OMLOUVAM SE, ALE NA HLOUPE DOTAZY NEODPOVIDAM. DEKUJI<br clear="all">Doplněno 2011-10-12 15:33 KDO ZAVOLA A NABIDNE DOBROU CENU TAK MU JE PRODAM.<br clear="all">Doplněno 2011-10-13 10:40 KDO BEHEM 2 HODIN ZAVOLA TAK MU JE NECHAM ZA NEUVERITELNYCH 86.000KC, TAK VOLEJTE
Ondras_CZ Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 aukce ukoncena, zajimalo by me, kdo to koupil
lastam Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 aukce ukoncena, zajimalo by me, kdo to koupil aukce ne, ale akce, neumis cist:D
Cyber Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 (upraveno) Takže jen ve zkratce, certifikát jiný papír, jiná barva, čísla místo vyražená, natištěná. Certifikát se přidával buď na kartě, nebo na papíru, NIKDY dohromady, karta jiné barevnost, jiné písmo, jiná velikost bílých okének. Originál karta je embosovaná, ne natištěná, pečeť vypadá jinak, logo Rolex korunka nemá šest kamenů, ale pět, krabička má jiné také logo, nikdy neprosvítá karton pod světlezeleným přelepem. Hodinky neuměle poskádané z různých modelů, tah je u originálu broušený, ne s leštěným středem, jako u GMT, spona patří k jinému modelu, je také jinak značená, jiné logo na sponě, mohl bych pokračovat, ale nebaví mě to. Prostě sra*ka. Poměr fejků k originálům Rolex je podle mého dvouletého výzkumu na Aukru, zhruba 70:1. Aukru to nevadí ( viz polské, ruské aukro ), evidentně. Nahlásil jsem to Aukru ( a modlím se, aby se na to nechytnul nějaký chudák co se v Rolexech nevyzná, a chce ušetřit ) zmr*í telefon 603907738 Upraveno 13. října 2011 uživatelem Cyber
Jay Doll Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Cybere klobouk dolů. BTW, taky jsem to nahlásil
Fikus Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 Takže jen ve zkratce, certifikát jiný papír, ..... teda to čumím. díky.
Ondras_CZ Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 nevim, jestli to tu uz nebylo, ale tak... http://aukro.cz/omega-constellation-panske-damske-i1869232102.html
Fikus Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 Teda a jeste ty kecy co k tomu ma v commentech - to je vazne na tecku:..... jeho telefon v googlu řekne víc. je to nějakej malíř z mar lázní a prodával na aukru už několik breitlingů a rozčiloval se v popisu proč se ho ptají lidi na originalitu když tam je "ceritfikát". z... http://foow.org/cz/nae/breitling+superocean.html
Fikus Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 že někdo prodává fejky je to šmejd ale že někdo prodává fejky za cenu originálu to je víc než na přesdržku. docela lituju někoho kdo by to koupil. jestli se prodají dám kupci odkaz na tuhle diskuzi. btw aukci jsem dal ověřit ale to k ničemu není. teď je tam asi 6 breitlingů po tisícovce a nic se po ověření neděje
Ondras_CZ Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 zajimalo by me, kolik davaj zamestnancum aukra tihle lidi, kdyz tam prodavaj podobny smejdy...
long Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 (upraveno) A tohle je jako fake nebo má být humor v těch vykuchaných součástkách ? Já neprovokuju, jen se ptám, v Patekách se vůbec neorientuju. Jinak mě to přijde až na tu divnou gramatiku celkem fér - je to od koruny. No jestli ti to přijde fer že někdo prdává FAKE značky PP je něco špatně a je jedno od kolika korun to je nebo za kolik. Zamysli se prosím , schválně jestli bude někdo prodávat ORIGINÁL PP od 1 koruny ????? Upraveno 14. října 2011 uživatelem long
Fikus Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 (upraveno) zajimalo by me, kolik davaj zamestnancum aukra tihle lidi, kdyz tam prodavaj podobny smejdy... nemyslím si že jim něco dávají. zaměstnanci aukra jsou jen ignoranti co tomu nerozumí. několikrát se to tam řešilo a odpověď aukra byla že když nemají důkazy o tom že je to fejk nemůžou aukci smazat. takovej hloupej alibizmus. jen těch kabelek LV to je tam na denním pořádku. víc se ale divím že český zastoupení rolex nebo breitling proto něco nedělá. nejsou mezi partnery na ochranu práv. resp breitling tam je ale evidentně na to víc než kašlou. každej den tam jsou tak tři čtyři i víc kusů breit for bentley po tisícovce. ten advokát co je zastupuje na to docela kašle http://aukro.cz/RightsProtectionCooperationProgram.php/company/?f=214 Upraveno 14. října 2011 uživatelem Fikus
kuncák7 Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 Sice už to ztáhli z prodeje,ale vzhledem k popisu "plážový dárek" se dá usuzovat ,že nejde o podvodný nebo zavádějící inzerát.Nikde jsem se nedočetl,že to je originál nebo něco takové.Prostě to chce prodat a za přiměřenou cenu.Otázkou je jak dlouho a jak přesně ty "hodinky" půjdou ,ale pokud si je někdo koupí tak ví co kupuje a musí počítat se vším.A pokud se někomu dělá špatně z názorů jiných tak by měl možná užít nějakého žaludečního léku,nebo navštívyt lékaře. Plně souhlasím s tímhle názorem a podepisuju se pod něj, když někdo neunese názor někoho jiného, nikdo ho nenutí sem psát.
Lemare Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 Takže jen ve zkratce, certifikát jiný papír, jiná barva, čísla místo vyražená, natištěná. Certifikát se přidával buď na kartě, nebo na papíru, NIKDY dohromady, karta jiné barevnost, jiné písmo, jiná velikost bílých okének. Originál karta je embosovaná, ne natištěná, pečeť vypadá jinak, logo Rolex korunka nemá šest kamenů, ale pět, krabička má jiné také logo, nikdy neprosvítá karton pod světlezeleným přelepem. Hodinky neuměle poskádané z různých modelů, tah je u originálu broušený, ne s leštěným středem, jako u GMT, spona patří k jinému modelu, je také jinak značená, jiné logo na sponě, mohl bych pokračovat, ale nebaví mě to. Prostě sra*ka. Poměr fejků k originálům Rolex je podle mého dvouletého výzkumu na Aukru, zhruba 70:1. Aukru to nevadí ( viz polské, ruské aukro ), evidentně. Díky za poučné shrnutí. Jen mám nejasnost s tím "logo Rolex korunka nemá šest kamenů, ale pět" - na těch fotkách z Aukra vidím všude pět,kde jich je šest? Asi bych měl víc trénovat oči Díky moc.
-g- Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 Jedna PRIM zajímavost To bych rád věděl jestli se takhle vážně snažili přiblížit SEIKO 5. http://aukro.cz/prim-globus-5-tv-exportne-i1859939219.html
Ondras_CZ Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 http://aukro.cz/fortis-17-jewels-60-leta-swiss-made-i1869426517.html original?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se