Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

No Já myslím že i tady musí být člověk opatrný a nejenom na Aukru:(Nemyslím samozřejmně solidní a ferové prodejce/kupující ale myslím že si stačí přečíst reference/komentáře a kupující ví do čeho jde a pokud na to prostě kašle tak se pak nemůže divit když se něco pos..e:rolleyes:Ja jsem taky koupil nějaké kousky na Aukru a za 7let co jsem na Aukru bylo vše O.K. ale jak píšu je to o čtení komentařů a dobrých fotek a ochotě prodejce zodpovědět dotazy kupujícího:rolleyes:I tady jsem už zažil že hodinky koupené na Aukru se zanedlouho objevili tady za jednou takovou cenu:DJe to už asi čtyři měs kdy tady prodejce prodával Junghansy myslím že to byl novodobý retro model olympiada v Mnichove 1972 a nasledoval model Laco nebylo by na tom nic divného kdybych tyto dvoje hodinky nevidel týden před tímto prodejem na www.bazos.cz kde je prodejce prodával za mimořádně výhodné ceny(myslim ze to bylo 7tis. a 5tis.) a tady je prodejce prodával za 15tis a 10tis.:Da prodal:rolleyes:Mněl jsem tenkrát takovou chuť napsat kupujícímu co a jak ale nakonec jsem to neudělal nechtěl jsem dělat vlny-_-Jsme prostě jenom lidé:rolleyes:

Odesláno z mého GT-I8530 pomocí Tapatalk 2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.....nebylo by na tom nic divného kdybych tyto dvoje hodinky nevidel týden před tímto prodejem na www.bazos.cz kde je prodejce prodával za mimořádně výhodné ceny(myslim ze to bylo 7tis. a 5tis.) a tady je prodejce prodával za 15tis a 10tis.....

Na Chronomagu je asi vyšší prodejní potenciál :( Např. nejmenovaný polský člen, který v prodejním vlákně pravidelně inzeruje, zde prodává hodinky za vyšší cenu než za kterou je nabízí na německém http://uhrforum.de/   

Odkaz ke komentáři

Ano,jsou to ony Junghans mega solar 1972:rolleyes:Když jsem tenkrát volal prodejci tak už byli fuč(prodal je pry prodejci který mněl o hodinky velký zájem) a ani ne za týden se objevili tady v prodejním fóru:DMne ani tak nejde o to ze prodejce je tady hned prodával za jednou tak vyšší cenu ale že v té chvíli mi to připadalo řekněme takové vyčurané;)a jinak souhlasím že jsou zde prodejci kteří prodávají nekolikere Pamy a Rolexy,IWC atd a napíšou že jim nějak nesedli:rolleyes:to je na zasmání:D:D:D

Odkaz ke komentáři

Ano,jsou to ony Junghans mega solar 1972:rolleyes:Když jsem tenkrát volal prodejci tak už byli fuč(prodal je pry prodejci který mněl o hodinky velký zájem) a ani ne za týden se objevili tady v prodejním fóru:DMne ani tak nejde o to ze prodejce je tady hned prodával za jednou tak vyšší cenu ale že v té chvíli mi to připadalo řekněme takové vyčurané;)a jinak souhlasím že jsou zde prodejci kteří prodávají nekolikere Pamy a Rolexy,IWC atd a napíšou že jim nějak nesedli:rolleyes:to je na zasmání :D:D:D

Proč je to na zasmání? Kupoval jsem mrtě hodinek podle obrázků a když došly, prostě nesedla chemie, tak šly do světa.

Odkaz ke komentáři

Když něco koupím z obrázku za 5-10tis. a nesedí mi a dám to třeba za týden k prodeji tak na tom nic není to je naprosto v pohodě,koupil jsem za deset a prodám za osum tak jsem prodělal dva litry a to se dá unést ale když si kupuji hodinky např. za 170tis. a za týden je jdu prodat protože mi nesedí a ještě je prodávám za 100tis.! tak to je buď na zasmání a nebo na nechápavé kroucení hlavou;):rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Není to sice z aukra, ale kde člověk sežene jen tak švýcary s průhledem na strojek za 20,5 USD včetně pošťáka? :eek:

ten swiss made autumat od germanofonního Laogeshiho vypadá opravdu věrohodně... :lol2:

Odkaz ke komentáři

Pouzdro s pruhledem za 4 kila taky neni k zahozeni...

zase, na druhou stranu, za ty prachy nelze mít vůbec nějaké nároky. Pokud do nich nateče i při mytí rukou, tak reklamace pouze do Lampárna, s.r.o....

Odkaz ke komentáři

zase, na druhou stranu, za ty prachy nelze mít vůbec nějaké nároky. Pokud do nich nateče i při mytí rukou, tak reklamace pouze do Lampárna, s.r.o....

To je jasne, ale na nejake to "domaci bastleni" je to idealni prilezitost. Na projekt, kterym si clovek udela radost bez naroku na velke naroky, jen sam sobe pro radost, je to celkem fajn...

Odkaz ke komentáři

To je jasne, ale na nejake to "domaci bastleni" je to idealni prilezitost. Na projekt, kterym si clovek udela radost bez naroku na velke naroky, jen sam sobe pro radost, je to celkem fajn...

to asi ano

Odkaz ke komentáři

Když něco koupím z obrázku za 5-10tis. a nesedí mi a dám to třeba za týden k prodeji tak na tom nic není to je naprosto v pohodě,koupil jsem za deset a prodám za osum tak jsem prodělal dva litry a to se dá unést ale když si kupuji hodinky např. za 170tis. a za týden je jdu prodat protože mi nesedí a ještě je prodávám za 100tis.! tak to je buď na zasmání a nebo na nechápavé kroucení hlavou;) :rolleyes:

Třeba to taky jednou zjistíš. I když koupím nový hodinky na krámu, nemusím za ně dát plnou cenu. Ceníkovka nemusí být nutně nákupka.

Prodejní cena je každýho věc, doba kdy někdo diktoval prodejní ceny je snad pryč.

A jestli někdo prodává nad svůj nákup. No a? Všichni máme stejný přístup k informacím a zjistit si běžnou cenu může každý. 

Že to někdo koupí na Aukru, který tu sleduje drtivá většina členů a druhý den to sem prdne o pár procent dráž, je trapný.

Odkaz ke komentáři

...zatímco dělat to tak aby nikdo nevěděl je úplně v pořádku...

Co ti brání to tu prásknout? Je tu vlákno co je kde na prodej, oproti prodejních vláken si tam můžem kecat dle libosti. 

Uděláme komis za spravedlivou cenu a k tomu udavačskou partajní buňku.

Když je cena vysoká, prostě to nekoupím. 

Odkaz ke komentáři

Ja bych to viděl tak že nejdůležitější je když je prodejce a kupující spokojeni:rolleyes:nikdo nikoho nenutí koupit a jak kupující přišel k hodinkám to už musí posoudit kupující aby si vyžádal info které mají posílit důvěru v prodejce:rolleyes:vždyť asi většině z nás jde o ty vysněné a opravdu ale už poslední definitivní hodinky:p;):rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Pánové, co řešíte, vše je otázkou nabídky a poptávky. Pokud někdo levně koupí, draho prodá a pozdrží splatnost faktur.... :-) :-)

Nedá se nikomu vyčítat obchodní duch, komu se to nezdá, ať si to nekupuje a nebo ať si to koupí rovnou za "levno"

Odkaz ke komentáři

Tá debata je neustále tlačená do roviny, ako keby tu niekto chcel brániť šikovným ľuďom zarábať peniaze. Domnievam sa skôr, že pocitovo niektorým členom vadí parazitovanie takýchto obchodne zdatných jedincov na gentlemanskom duchovi fóra, ktorý tu neustále straší. Trochu to v príspevku naznačil lucid.

Koľkokrát je začiatočníkovi poradené, aby počkal, kým sa jeho sen objaví v predajnom vlákne? Predajné vlákno tu má punc miesta, kde skvelí ľudia predávajú hodinky za ľudové ceny, pritom to zďaleka nie je pravidlom. Potom sa jedinec, ktorý naozaj dá "cenu pre fórum", môže cítiť ako blbec, keď sa jeho hodinky objavia za vyššiu cenu, než predal (ako bonus sa dozvie, že je to otázka ponuky a dopytu).

Píšem to z pozície človeka, ktorý tu nikdy nič nepredával ani nekupoval, ale ak teda predávať niekedy budem, tak sa vykašlem na nejaké gentlemanské ceny a budem sa snažiť vytrieskať, čo to dá (som zvedavý, kto mi odpíše, že mi v tom nikto nebráni :)).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...